5 Lækre billige festkjoler til unge piger

Hvis du skal til fest, hvorfor så ikke købe en af de lækre og billige festkjoler til unge piger?

Her på Tøjlisten har vi nemlig fundet et par super lækre modeller til fest, der alle kommer i den korte model. En lækker kjole er nemlig hvad der giver god velvære og selvtillid, og det kan jo redde en aften korrekt? At kjolen så samtidig er super billig, det gør det jo faktisk bare endnu bedre.

 

Du kan heldigvis finde rigtig mange lækre korte kjoler til teenagepiger, der både kan bruges til sommer og til de mere holde tider, hvor man bare skal kombinerer dem med den rigtige jakke.

Vi har holdt os til at vise de korte kjoler, da det jo ret ofte er disse, unge piger vælger når de skal til fest. Den korte festkjole er i forhold til den lange festkjole, nemlig kjolen der giver mere frihed til at bevæge sig, hvor den lange kjole er noget mere formelt anlagt. Derudover, så er den korte kjole også mere hensigtmæssigt til alle tidspunkter af året, frem for en lang kjole der jo mere er anlagt til bryllupper og lignende fester.

 

Nly Peek a boo dress

køb en billig Nly Trend kjole som pige

Du finder den søde sorte kjole ved Nelly

Denne søde sorte kjole med blonde detaljer kan du købe til kun 151 kr. En lækker kort festkjole med ærmer og dyb udringning på ryggen, der står godt til et par billige sko til teenagepiger der kommer med hæl.

 

 

Nly One off shoulder drape dress

køb den billige festkjole til unge piger

Find den elegante korte festkjole lige her

Denne kjole i trikotage fra Nly One kommer til en pris på kun 189 kr. hvilket må siges at være et ret godt køb. En super elegant og feminin kjole, der virkelig udstråler et fedt look. Kjolen med den oversize overdel og asymmetrisk underdel, kommer i både sort og denne lyse model som vist på billedet.

 

 

Hvid billig kort festkjole

brug en lækker hvid blonde kjole til fest som teenager

Du finder den lækre hvide festkjole her

Hvis du leder efter en hvid feminin cocktailkjole til fest eller byen, så er denne billige Nly One absolut værd at overveje. En dejlig figursyet kjole der kommer med blonder foran og i ryggen. Prisen er kun 111 kr. så gør et godt køb med det lækre og billige mærke fra Nelly.

 

 

Nly Trend Wrapped kjole

køb en lækker billig kjole til festen som ung

Find den mørke wrapped kjole ved Nelly

En anderledes kort kjole i forhold til viste modeller, er denne blå Wrapped fra Nly Trend. Den langærmet kjole kommer med transparent ydermateriale og bindebånd i livet. Kjolen kan du finde til lige under 200 kr.

 

 

Square Back dress

køb den stilfulde og enkle kjole som ung

Du finder den enkle stilfulde kjole her

Hvis du ønsker en stilfuld og enkel kjole i det feminine islæt, så er denne grå kjole absolut et godt valg. Kjolen i kropnær facon er billig da prisen kun er 139 kr. på tilbud, så det gælder om at slå til.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending