Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2019/2020 byder på kulde, vand og måske endda sne hvor også den varme herre vinterjakke, handsker og halstørklæder til mænd kommer i brug. Derfor er det vigtigt at have et par gode støvler som mand. Og hvorfor ikke en af de billige der ligger mellem 400 til 800 kr. prisklassen, som er en forholdsvis billig pris hvis du også ønsker kvalitet.

Vi har fundet et par fede modeller. Støvlerne nedenfor kommer i en pris og kvalitet der opfylder kriteriet for et par billige og gode vinterstøvler med kraftig foring og slidstærk materiale som f.eks. læder.

 

Mols Javanes støvle

Køb den billige Mols Javanes herre støvle

Find støvlen til 399,- kr. hos Billigsport24

En varm herre vinterstøvle der kommer med god forring. Du får en støvle med vandtæt membran, ekstra snørre bindinger og forring på indersiden til at sikre varme fødder. Støvlen er slidstærk i kunstmateriale.

 

 

Zign vinterstøvle

Køb de brune Zign herre vinterstøvler

Find støvlen til 375,- kr. hos Asos her

Zign vandrestøvler kommer i den gode slidstærke kvalitet og materiale der holder fødderne varme til den vante danske vinter. Støvlen kommer med elastik snørre og rund snude i den klassiske form. Perfekt sammen med det varme overtøj, scarf og herre læderhandsker.

 

 

Jack & Jones Nubuck støvle

Køb de lyse Jack & Jones vinterstøvler til mændFind støvlen til 359,95 kr. hos Bestseller her

Jack & Jones byder på et stort udvalg indenfor herre støvler, hvor du finder denne robuste læderstøvle til 360 kr. Støvlen kommer med vatteret kant til komfort og god gummisål til bedre greb på underlaget.

 

 

Rieker vinterstøvle

Brug de smarte Rieker støvler som mand

Find Rieker støvlen til 549,- kr. her

Rieker ligger i en prisklasse lige over mange af de andre viste modeller, men er dog stadig i en ganske billig pris. Du får nemlig en god kvalitets støvle i førsteklasses imiteret læder og lammeuldsfor til at holde fødderne dejlig varme gennem vinteren. Perfekt sammen med den store dunjakke som den varme herre læderjakke.

 

 

Your Turn støvle

køb en god billig vinterstøvle som mand

Find Your Turn støvlen til 260,- kr. på tilbud

Hvis du leder efter en lækker trendy støvle der kommer til den billige pris på udsalg, så er denne Your Turn vinterstøvle måske det helt rigtige valg. Støvlen til kun 239 kr. kommer i fire forskellige farver, hvor rød er en af nuancer, der kan skabe det helt unikke look.

 

 

Pier One vinterstøvle

Pier One vinterstøvle i den gode kvalitetFind Pier One støvlem til 486,- kr. her

En klassisk vinterstøvle til mænd i god kvalitet er denne sorte Pier One støvle. Du får nemlig altid god kvalitet og stil med Pier One modellerne, som laver det lækre kvalitet der kommer kommer i mellem prisklassen. En kraftig foret læderstøvle der er god til både snevejret og det sædvanlige kolde frostvejr, som dog ofte også byder på plus grader med regn til følge engang imellem henover vinteren.

 

 

Mustang vinterstøvle til mænd

køb de fede Mustang støvler til vinter som mand

Find Mustang støvle til 549 kr. hos Spartoo

En lidt anderledes støvle da denne Mustang vinterstøvle kommer med omklappelig skaft, men ellers har snit af den klassiske Timberlake model. Støvlen er i imiteret læder og er ganske varm da den kommer med kraftig foring i tekstil materiale. Hvis du ikke kan lide den kastanje brune farve, så kommer støvlen også i en mørk farve, der er mindre iøjefaldende som jo er noget, en del mænd foretrækker i stil.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)