Børnetrøjer – Inspiration til de lækre trøjer her

Selvom det er sommer eller vinter, så er børnetrøjer jo noget man skal have til barnet hvad enten det er en baby eller det store teenagebarn.

Selvfølgelig er trøjer i både strik og sweatshirt jo mere bevendt til den koldere årstid, men der kan desværre også være ret koldt om sommeren i vores land, så derfor må man eje trøjerne der skelner lidt, og som kan kombineres med f.eks. det rigtige regntøj for børn.

Vi har her på Tøjlisten udvalgt et par lækre sweatere og strik, som kan varme drengen eller pigen, og de kan heldigvis både bruges i hverdagen og også til de mere festlige lejligheder, som jo kunne være en smart cardigan.

Stofferne i de udvalgte styles er lidt blandet i både stof og uld, så der skulle være noget for alle.

 

De lækre børnetrøjer til de mindste børn

 

Benetton strikjakke

find den søde strikjakke til den lille pige

 

Sweatshirt

sweatshirts er de gode trøjer for børn

 

Lyserød strik cardigan/jakke

køb den søde strik cardigan til det lille barn

 

Det fede indenfor trøjer, strik og sweatshirt til de større børn

giv den lækre gap sweatjakke til pigen

 

Marvel all stars hættetrøje

drenge elsker marvel hættetrøjer

 

Benetton bomulds trøje

Benetton laver lækre trøjer til børn også

 

Holder man varmen bedre i uldtrøjer?

Når du skal finde tøj som f.eks. de lækre børnetrøjer til dit barn eller børn, tænker du så over om det er bedre at købe i uld, eller om det at uld varmer bedre er en myte?

Uldtrøjer er jo tyndere end f.eks. en bomuldstrøje så hvorfor kan det værre, at disse altid varmer bedre. Det er faktisk ret enkelt, som man kan læse her på Videnskab.dk.

Uld er mere luftig og absorberer vand. Det betyder at når vandet fordamper fra din krop, så køler vandet ikke din krop ned, men forsvinder derimod ind i uldtrøjen. Dette sker ikke ved den “almindelige” trøje, for her lægger vandet sig på indersiden af trøjen, og dette køler kroppen ned.

Det anden årsag med at uld er mere luftigt betyder, at der er længere afstand i uld fibre i forhold til syntetisk stof og giver plads til luften der er noget af det, der er bedst til at holde på varmen.

Så hvis du er i tvivl, så varmer uld meget bedre men ikke i blæsevejr eller hvis den bliver våd, så bær uld for at holde dig varm, men der skal dog tages højde for beskyttelse mod blæst og regn.

 

Et godt råd hvis du har købt den lækre børnetrøje og der er kommet tus på

Hvis du lige har investeret i en lækker børnetrøje, og den lille purk var været lidt for dygtig med tusserne, så kan du være heldigt med at fjerne farven med disse tips.

Til vandbaseret tusch kan du bruge disse tricks.

Først fugt pletten med opvaskemiddel og smid trøjen i en lufttæt plasticpose natten over. Hvis pletten ikke er væk, så brug en spsp salmiakspiritus og 3 dl vand og dyp pletten heri indtil pletten forhåbentlig forsvinder. Skyl trøjen i koldt vand og smid den i vaskemaskinen.

Hvis det er blæk eller spritbaseret tusch, så dyp pletten med husholdningssprit med en fnugfri bomuldsklud og vask trøjen som normalt.

Disse tips er på egen ansvar, men de er kendt for at fjerne små irriterende pletter fra børnetrøjerne.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending