Bælter til mænd

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen. Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det er også i en høj grad et billede af din personlighed. De fleste mænd bruger bælter og hvis du er sådan en mand, så føler du med garanti også dig nøgen uden bæltet, korrekt?

Derfor får du her noget inspiration til at købe et nyt bælte på den nemme og hurtige måde. Vi har fundet et lille udvalg af fede bælter til mænd her i 2020. De viste livremme kommer i forskellig look og farve. Det giver dig et bredere sortiment til at matche dit tøj. Den gode stil for tøj til mænd, er, at bæltet følger skoens farve.

 

J.Lindebergh Lea bælte

Køb det moderne J.Lindebergh bælte til mænd

Find bæltet til 500,- kr. hos Bestseller her

Et elegant og stilrent læderbælte med metalspænde. Bæltet fra J.Lindebergh kommer i den klassiske stil med en bredde på 3 cm. og en spænde der er helt enkelt med diskret indgraveret brand. Perfekt med den elegante Eton skjorte til arbejdsdagen eller sammen med de casual jeans.

 

 

Armani Exchange bælte

Køb det eksklusive Armani herre bælte

Find det moderne bælte til 783,- kr. hos Asos her

Armani  skaber det elegante og trendy look til den selvbevidste mand. Og blandt herrebælter i Armani Exchange finder du dette bælte med en  logo spænde der både er diskret og dominerende på samme tid. En flashy spænde der viser “her kommer jeg” attitude, er ikke for alle. Og denne nedtoner den store spænde og samtidig signaler eksklusiv stil. Bæltet vil matche godt både med din herre sommerjakke, den løse skovmandsskjorte eller det mere stilrene udtryk.

 

 

Hugo Baldwin herrebælte

køb de fede livremme til mændFind den fede Hugo livrem til 550,- kr. her

Et fed Hugo Boss bælte med den velkendte spænde er denne Baldwin model. Livremmen står godt med de stilrene casual skjorter til mænd og et par fede Ray Ban solbriller til mænd. Du får en rå Hugo Boss livrem der til en pris af 550 kr. ligger i mellem/billige ende indenfor Boss modellerne.

 

 

Polo Ralph Lauren herrebælte

køb en livrem kernelæderFind det klassiske bælte til 600,- kr.  her

Hvis  det er et stilrent bælte du er på udkig efter, så er det amerikanske Polo Ralph Lauren eksponent for netop sådan et. Du får et elegant bælte i 100% kolæder der kan bruges både til habitten eller til et par casual jeans til mænd. Lloyd Men’s Belts og Ralph Lauren skaber den elegante og enkle stil i herre accessories.

 

 

Brun Jack & Jones livrem

Kæb et billigt brun læderbælte til mænd

Find det enkle brune bælte til 200,- kr. her

Et klassisk brunt bælte med spænde lukning og diskret logo på snippen. Du får et billig bælte i den enkle stil hvor bæltet blender neutralt ind i påklædningen. Det brune bælte kræver at du sammensætter med de rigtige sko og måske et par fede Thom Browne solbriller.

 

 

Tommy Hilfinger herrebælte

køb de lækre billige livremmeFind Hilfinger bæltet til 399,- kr. her

En designer bælte i den billige ende er dette Hilfiger herrebælte til 399,- kr. Den klassiske spænde kommer med det velkendte Tommy Hilfiger logo i den diskrete stil. Et brunt bælte der gør sig til alt, men selvfølgelig kombineres bedst med de brune sko eller støvler.

 

 

Tiger of Sweden Sevelli

Tiger of Sweden livrem til mændDu finder det lækre bælte til 600,- kr. her

Tiger of Sweden er det lækre mærke der skaber modetøj i høj kvalitet. Bæltet her i kolæder er stilrent og kommer med en praktisk justerbar spænde i det klassiske look. Perfekt bælte til manden der har alt, og kan være den lækre gaveide til f.eks. jul.

 

 

Levi’s bælte

Køb en klassisk Levis livrem

Find det sorte Levis bælte 381,- kr. her

Levis jeans er ikonisk for deres bukser, hvor du selvfølgelig også finder accessories som denne sorte livrem. Bæltet kommer i det enkle og tidløse snit hvor Levi’s logo pryder spænde.

 

 

Philipsons stilrene bælte

brug det klassiske sorte bælte som mand

Find det stilrene bælte ved Boozt her

Det klassiske Philipsons bælte med den stilrene spænde er altid den gode ide som en nyt bælte. Fordelen ved Philipsons bælter er, at prisen er ganske billig. Du får høj kvalitet og sparer en del penge, hvis du vel og mærke ønsker det klassiske og stilrene look.

 

 

Brun Boss livrem

brug det klassiske brune bælte til de brune sko

Find det brune bælte til 450,- kr. her

Du kan selvfølgelig også satse på et brunt bælte der passer til de brune sko, hvor det sorte bælte skal matche de sorte sko. Dette lækre Boss bælte finder du til omkring 450,- kr. Stilen ligger også op af det klassiske stilrene for du får en enkel livrem der vil tage sig godt ud sammen med en af de fede brune læderjakker til mænd.

 

 

J.Lindebergh Carter bælte

Køb det blå bælte til unge mænd

Find det blå bælte til 500,- kr. hos Bestseller her

Hvis du ønsker det moderne, stilfulde og ungdommelige bælte, kan dette J.Lindeberg bælte i navy måske være det rigtige. Et bælte i børstetlæder med JL logo på spænde i gunmetal. Et unikt og fedt bælte til dine jeans eller bukser.

 

 

Hugo Boss bælte til mænd

Brug den sorte livrem til arbejde

Find det stilrene bælte til 500,- kr. her

Hvis du foretrækker den stilrene sorte bælte tilføjet noget designer stil i den dyrere ende, så kan du finde dette fede Hugo Boss bælte til 500,- kr. lige nu. Du får to spænder med til det 4 cm. brede bælte, så der er mulighed for at ændre looket lidt.

 

 

Cognac Philipsons bælte

Køb et billigt Philipsons bælte som mand

Find det brune bælte til 500,- kr. her

Hvis du søger et billigt bælte i cognac nuance, kan du overveje om dette Philipsons måske er det rigtige. Kommer i den klassiske stil med viste syninger og gun plated spænde. Perfekt til det afslappet eller finere brug hvor tøjet stadig signaler en afslappet stil.

 

 

Sort Selected læderbælte

Brug Selected livrem til mændFind Selected bæltet til 300,- kr. her

Danske Selected fra Bestseller laver fedt modetøj i den tidløse stil. Og her finder du det klassiske sorte bælte med spænde i børstet stål. Bæltet der også kommer i brun læder, står sig godt både til fest og hverdagsbrug hvad end det er arbejde eller skole.

 

 

Ted Baker læderbælte

Køb det eksklusive Ted Baker til ældre mændFind bæltet til 482,- kr. hos Asos her

Enkel Ted Baker læderbælte i brun med logo på bæltesnip. Kan være perfekt til arbejdsbrug, hvor det udtrykker stil men samtidig også i den afslappet måde der gør bæltet velegnet til de casual bukser eller jeans.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)