Bliv klædt på til den store fest

De kolde måneder er over os, og det betyder, at du skal klædes på til de mange festlige lejligheder, du med garanti har i vente. Men hvordan skal du klæde dig på? Det er for mange det store spørgsmål i en forvirrende verden, hvor moden ændrer sig konstant. Her kommer der nogle råd, du muligvis kender, men desuden kommer der også nogle tips og tricks til din påklædning, som du nok ikke har hørt før.

Chinos – vejen til komfort og stil

Du skal naturligvis have et par bukser på, når du bevæger dig ud, og ligesom mange andre allerede har gjort, vil du muligvis falde pladask for et par chinos. Disse bukser er både elegante at se på, de passer til det meste, og du kan finde dem i alle farver. Kort sagt er designet på disse bukser som skabt til festen, du snart skal troppe op til, men udover festen kan de også sagtens blive brugt i hverdagen. Ikke nok med at de har et smart udseende, så får du altså også en utrolig komfort, hvorfor du kan bevæge dig rundt på dansegulvet eller blot sidde på barstolen i et par bukser, med følelsen af at du sidder i dine ”slap-af-bukser” derhjemme. Kunne du tænke dig et par billige chinos, så hop forbi her. På denne side er kvaliteten helt i top, men prisen helt i bund.

Et bælte der matcher dit outfit

Du har nok allerede et sort bælte, men husk nu på at det sorte bælte ikke passer til alle lejligheder og alt tøj. Måske skal du også have fat i et brunt bælte, fordi så er du i hvert fald klædt på til det meste. En typisk hovedregel er, at du skal matche dine sko med dit bælte, hvilket betyder, at de sorte sko skal parres op med et sort bælte, ligesom de brune sko skal sættes sammen med det brune bælte. Det er ret simpelt, men det er noget, du skal være særdeles opmærksom på, hvis du vil have en ordentlig stil og undgå at falde totalt igennem.

Læder- eller stålrem på uret

Det er ikke sikkert, at du har begge dele, men én ting er sikker – du skal have fat i et ur, og det kan ikke gå hurtigt nok. Uret er mandens accessoire nummer et, og med det kan du virkelig fuldende din stil, så alle vil lægge mærke til dig. Har du ikke den luksus at eje et af hver slags, så tænk i stedet mere på din stil som helhed. Går du casual klædt til fester med en skjorte over bukserne, eller er du mere typen med jakke, skjorte i bukserne og måske endda et slips? Er du casual klædt, vil læderremmen være det rette valg, mens stålremmen i højere grad passer bedre, hvis du bærer en mere formel påklædning.

Hav fokus på dine sko

Du er sikkert selv hurtig til at vurdere din overkrop, men faktisk er det sådan, at dine omgivelser i høj grad ser nærmere på den nederste del, fordi spiller det ikke, så ramler hele stilen sammen. Dine bukser skal sidde ordentligt og ikke være for løse, men derudover bliver der med garanti rettet flere blikke mod dit fodtøj – som naturligvis skal passe til bæltet. Derudover er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas, da du kommer til at stå og gå meget til fester. Dressy sneakers er et begreb, du vil høre mere om i fremtiden, og det skyldes, at skoproducenter er utroligt fokuserede på at viderebringe komforten fra sneakers og pakke dem ind i et smart design, som stadig kan bruges til de festlige arrangementer.

Mange af disse råd kender du helt sikkert til, men der er muligvis også noget nyt, du ikke har hørt om før. Uanset hvad så er det råd, du kan have in mente, når du inden længe, begiver dig ud til de mange fester her over de næste par kolde måneder.

 

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)