5 Badebukser/shorts til kvinder

Du søger nye smarte badeshorts til kvinder?

Sommeren har indfundet sig over os i Danmark, og det betyder selvfølgelig også at der skal kigges på badetøjet. Her er der forskellige muligheder alt afhængig af om du er til bikinier, badedragter eller måske et par lækre badebukser?

Badeshorts er nemlig blevet mere og mere populære for sit smarte look og praktiske gøremål som shorts jo er.  Og selvom mulighederne i variation selvfølgelig er mindre i sammenligning med det traditionelle badetøj til damer, så kommer der dog flere og flere modeller år for år, hvor du finder mærker som Billabong, Hummel, Adidas med flere, og du finder badeshorts til tynde eller store kvinder. Og ikke mindst, de forskellige former som korte eller lange badeshorts.

Hvis du vil have opfrisket garderoben indenfor badetøjet til sommerferien i Danmark eller sydpå, kan en af de nedenstående modeller fra online forhandlere være den helt rigtige for dig, og det kan spare dig for masser tid frem for at besøge H&M, Intersport, Sport24 m.m.

 

Polo Ralph Lauren Terry shorts

køb de lækre badeshorts som modebevidst dame

Find modellen til 719,- kr. her

Hvide Polo Ralph Lauren Terry badebukser eller shorts til stranden. Et par flotte og enkle shorts med en behagelig pasform der kan matche sommertoppen, badedragten eller den hvide Wiki bikinitop. Modellen kommer med løbegang i talje, skrå lommer i siden og er i frottè stof.

 

 

Ellos Collection Shorts Piper

brug de mørke dame badebukser på stranden

Find modellen til 139,- kr. her

Hvis du søger et par enkle og bløde shorts til stranden, kan disse Ellos Collection Piper shorts måske være helt rigtige. Du får shorts i 82% bomuld og 18% polyester i blød frottè. Perfekte til både at gå langs stranden som kaste sig i vandet og bade med eller uden en af de søde billige bikinier.

 

 

Calvin Klein Underwear

køb de flotte badeshorts til store kvinder

Find modellen til 349,- kr. her

Leder du efter de enkle med samtidig feminine shorts til stranden, søen eller svømmepoolen, kan disse populære Calvin Klein Underwear shorts være lige dig. Et par enkle hvide strandshorts som samtidig kan bruges til som badebukser til den lette nedkøling i svimmingpool eller havet.

 

 

Calvin Klein Romper playsuit

køb lange badeshorts til kvinder

Find modellen til 389,- kr. her

Sorte Calvin Klein playsuit eller strandtøj som alternativ til badebukser og bh til at slikke sol og bade. Den sorte dame playsuit kommer med elastik i taljen hvor også Calvin Klein logo pryder. Helt ligesom der elastik med logo som skulderstropper.

 

Hvorfor bruge badeshorts som kvinde?

Bikinier og badedragter er jo det normale at bruge som kvinde, men shorts giver dig mulighed for at skabe mange flere looks. Du kan nemlig med shorts, sammensætte mange forskellige lækre farver, som ikke passer helt så godt med en bikini, og netop dette er en god grund til at overveje at tilføje shorts i ens bademode.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)