Billige bikinier – 5 lækre bikinier i den billige pris til ferien

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige bikinier. Om bikinien er dyr eller ej giver forskellen. Men fordelen ved en billig bikini er selvfølgelig at du sparer penge. Men det betyder også, at du måske kan købe flere så du har den gode variation med i kufferten til strand, pool, sø m.m.

Her på siden har vi fundet et lille udvalg af lækre bikinier til den billige pris i 2019. Det giver dig lidt inspiration til hvad der skal med i kufferten sammen med sommertøjet, hvor du måske skal overveje en af de smarte blusekjoler til sommer, så strandturen er forberedt til fulde.

 

Happy Holly bikini

Køb en flot billig Happy Holly bikini

Find den til 378,- kr. her

Billigt er selvfølgelig relativt. Men for 378 for top og trusse, får du denne flotte Emma Lace bikini fra Happy Holly. Farven er sort/beige og modellen er trekantsbikini med elastikbånd under bryst bindebånd i nakken.

 

 

 

Nly Beach m. push-up

Køb den billige NLY Beach bikini til stranden

Find den til 230,- kr. her

Flot cameo bikini fra Nly Beach hvor bikini toppen kommer med push-up effekt. Toppen kommer med et dekorativt twist ved de vatterede skåle. Hvor trussen kommer med scrunch bagved med elastik. En sød, elegant og billig bikini til omkring 230,- kr. ved Nelly.

 

 

Sort Only Bali bikini

Køb en billig Only bikini

Find den til 250,- kr. her

Only Bali bikinien koster ca. 250 kr. samlet for bh og trusse. Du får en sporty bikini i sort i det ungdommelige udtryk til poolen eller stranden. Materiale er 80%polyamid og 20% elastan som kun må håndvaskes.

 

 

Hvid Missguided bikini

Køb en billig bikini under 200 kr

Find den til 170,- kr. her

Missguided der er kendt for at lave billig ungdommelig tøj, skaber også flotte bikinier til billige priser. Og denne hvide Missguided Mix & Match top og trusse kan du købe til under 200 kr. hos Asos. En smart og tidløs bikini i hvid som kan være velegnet til Middelhavet som strande og søer i Danmark.

 

 

Billig Dorina bikini

Køb den billige Dorina bikini

Find den ca. 250,- kr. her

Hvis du vil have en sød bikini i sort, er denne halterneck top og trusse fra Dorina måske lige dig. Halterneck toppen kommer med bindebånd. Bikinien er med vatterede skåle og bøjle og det søde feminine udtryk i trussen.

 

Bikini mode

Bikini moden er nok noget af det indenfor modetøj, der flytter sig mindst. Igennem årene er moden indenfor bikinier stået nogenlunde stille, selvom der er kommet nogle ret ejendommelig ting som mankini og andet. Disse ting er dog små niche ting og ikke udtryk for en generel modetrend der også er eller slår igennem.

Det der har flyttet sig mest indenfor bikinimoden er overdelene. Her er udvalget og snit gået i mange flere retninger. Mange flere modeller som går lige hen over brystet, helt ligesom forskellige stropper også er begyndt at flytte på sig i de forskellige designs.

En ting der virkelig er kommet til gennem de senere år, er de flere og flere push-up bikinier De slog først igennem i Sydamerika og har taget både USA og Europa med lidt storm, så de er begyndt at bide sig fast.

Hvad end moden siger og ikke siger, så er det væsentlige ved en bikini – kan du lide den, og klæder den dig? For så er det netop modellen, som du skal vælge som kvinde, og det kan du med garanti finde iblandt de smarte og billige bikinier.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)