7 bh’er uden bøjle i den billige, elegante, søde eller femine stil

Mange ønsker en lækker bh uden bøjle, da netop bøjleløse bh’er giver den dejlige frie fornemmelse uden at noget gnaver eller sidder dårligt.

Du finder mange flotte også billige bh’er uden bøjle er perfekte hvis du ikke har store bryster eller ønsker den casual stil. Hvis du har store bryster skal du ofte gå efter bh typer med mere støtte.

Vi har fundet et udvalg af forskellige nye modeller til 2019. Det skal gerne give dig inspiration på den hurtige og nemme måde. Og måske du finder netop den helt rigtige type og stil indenfor de forskellige modeller nedenfor i både casual, feminin eller tidløse udtryk.

 

Bøjleløs Stella Mccarthy lingerie

køb det transparante lingeri uden bøjle

Find bh’en til 300,- kr. her

Stella Mccarthy er populært især blandt de unge, og dennee rosa transparante blonde bh er ingen undtagelse. En lækker bh uden bøjle der giver dig det sexet, feminine, søde og stilfulde look som både forfører udvendigt og indvendigt. At have lækkert undertøj på, vil give dig en særlig glød af selvfornøjelse og overskud, og denne blonde bh vil med garanti skabe dette.

 

 

Samsøe & Samsøe bøjleløs bh

billig Samsøe & Samsøe blondetop uden bøjle

Find bh’en til 249,- kr. her

Lys bøjleløs bh fra Samsøe Samsøe. BH’en uden bøjle kommer i blonde og er med elastik under skåle. Du kan vaske bh’en i maskinen ved 40 grader med en bh pose. Modellen i cream farve kommer med smalle skulderstropper i justerbar længde.

 

 

Sort Calvin Klein BH

Køb det billige Calvin Klein undertøjssæt

Find bh’en til 379,- kr her

Du finder det kæmpe udvalg i alle stilarter indenfor Calvin Klein undertøj. Denne søde bøjleløse bh er en sød og enkel Calvin Klein bh i sort. Du får en bekvem bh med regulerbare skulderstropper, spænde bagpå og logo på elastikken under brystet.

 

 

Magic Dream bralette

køb bh uden bøjle med front lukning

Find bh’en til 199,- kr. her

Dream bh’en fra Magic er en elegant og enkelt BH uden bøjle og med vatterede skåle. Den bøjleløse Magic BH har bekvem pasform og giver støtte. Modellen er uden knaplukning og med udtagelig vattering. En super BH til både fest og hverdag, der kan virke usynlig under tøjet.

 

 

Love Stories bøjleløs bh

lækker blondetop BH til feminine kvinder

Find bh’en til 499,- kr. her

Love Stories Love LAcy bralette er en sød og feminin blonde bh uden bøjle. Du får en bh med god pasform og trekantede blonde skåle med elastik under brystet. Modellen har justerbare skulderstropper og lukkes med hægter og maller bagpå.

 

 

Magic Bodyfashion bh

frontlukket bh uden bøjle

Find bh’en til 329,- kr. her

Magic Bodyfashion bh i hudfarve og med dyb v-udskæring. Bh’en er uden bøjler og polstrede skåle. Perfekt at kombinerer med sommerkjolen eller festkjolen med dyb udskæring. Magic modellen har en god pasform og kommer med knaplukning i ryggen.

 

 

Blå Tommy Hilfiger bh

køb den sporty top uden bøjler

Find bh’en til 271,- kr. her

Tommy Hilfiger bh i det klassiske sports udtryk. Du får en bodycon fit bh der med trusse, kan være det super behagelige undertøj at have på til alle anledninger og lejligheder. Et flot sødt sæt som alternativ til de klassiske CK undertøjssæt.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)