Bvlgari solbriller til mænd

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Bvlgari solbriller til mænd er det eksklusive italienske design, der giver dig et stilfuldt kvalitets look.

Bvlgari der bliver kaldt Bulgari i Italien ud fra ejernes navn Sotir Bulgari, startede ud som antik og smykke design i det sene 1800 tal i datidens italienske hovedstad Rom. Senere blev sortimentet udvidet til modetøj og accessories også. Stilmæssigt er designet inspireret af den romerske og græske renæssance stil. Hvor kvalitet og design i luksuriøst look går igen i alle kollektionerne, og herunder, også i deres fede udvalg af herre solbriller.

 

Bvlgari BV7032 solbrille

Køb den eksklusive sorte italienske designer solbrille

Find brillen til 2.087,- kr. her

En mat sort solbrillen i den klassiske wayfarer model der er velegnet til de fleste unge som ældre mænd. Du får sort helt indfattet stel og grå polariserede glas i plastik. Modellen kombinerer det enkle og stilfulde ganske godt med kombination af den grå glasfarve og sorte stelfarve.

 

 

Fed Bulgari solbrille

køb den fede brune Bvlgari herre solbrille

Find solbrillen til 4.379,- kr. her

Bvlgari BV5034K aviator solbrillen er designet til mænd men kan dog sagtens fungerer er unisex i samme eksklusive stil som f.eks. Thom Browne solbriller. En fed solbrille med det guldfarvet stel i korrision-resistent metal, der gør brillen særdeles holdbar og svær at ødelægge. Stellet og de grå glas der beskytter 100% mod solens uv-stråler, giver dig den rå og mandige stil der kan kombineres med alt.

 

 

Bvlgari BV7033

find den rigtige kvalitets solbrille som Bvlgari til mænd

Find brillen til 1.690,- kr. her

Hvis stilen er mere til det grå og rå look, så er denne brille måske mere dig? En fed model i klassisk stil med blå glas, hvor udtrykket med farven og glassets form giver dig et råt look på en anden måde pilot modellen indenfor Ray-Ban herre solbrillen. Brillen der er på tilbud ved dags dato, står sig godt både til en t-shirt eller en elegant Eton skjorte, hvad end du foretrækker det casual eller forretningsorienteret look.

 

 

Bvlgari BV7020 solbrille

find den rigtige kvalitets solbrille som Bvlgari til mænd

Find brillen til 1.857,- kr. her

Bvlgari BV7020 polarized solbrille kommer i en trendy og klassisk stil. Solbrillerne kommer i plastic materiale, og giver et noget andet look end de forrige modeller med grå, sort og rød farve til det unikke udtryk.. Brillen kommer i wayfarer model med grå glas, sort og rød farve i stellet og er den sporty brille til manden der ønsker det ungdommelige og friske design.

 

 

Sort wayfarer solbrille

Køb den eksklusive sorte italienske designer solbrille

Find brillen til 1.857,- kr. her

Bvlgari BV7028K Polarized 528581 solbrille i den firkantet model, er perfekt til dig hvis du har rundt, oval eller hjerteformet ansigt. Du får en elegant solbrille der emmer af klasse med det sorte helt indfattet stel i plastik og grå glas. Perfekt til både den fede herrelæderjakke eller den noble forretningshabit.

 

 

Bvlgari BV7027 brille

Køb en brug wayfarer herresolbrille fra italienske Bvlgari

Find brillen til 1.690,- kr. her

BV7027 504/73 herresolbrillen fra 2016 kommer i wayfarer model i en moderne og trendy stil til det ungdommelige brug. Brillen kommer i skildpaddefarvet stel og brun linsefarme. Materiale er plastik og stilen er den klassiske model til mænd.

 

 

 BV5041 solbrille

Køb de blå herrebriller fra Bulgari

Find brille til 1.888,- kr. her

Bvlgari BV5041 195/55 wayfarer solbrille med blå glas. Den fede herrebrille kommer med grå helt indfattet stel og blå glasfarve. Brillemateriale er i metal og brilleglas kommer i plastik materiale. Modellen fra 2017 er beregnet til mænd men er dog ganske velegnet som unisex model til det elegante og rå udtryk for mænd og kvinder.

 

 

Kender du ikke Bvlgari?

Bvlgari henvender sig til mænd og kvinder der ønsker det absolutte top kvalitet, og som selvfølgelig også har råd til at købe det. Med Bulgari får du et brand i topklasse indenfor moden, men faktisk var udgangspunktet for det italienske firma; smykker.

Bvlgari fra det 1800 århundrede startede først med modetøj tilbage i 1905. Her tog sønnerne af brandets grundlægger nemlig over med opstart af tøj kollektion. Planen var at overføre stilen fra den græske og romerske renæssance og give det luksuriøse udtryk. Det må siges at være lykkes, for det går igen lige fra smykker, tøj de mange forskellige accessories.

Ekspertise, kvalitet og kulturen er dna i Bulgari, hvilket giver de lækre luksus produkter der henrykker.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)