Bvlgari solbriller til mænd

Bvlgari solbriller til mænd er det eksklusive italienske design, der giver dig et stilfuldt kvalitets look.

Bvlgari der bliver kaldt Bulgari i Italien ud fra ejernes navn Sotir Bulgari, startede ud som antik og smykke design i det sene 1800 tal i datidens italienske hovedstad Rom. Senere blev sortimentet udvidet til modetøj og accessories også. Stilmæssigt er designet inspireret af den romerske og græske renæssance stil. Hvor kvalitet og design i luksuriøst look går igen i alle kollektionerne, og herunder, også i deres fede udvalg af herre solbriller.

 

Bvlgari BV7029 solbrille

Køb den eksklusive sorte italienske designer solbrilleFind brillen i sort til 1842,- kr. ved Sunglassesshop

En mat sort solbrillen i den klassiske pilot model der er velegnet til de fleste unge som ældre mænd. Størrelsen er 55 mm. som kombinerer det enkle og stilfulde ganske godt med kombination af den grå glasfarve og sorte stelfarve.

 

 

Fed brun Bulgari solbrille

køb den fede brune Bvlgari herre solbrilleFind solbrillen i brun til 1399,- kr. her

Den klassiske full-rim model er, hvad du får med denne Bvlgari BV6080B 278/13 solbrille. Modellen er unisex og kommer i samme eksklusive stil som f.eks. Thom Browne solbriller. En fed solbrille med det guldfarvet stel i korrision-resistent metal, der gør brillen særdeles holdbar og svær at ødelægge. Stellet og de brune glas der beskytter 100% mod solens uv-stråler, giver dig den rå og mandige stil der kan kombineres med alt.

 

 

Bvlgari BV5028

find den rigtige kvalitets solbrille som Bvlgari til mændFind den grå brille til 1299,- kr. på tilbud

Hvis stilen er mere til det grå og rå look, så er denne pilot brille måske mere dig? En fed model i samme stil som den brune, hvor udtrykket med farven og glas form giver dig et råt look ala pilot modellen indenfor Ray-Ban herre solbrillen. Brillen der er på tilbud ved dags dato, står sig godt både til en t-shirt eller en elegant Eton skjorte, hvad end du foretrækker det casual eller forretningsorienteret look.

 

 

Bvlgari Diagono Collection

find den rigtige Bvlgari solbrille model til mændFind den fede sorte brille til 1299,- kr. her

Bvlgari Diagono Collection BV7021 530987 solbrillerne kommer i plastic materiale, og giver et noget andet look end de forrige modeller. Brillen er lavet specielt til mænd i en full-rim model og aviator figur. Med denne model får du en ret unik solbrille i et selvsikkert udtryk.

 

 

Sort wayfarer solbrille

køb den rigtige Bulgari solbrille til stilenFind den sorte firkantet solbrille til 1449,- kr. her

Bvlgari BV7024 536987 solbrillen i den firkantet model, er perfekt til dig hvis du har rundt, oval eller hjerteformet ansigt. Du får en elegant solbrille der emmer af klasse med det sorte plastic og grå glas. Perfekt til både den fede herrelæderjakke eller den noble forretningshabit.

 

 

Bvlgari BV7026 unisex brille

køb den fede unisex bvlgari solbrilleFind den fede brille til 1449,- kr. her

BV7026 501/81 solbrillen i halvkant model giver en moderne og trendy stil til det ungdommelige brug. Brillen i sort/guld farve er en fed unisex model til mænd og kvinder, hvor materialet er i let plastic. Du får det fede ploriseret filter, der giver dig en brille med forøget kontrast og nedbringelse af blindende skær.

 

 

Polariseret BV5038 solbrille

Køb de rå Bulgari herre solbriller i sortFind den sorte brille til 1946,- kr. her

Den velkendte model der blev verdensberømt i blandt andet filmen Topgun (Ray-Ban modellen), finder du også i det italienske brand. Denne rå firkantet pilot brille kommer i størrelse af 63 mm. med grå glas og stålfarvet stel. En sej brille der er velegnet til de fleste mænd.

 

Kender du ikke Bvlgari?

Bvlgari henvender sig til mænd og kvinder der ønsker det absolutte top kvalitet, og som selvfølgelig også har råd til at købe det. Med Bulgari får du et brand i topklasse indenfor moden, men faktisk var udgangspunktet for det italienske firma; smykker.

Bvlgari fra det 1800 århundrede startede først med modetøj tilbage i 1905. Her tog sønnerne af brandets grundlægger nemlig over med opstart af tøj kollektion. Planen var at overføre stilen fra den græske og romerske renæssance og give det luksuriøse udtryk. Det må siges at være lykkes, for det går igen lige fra smykker, tøj de mange forskellige accessories.

Ekspertise, kvalitet og kulturen er dna i Bulgari, hvilket giver de lækre luksus produkter der henrykker.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending