Hvorfor ikke en afslappet (og stilfuld) blusekjole

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til hverdagen på arbejde eller skole. Helt ligesom en blusekjole kan være velegnet til aftenbrug og selvfølgelig på sommerferien.

Kjolen er den smarte model der både kombinerer kjolen og blusen ud i et, og giver et ret sødt og feminint udtryk i stilen. En kjole er traditionelt det feminine islæt og er lækkert tøj til unge kvinder såvel som til de mere modne kvinder, for kjoler er afslappet og fremhæver figuren på den gode måde. Blusekjolen er designet der deler kjolen og blusen i to. Fokus bliver på taljen og hvor detaljerne skaber det fede udtryk. Og som du med fordel kan kombinerer med et par pumps eller anden sko.

Her finder du inspiration med forskellige styles der kan skabe den afslappet, stilfulde eller dejlige fornemmelse af sommer og sol.

 

LEVI’S Crew sweatshirt dress

casual billig sommerkjole til kvinder

Find kjolen til 599,- kr. her

Sød og ungdommelig kjole med logo foran fra LEVI’S. Du får en afslappet kjole i blød kvalitet som er fremstillet i lækker bomuld. Modellen har rund hals og ribstrikkede kanter i hals, forneden og på ærmer. Brug den til hverdagen gennem forår og sommer.

 

 

Only løstsiddende kjole

Køb den løstsiddende blusekjole fra Only

Find kjolen til 379,95 kr. her

En løstsiddende kjole i strækbart materiale fra Only. Blusekjolen kommer med flæsedetaljer og knapper på ærmerne. Det klassiske udtryk med mere længde bagtil end fortil. Brug kjolen til afslappet brug gennem de varme måneder på året.

 

 

New Look Curve blusekjole

køb den søde plus-size blusekjole

Find kjolen til 250,31 kr. her

Sød plus-size kjole i sort fra New Look Curve. Du får en langærmet kjole med polka prikker i løstsiddende model som både kan bruges til hverdag som aften brug. Kjolen i normal pasform har bindebånd i hals og flæset kant.

 

 

Happy Holly blusekjole

Brug blusekjoler til fest og afslapning

Find kjolen til 249,- kr. her

Hvis du søger den afslappet blusekjole der måske kan være som den lækre strandkjole eller andet brug, er denne Happy Holly måske det rigtige for dig. En god billig jerseykjole med hætte i en afslappet pasform der står sig godt med sandaler eller fede dame sneakers.

 

 

Hvid Cheap Monday blusekjole

Brug en lækker hvid blusekjole til stranden

Find kjolen til 239,- kr. her

En ungdommelige casual blusekjole som det gode alternativ til f.eks. en skjortekjole. Du får en trendy t-shirt kjole i et blødt og stretchy materiale og med logo tryk på forsiden. En dejlig afslappet kjole fra Cheap Monday der kan bruges til både stranden eller anden afslappet brug.

 

 

Asos Design oversized kjole

køb en oversized kjole til arbejdsbrug

Find kjolen til 194,67 kr. her

Grå oversized kjole med rund hals fra Asos egen kollektion. Asos Design kjolen er med korte ærmer, sænkede skuldre og kommer med sænket skørt. En løs og afslappet kjole i oversized pasform der kan være dejlig gennem de varme tidspunkter på året.

 

 

Sort Goddiva pencil dress

Køb en flot sort blusekjole til hverdag og fest

Find kjolen til 419,- kr. her

Goddiva har lavet denne stilfulde sorte kjole. Modellen kommer med rundet halsudskæring og et sødt dekorativt bælte i taljen der er fastsyet. En god pasform i en elastisk kvalitet der er velegnet både til festlig som afslappet brug i stil med Gestuz kjoler m.m.

 

 

JDY ensfarvet blusekjole

køb den løse skjortekjole til sommer

Find kjolen til 299,95 kr. her

Sød og enkel skjortekjole i hvid fra Jacqueline de Yong. Modellen har broderi på hele kjolen og er løstsiddende. Materiale er 100% bomuld med knaplukning foran og knapper forneden på ærmerne.

 

 

Happy Holly Camila Hood

Køb en bluskjole med hætte

Find kjolen til 249,- kr. her

Den søde jerseykjole fra Happy Holly er både billig og i et lækkert stribet design. Du får en ungdommelige hoodie blusekjole der selvfølgelig kommer med snøre hætte. God afslappet pasform og stretchy kvalitet til hverdagen eller ferien.

 

 

Figursyet Chiara Forthi kjole

Køb en figur blusekjole til fest brug

Find kjolen til 399,- kr. her

En flot figursyet kort festkjole fra Chiara Forthi. Kjolen kommer i “bandage” kvalitet der er med til at give en god shape følelse. Udtrykket og elegancen kommer i udtryk ved indvævede lurextråde der giver et diskret look af guld.

 

 

Hvad er blusekjoler?

En blusekjole er ligesom helt almindelige kjoler. En beklædning der giver det feminine snit, der fremhæver at du er kvinde og samtidig gør det på den feminine måde, så figuren bliver fremvist på bedste måde. Dog hvor udformningen er ligesom en lang bluse kombineret med kjole facon.

Det specielle ved de mange kollektioner i lækre blusekjoler kan være modellen der er delt op i to rent visuelt. Delingen som skærer top og bund over, er ved taljen. Her kan det være simple snit som en indsnævring, elastik, bælte, folder eller andre mere fremtonende ting, der laver en synlig to-delt deling.

Derfor er en blusekjole den anderledes måde at fremvise din feminine stil. Du kan give udtryk af at have en bluse og nederdel på, men i virkeligheden er det en sammensat kjole. Mulighederne er mange og denne type kjole er helt sikkert med til at give en varieret garderobe til sommeren.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)