Boss bælter til mænd

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd.

Der findes rigtig mange lækre livremme i sort eller brun i det kendte mærke fra Stuttgart. Her får du nemlig en stil, der emmer af elegance næsten på højde med de kendte bil mærker fra området.

Vi har her på Tøjlisten fundet nogle fede bælter i forskellig styles der kan give dig inspiration til et fedt herrebælte i Hugo Boss eller en af de andre Boss serier.

 

Sort Boss Chucky bælte

køb en fed Hugo Boss livrem til mandenFind det sorte bælte til 999,- kr. her

Boss Chucky er en traditionel men trendy livrem i 100% calfskin. Minimalistisk design med en diskret struktur der kommer med en bredde på 3 cm. Et stilrent bælte til hverdagen hvad end det er til afslappet eller arbejdsbrug.

 

Boss Otello livrem

Køb et Boss Black bælte med blank spændeFind det Otello bæltet til 1.099,- kr. her

En anden mere stilren og ofte lidt mere rå stil, der bliver skabt af den kantet spænde, er dette sorte Otello bælte. Et stilren sort bælte med den glatte matte overflade i læderet, der bliver indfanget af den elegante spænde med påskriften Hugo Boss nederst.

 

 

Boss Ellotyo livrem

køb det Brune Hugo Boss bælte som mandFind det stilrene bælte til 449,- kr. her

Dette Boss Ellotyo herrebælte er en klassisk livrem i stilrent design. Spænden kommer med det klassiske logo. En bælte der står sig godt til de fine herrebukser som de afslappet.  Til 449,- kr. kommer bæltet også i den billigere ende af brune Hugo Boss bælter, der står sig godt til f.eks. en af de fede lyse frakker til mænd.

 

 

Sort Baxton herrebælte

hugo boss livrem tilbud skal findesFind det sorte bælte til 599,- kr. her

Leder du efter et diskret bælte, der samtidig udstråler klasse og kvalitet, så kan denne Baxton livem fra Boss måske være et meget godt valg. Bæltet med kvalitets stemplet “Made in Italy”, kommer i 100% koskind og oser langt væk af kvalitet.

 

 

Mørk Boss bælte

køb en livrem i læder til mændFind det mørke bælte til 849,- kr. her

Et andet diskret bælte der står sig godt til en af de mere enkle skjorter til mænd, er dette Cen læderbælte i sort farve. Bæltet kommer i det stilrene minimalistiske look med en diskret spænde i mørk farve med det diskrete logo i lukning.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending