Blå forårsjakker til mænd

Søger du en af de fede, afslappet eller tidløse blå forårsjakker til mænd? Når solen for alvor “slår rod” og mildere vejr med varme kommer, så er foråret lige om hjørnet og det kræver selvfølgelig ændringer i garderoben hvor vinterjakken, herre læderhandsker og andet måske ikke skal bruges hver dag. Her kan en af de smarte forårsjakker i det tynde eller tykke format være ganske dejlig at have i overgangen til sommerjakken til mænd som forhåbentlig bliver helt unødvendig.

Vi har fundet et udvalg af forskellige smarte forårsjakker til mænd i blå til 2020, som kan bruges gennem marts, april maj og måske også til sommer hvor den lette jakke sammen med de fede solbriller til mænd, desværre ret ofte bliver nødvendig i Danmark.

 

Gant New Hampshire jakke

Køb den blå Gant vindjakke til forår

Find jakken til 2.500,- kr. her

Gant New Hampshire jakke til foråret i åndbar og vandafvisende kvalitet. En enkel og elegant jakke med broderet logo på brystet og to stiklommer med lynlås. Du får mesh indvendig i det klassiske look på jakken der kommer med en høj krave og to inderlommer til telefon m.m. En af de mange muligheder indenfor forårsjakker til mænd i navy, som kan bruges på de fleste dage gennem forår og sommer hvor vejret er typisk dansk.

 

 

Allan Clark cotton coat

Køb den blå Allan Clark cotton coat til forår

Find jakken til 1.499,- kr. her

En cotton coat er ofte det foretrukne overtøj til forår, sommer og efterår til arbejdsbrug over skjorten, habit eller en blazer. Denne frakke i blå fra Allan Clark kommer med med enkelt slids og en længde til midt på låret, der kan være velegnet udover slipset eller mere casual tøj til arbejdsbrug. En tynd frakke der nok ikke er velegnet til det tidlige forår der er koldt.

 

 

Jack & Jones parka

Køb en vandafvisende lang vindjakke til foråret

Find jakken til 799,95 kr. her

En let Jack & Jones parkajakke i vindtæt og vandafvisende materiale. Praktisk til foråret der som regel byder på meget regn og ofte også blæst. For kommer i camouflage og hætte er aftagelig og justerbar helt ligesom manchetter på ærmerne. Velegnet til både hverdag som manden der elsker at opholde sig udendørs i by eller skov.

 

 

Hugo Boss vindjakke

Køb en blå Boss herre vindjakke til forår

Find jakken til 1.999,- kr. her

Hugo Boss vendbar bomberjakke til mænd der kan være perfekt til foråret på de varme dage, helt ligesom den er velegnet til sommersæsonen der ikke byder på 30 graders varme. Jakken kommer ribkant på ærmer og i bunden og er en jakke du kan vende om, så du har en helt ny jakke. Kvaliteten er i dejlig materiale der føles godt på kroppen.

 

 

Marineblå Schott jakke

Køb en varm anorak herrejakke til foråret

Find jakken til 605,- kr. her

Schott herrejakke i åndbar og vindtæt kvalitet der kan være det rigtige til dig. Perfekt til sommer og forår med jeans og sneakers til den afslappet stil. Basismodellen fra Schott kommer med forskellige lommer, hvor du foran både får lommer med tryknap og lynlåslukning.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)