Boksershorts, der giver dig både bæredygtighed og komfort

Noget af det helt nye, der er ved at komme frem, er bambus til beklædning. Og det er nået helt inderst på kroppen, nemlig til undertøjet. Der er en række fordele ved materialet, så det er faktisk ikke så skidt en idé endda. Først af alt, så er det bæredygtigt, og derudover så er det et behageligt materiale at have på. Alle kan gå i det og være med til at opleve glæden af at vælge et bæredygtigt produkt, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Som i en mulighed for både at gøre en god klimagerning, der føles godt, og som samtidig giver dig optimal komfort.

 

Bambusundertøj til både herre og dame

Du kan få lækkert undertøj i bambus til både herre og dame, der både har en lækker pasform og et flot design i rene linjer. Samtidig giver det lidt godt til samvittigheden, når du tænker på, at bambus dyrkes ved brug af mindre vand end både bomuld og andre naturlige materialer, og at det overgår alle syntetiske materialer med en hel masse banelængder. Der findes en masse smukke modeller i bambus til hende, men også noget lækkert kvalitetsundertøj i bambus til ham, eksempelvis disse boxershorts til herre. Herreunderbukserne er i et meget klassisk snit, og dermed sigter de mod at ramme bredt og kan helt sikkert også passe ind i stilen hos dig eller en, du kender.

 

Du kan give boksershorts i gave

Underbukser kan faktisk være en oplagt gaveide. I hvert fald findes der mange, der vil blive glade for et – eller endda flere par. Undertøj er noget, vi alle bruger, og selvom det nok ikke er blandt de beklædningsgenstande, vi taler mest om, er de ikke desto mindre vigtige for os alle sammen. Kast dig derfor friskt ud i at give et par boksershorts i en gave, næste gang du ikke ved, hvad du skal give til en fødselar eller til et familiemedlem i julegave.

I hvert fald hvis du kender en person, der gør noget for klimaet, og som bekymrer sig om sit CO2-fodspor, så er bæredygtigt undertøj både oplagt og en god idé. Har vedkommende ikke før haft et sæt bæredygtigt undertøj af bambus i hænderne, vil vedkommende blive glædeligt overrasket over såvel kvalitet som udtryk i designet.

 

Efterhånden vil du skifte hele din undertøjsgarderobe ud med bæredygtige alternativer

Inden du får set dig om, har du måske fået ændret i hele din undertøjsgarderobe, så du udelukkende har bæredygtige alternativer i den. For når du får øjnene op for, hvor godt det føles i både komfort og for samvittigheden at gå med undertøj i en god og bæredygtig kvalitet, så kan du godt gå hen at blive rimelig hooked på det.

For når både den bæredygtige profil og kvaliteten går op i en højere enhed, så rammer du nærmest jackpot, kan man sige. Du kan i hvert fald ikke rigtigt finde et bedre sæt undertøj et andet sted. Og så får du lyst til at købe det bæredygtige undertøj igen og igen. Sådan går det i hvert fald for rigtig mange. Det vil du måske mærke på egen krop, når du prøver undertøjet. Once you go bambus, you never go back, er vist et ordsprog, der er relevant at opfinde til lejligheden.

Uanset om tanken om et sæt undertøj i stof af bambus i umiddelbar forstand fanger din interesse eller ej, giver det mening, at du ikke snyder dig selv for i det mindste at prøve et enkelt sæt. Først når du mærker materialet mod din egen hud en hel dag, kan du vurdere, om du har ramt noget, der er noget for dig.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)