10 billige solbriller til kvinder i den lækre kvalitet & design

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design?

Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge tusinde af kroner på de dyre mærker, så kan du sagtens finde fede solbriller i den billige pris. Her har vi nemlig fundet 10 billige solbriller der kommer i fede brands, så du gør et godt køb.

De følgende 10 modeller du finder her nedenfor, kommer i en pris der starter fra kun 79 kr og opefter til omkring 4-500 kr. så du kan med garanti finde en fed billig solbrille i et fedt look.

 

Rubberized Nude Kiomi Solbrille

Køb den fede billige Kiomi solbrille som kvinde

Hvis du er på udkig efter en lækker billig model der kommer i et enkelt look, så kan du købe denne Kiomi til kun 149 kr. Brille kommer i den klassiske wayfarer brilleform og med belagt glas.

 

 

Dark Havanna Polaroid brille

Polaroid laver fede billige solbrille modeller til kvinder

En ret lækker solbrille med sommerfugle brilleform er denne Polaroid model der kommer i sort og dark havanna farve. Brillen koster 449 kr. og er en lækker feminin model der klæder de fleste look hvad end man er efter det casual eller det finere snit.

 

 

Sort/Hvid Vans Spicoli solbrille

kreativ solbrille til kvinder

Denne lidt trendy solbrille kommer mange forskellige farver udover denne lidt specielle sort/hvide farve kombination. En enkelt unisex solbrille til kun 149 kr. hvor du virkelig kan skabe dit eget look.

 

Jeepers Peepers Valentine brille

lækker trapez Jeepers Peepers solbrille

Hvis du vil have en lækker trapez model til billige penge, så er denne Valentine solbrille måske lige noget for dig. Den lækre unisex solbrille i wayfarer form kan du finde til kun 199 kr. og gør sig godt både til det fine sommertøj som det casual varme vintertøj.

 

 

Le Specs Teen Spirit

køb den lækre Le Specs brille til billig pris

En brille der koster lidt mere end de fleste andre af vores fundne billige solbriller, er den fede Le Specs solbrille. Med det franske innovative brand får du både design, kvalitet og væsentlig billigere priser end andre designer mærker, og det er netop, hvad der gør Le Specs så populær. Denne model med de ovale glas er ingen undtagelse, for det er en ret fed model, som du kan finde til kun 399 kr.

 

 

Sort Mint & Berry solbrille

sort guld mint & berry solbrille

Mint & Berry laver mange lækre billige styles, og det gør sig også gældende indenfor solbriller. Du får en unik model i solbriller til kun 129 kr. hvor der er rigtige mange farver at vælge imellem.

 

 

Sort Even & Odd solbrille

lækker solbrille med oval brilleform

Til kun 79 kr. kan du købe denne Even & Odd solbrille i sort, som er helt enkelt i sin form, hvilket gør den brugbar til alle slags forskellige styles. Så billig at den er perfekt til at have liggende i bilen, eller kan undværes hvis den går i stykker på stranden.

 

 

Brun Anna Field solbrille

køb den billige Anna Field solbrille

En anden billig solbrille som også kun koster 79 kr. er denne Anna Field med sommerfugle brilleform. En lækker feminin model med trendy farver i stellet til at skabe det gode unikke look som kvinde.

 

 

Pieces Pctessa solbrille

Pieces er super populært blandt yngre kvinder

Pieces er ret populært indenfor især smykker blandt de yngre kvinder og piger, og det kan man jo kombinerer med disse billige og smarte solbriller i brandet. Du finder briller i to forskellige farver, og brillen koster kun 129 kr. hvilket ikke engang er på tilbud.

 

 

Lila Degradee Anna Field brille

køb de billige Anna Field briller

Solbriller skal passe til dit ansigt, og det kan være at disse Anna Field opfylder det med sit sommerfugle snit. Et par lækre solbriller til kun 89 kr. hvilket absolut kan være det gode køb for dig.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)