Blå solbriller til kvinder der skaber din stil

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er mest udbredt. Solbrillen er selvfølgelig også ganske velegnet til resten af året. Hvorfor fede blå solbriller som kvinde? De fleste kan bruge de blå solbriller, for du kan bruge solbriller til mange forskellige udtryk. Du kan satse på det rå, sofistikeret eller det ungdommelige look, du kan kombinerer med rigtig mange styles.

Vi har fundet 10 fede nye modeller indenfor solbriller til kvinder med blå glas. Brug inspiration her nedenfor og måske du endda finder en brille du ikke kan leve uden.

 

Blå Michael Kors solbrille

Køb de smarte Michael Kors dame solbriller i blåFind brillen til 910,- kr. her

Michael Kors laver elegant modetøj og accessories. Her finder du denne Michael Kors solbrille i et feminint og anderledes design. Brillen i blå farve kommer i en god robust kvalitet og et udtryk der kan passes til forskellige udtryk.

 

 

Stella McCartey solbrille

køb de eksklusive blå damesolbrillerFind solbrillen til 1.475,- kr. her

Stella McCartney laver det luksuriøse design til kvinder der ønsker det trendy og chic storby look. Denne blå solbrille kommer med skyggemønster og smarte detaljer i stellet til det unikke look. Du får en brille i samme høje stil og klasse som de f.eks. flotte Bvlgari solbriller til kvinder og mænd eller ligesom i lignede andre designer brands.

 

 

Polaroid solbrille i blå

Køb Polaroid Dame solbriller i blåFind brillen til 448,- kr. her

En billig blå dame solbrille kan være denne unisex model fra Polaroid. Brillens ovale form gør den velegnet til dig med rund, firkantet, oval eller hjerteformet ansigt. Materialet er i plastik hvor glasset er 100% UV-filter og med polariseret filter. En anderledes og let solbrille til de varme måneder på året.

 

 

Erika Ray Ban briller

Lækre blå Ray Ban briller til kvinder

Find brillen til 949,- kr. her

Et par klassiske og populære solbriller til både mænd og kvinder, er Erika modellen fra det amerikanske brand. Du finder selvfølgelig også denne model med de trendy blå solbrilleglas. Denne Ray Ban solbrille er en af de mest populære modeller, og briller i blå kan jo kombineres både med jakkesættet til kvinder, helt ligesom du næsten kan kombinerer dem med en sød strandkjole.

 

 

Billig Superdry solbrille

køb et par billige blå solbriller som kvindeFind brillen til 347,- kr. her

Disse blå Superdry solbriller kan du købe til kun 347 kr. Stilren wayfarer solbrille til billig pris, kommer i en rektangulær brilleform med helt indfattet stel. Brillemateriale er i carbon fiber og brilleglas i plastik materiale. Et par helt blå solbriller der kan kombineres med en let blå kjole og skabe det seje udtryk.

 

 

Le Specs Bandwagon

Le Specs laver fede solbriller til kvinder

Find brillen til 503,- kr. her

Le Specs er det innovative franske designer mærke der skaber lækre solbriller i trendy stilarter, bare med den tilføjelse at de er væsentlig billigere end andre designer brands. Med et par Le Specs solbriller i topkvalitet med sin egen stil der ret ofte er nyskabende.

 

 

Ray Ban Aviator

Køb de populære Ray Ban Aviator til kvinderFind brillen til 1.067,- kr. her

En super fed solbrille i det populære brands kollektion, er de fede Ray Ban RB35025 Aviator Flash Lenses der i mange trendy farver udover den blå. Solbrillen kommer i mat guld stelfarve der går godt i spænd med de blå glas. Solbrillerne der er i absolut topkvalitet, skaber det gode rå look som f.eks. kunne kombineres med en fed dame læderjakke og et par sexet jeans.

 

 

Tom Ford Jennifer

køb de elegante blå Tom Ford solbriller

Find brillen til 1.480,- kr. her

De fede Tom Ford solbriller der absolut emmer af god stil og elegance, kommer i trendy farve konstellation der virkelig giver en sofistikeret og feminin stil på en og samme tid. De blå/grå glas kombineret med det mørkegrå stel, giver et par ret lækre solbriller til omkring 1500 kr.

 

 

Randolph Engineering Aviator

brug de fede og gode blå solbriller som beskyttelse mod solen

Find solbrillen til 1.436,- kr. her

Randolph Engineering Aviator er et par stilfulde solbriller der i en fed farvekombination. Blu sky glasset der kombineres med den enkle stil i matte chro silver stelfarve, giver et par rå briller, men du kan også skabe det sofistikeret, elegante eller søde udtryk alt afhængig af hvad modestil du kombinere de universelle solbriller med.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)