Bælter til mænd

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen. Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det er også i en høj grad et billede af din personlighed. De fleste mænd bruger bælter og hvis du er sådan en mand, så føler du med garanti også dig nøgen uden bæltet, korrekt?

Derfor kan du her få noget inspiration til at købe et nyt bælte. Vi har fundet et lille udvalg af fede bælter til mænd her i 2018. De viste livremme kommer i forskellig look og farve. Det giver dig et bredere sortiment til at matche dit tøj. Den gode stil for tøj til mænd er at bæltet følger skoens farve.

 

Bosswik bælte til mænd

Køb det sorte Bosswik bælteFind det sorte bælte til 400,- kr. her

Et elegant og stilrent læderbælte med metalspænde. Bæltet fra Bosswik kommer i den klassiske stil med en bredde på 3,2 cm. og en spænde der er helt enkelt. Perfekt med den elegante Eton skjorte til arbejdsdagen eller sammen med de casual jeans.

 

 

Boss Orange Jeremy bælte

køb et godt kvalitets bælte der matcher dine skoFind den fede bælte til 473,- kr. her

Boss Orange skaber det elegante og trendy look til den selvbevidste mand. Og blandt herrebælter i brandet finder du dette brune bælte med en dominerende spænde. En flashy spænde der viser “her kommer jeg” attitude, er ikke for alle. Men hvis du er, vil det matche godt både med din herre sommerjakke, den løse skovmandsskjorte eller det mere stilrene udtryk. Bæltet kommer i 100% koskind og justerbar strop til det casual sæt med f.eks. et par jeans.

 

 

Hugo Baldwin herrebælte

køb de fede livremme til mændFind den fede Hugo livrem til 550,- kr. her

Et fed Hugo Boss bælte med den velkendte spænde er denne Baldwin model. Livremmen står godt med de stilrene casual skjorter til mænd og et par fede Ray Ban solbriller til mænd. Du får en rå Hugo Boss livrem der til en pris af 549 kr. ligger i den billige ende indenfor Boss modellerne.

 

 

Polo Ralph Lauren herrebælte

køb en livrem kernelæderFind det klassiske bælte til 699,- kr.  her

Hvis  det er et stilrent bælte du er på udkig efter, så er det amerikanske Polo Ralph Lauren eksponent for netop sådan et. Du får et elegant bælte i 100% kolæder der kan bruges både til habitten eller til et par casual jeans til mænd. Lloyd Men’s Belts og Ralph Lauren skaber den elegante og enkle stil i herre accessories.

 

 

Brunt Lee Jeans

brug det brune Lee Jeans bælte til casual bukserFind det enkle brune bælte til 500,- kr. her

Et klassisk brunt bælte med spænde lukning og diskret Lee logo snippen. Du får et bælte i den enkle stil hvor bæltet blender neutralt ind i påklædningen. Det brune bælte kræver at du sammensætter med de rigtige sko og måske et par fede Thom Browne solbriller.

 

 

Tommy Hilfinger herrebælte

køb de lækre billige livremmeFind Hilfinger bæltet til 350,- kr. på tilbud her

En bælte i den billige ende er dette Hilfiger herrebælte til 350,- kr. Den klassiske spænde kommer med det velkendte Tommy Hilfiger logo i den diskrete stil. Et brunt bælte der gør sig til alt, men selvfølgelig kombineres bedst med de brune sko eller støvler.

 

 

Tiger of Sweden Sevelli

Tiger of Sweden livrem til mændDu finder det lækre bælte til 600,- kr. her

Tiger of Sweden er det lækre mærke der skaber modetøj i høj kvalitet. Bæltet her i kolæder er stilrent og kommer med en praktisk justerbar spænde i det klassiske look. Perfekt bælte til manden der har alt, og kan være den lækre gaveide til f.eks. jul.

 

 

Det stilrene bælte

brug det klassiske sorte bælte som mandFind det stilrene bælte ved Boozt her

Det klassiske bælte med den stilrene spænde er altid den gode ide som en nyt bælte. Fordelen ved de bælter du kan finde her er, at prisen er ganske billig, så der er en del penge at spare, samtidig med du får et bælte til det gode klassiske og stilrene look.

 

 

Brun Boss livrem

brug det klassiske brune bælte til de brune skoFind det brune bælte til 450,- kr. her

Du kan selvfølgelig også satse på et brunt bælte, der jo passer til de brune sko, hvor det sorte bælte skal matche de sorte sko. Dette lækre Boss bælte finder du til små 500,- kr. Stilen ligger også op af det klassiske stilrene ved dette bælte. En enkel livrem der vil tage sig godt ud sammen med en af de fede brune læderjakker til mænd.

 

 

Paul Smith læderbælte

dush grå Paul Smith bælteFind det eksklusive Paul Smith bælte her

De dyre designer bælter som det her Paul Smith bælte i dush grå, har alle en prisklasse på omkring 1000,- kr. og opefter. De dyre brands laver rigtig mange lækre bælter og hvis du har det økonomiske råderum, så finder du nogle rigtige lækre bælter i de dyre mærker på linket nedenfor.

 

 

Polo Player Plaque BKL

køb et sejt bælte med den store spændeFind Ralph Lauren bæltet til 799,- kr. her

Hvis du vil have et bælte med den store spænde til blikfang, så er dette Polo Ralph Lauren bælte med polo spilleren der pryder den store guldspænde. Lækker bælte i vintage læder og design hvor det enkle bliver fremhævet som den store kvalitet.

 

 

Hugo Boss bælte til mænd

Brug den sorte livrem til arbejdeFind det stilrene bælte til 449,- kr. her

Hvis du foretrækker den stilrene sorte bælte tilføjet noget designer stil i den dyrere ende, så kan du finde dette fede Hugo Boss bælte til 500,- kr. lige nu. Du får 2 spænder med til det 4 cm. brede bælte, så der er mulighed for at ændre looket lidt.

 

 

Cognac Philipsons bælte

Køb et billigt Philipsons bælte som mandFind det brune bælte til 300,- kr. her

Hvis du søger et billigt bælte i cognac nuance, kan du overveje om dette Philipsons måske er det rigtige. Kommer i den klassiske stil med viste syninger og gun plated spænde. Perfekt til det afslappet eller finere brug hvor tøjet stadig signaler en afslappet stil.

 

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending