10 billige sorte korte festkjoler -> Perfekt til byturen eller fest

Brug de lækre billige sorte korte festkjoler hvis du skal i byen, til fest eller måske til årets nytårskjole.

Her på Tøjlisten finder du den gode inspiration, for vi har fundet et par lækre modeller til det flotte, sexet eller elegante look i sort. Derudover, så er disse modeller indenfor den gode billige pris, så du kan gøre et godt køb.

Hvis du skal til fest, så overvej en af de disse fede modeller der går an til stort set alle slags festlige lejligheder, eller måske bare en tur i byen / julefrokosten.

 

Billig One Shoulder kjole

find den elegante korte kjole i sortFind NLY TYrend kjolen til kun 179,- kr. her

Til kun 179,- kr. får du denne sorte kropsnære kjole med en åben skulder. En feminin jerseykjole til byturen eller den festlige lejlighed, hvor den i alt sin enkelthed kan kombineres med et par elegante sorte høje hæle.

 

 

Sort Only kjole

brug den lækre korte kjole til sjovFind den sorte Only ved Bubbleroom til 199,- kr. her

En lækker ribstrikket Only kjole i den korte model til de festlige stunder. Det ribstrikket gør kjolen lidt anderledes og kan skabe et mere unikt feminin udtryk, som man både ønsker i den korte som de billige lange kjoler. Kjolen gør sig godt med et par høje sandaler, pumps eller måske et par støvletter til det lidt mere rebelske eller rå udtryk.

 

 

Even & Odd jerseykjole

køb en billig kjole til den sjove bytur

Til de varme sommermåneder der byder på diverse festlige lejligheder, kan du bruge denne billige Even & Odd festkjole i sort. En dejlig enkel kjole sommerbrug eller til de kolde tider, hvor den kræver det rigtige overtøj som jakke, frakke eller måske en smart blazer. Kjolen gør sig godt både med de enkle sandaler, pumps eller stiletter.

 

 

Nümph sort etuikjole

brug korte kjoler til fest

Hvis du vil have en elegant kjole der samtidig kommer med det feminine blonde look, så er denne sorte Nümph festkjole et lækkert valg. En lækker kropsnær kjole der kommer med en underkjole og i lange ærmer, der giver det stilfulde og feminine look med f.eks. et par eksklusive Just Cavalli sko til kvinder.

 

 

77thFlea kort kjole

køb de korte kjoler til unge kvinderDu finder den sorte kjole til 249 kr. ved Bubbleroom

Er du på udkig efter den enkle, sexet og stilfulde korte kjole til festen, så er denne 77thFlea model absolut et lækkert valg. En smart sports bomuld model i stretch kvalitet til en god billig pris, og virkelig en kjole der tager kegler til byturen eller festen.

 

 

Chiara Forthi med ærmer

køb korte festkjoler med ærmerFind den lækre billige kjole til 399 kr. lige her

Den lille sorte kjole er et populær valg til festlig brug, og grunden til dette er, at alle kan bære den sorte farve, og den kan kombineres med stort set alt. Denne Chiara Forthi med lange ærmer til 399 kr. er ingen undtagelse, for den giver dig både det femine og elegant look. Perfekt med et par høje hæle, enkle smykker og en clutch taske.

 

 

Las Vegas festkjole

køb den elegante kjole til den billige prisFind den sorte Bubbleroom kjole til 229,- kr. her

Fra Bubblerooms egen kollektion får du denne korte sorte festkjole til den billige pris. For kun 229 kr. kan du købe denne stramme kjole med søde blonder på brystpartiet med et flatterende hjerteskæring som motiv. Kombinerer med de flotte høje sko og accessories som det elegante dame ur og måske et par fede Le Specs solbriller til kvinder.

 

 

Billig Nly Trend kjole

klassisk sort kjole tilbudFind kjolen til kun 189 kr. ved Nelly lige her

Der findes mange lækre korte kjoler til unge, og denne sorte model med bare skuldre, til kun 189 kr. er et godt køb til festen. En dejlig billig kort kjole til fest, nytår, julefrokost eller måske julefrokosten. Giver et godt rebelsk og feminin look med en af de fede læderjakker til kvinder, eller måske en blazer over skuldrene.

 

 

Vero Moda kort sort kjole

brug de flotte korte sorte kjoler til unge

En anden af de lækre sorte kjoler til fest, er denne Vero Moda model der absolut indbyder til at drage opmærksomheden til sig. En lækker kjole der kræver et par høje stiletter, og selvfølgelig noget overtøj i form af en flot jakke, smykker og en elegante dametaske.

 

 

Nicole Lace blondekjole

køb den klassiske elegante kjole i den sorte modelFind den stilfulde Nicole Lace til 189,- kr. her

Hvis du leder efter en traditionel blondekjole i det elegante og feminine snit, så er denne Nicole Lace i nylon måske det helt rigtige valg for dig. En dejlig enkel kjole der med sit blonde udtryk, udstråler en pige der er klar på sjov og fest.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending