Calvin Klein undertøj i den lækre stil, kvalitet og pasform til kvinder

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige følelse og fornemmelse, som du ofte får med CK undertøjet.

At føle sig godt tilpas og lækker starter indefra. Her kan et sæt undertøj fra Calvin Klein Underwear være med til at give den lækre velværd og selvsikkerhed. Derfor har vi fundet et udvalg af forskellige modeller fra det populære brand. Det giver dig hurtig inspiration over muligheder og måske du finder noget der tiltaler dig.

Du finder mange forskellige populære kollektioner fra Calvin Klein, hvor du kan finde thong, minitrusser, tanga, string, hipster, neglige, bh uden bøjle, bottoms up og meget mere, der samtidig kommer til gode priser hvor de fleste kan være med.

 

Hvid Calvin Klein BH

Køb en Calvin Klein CK bare bh

Find bh’en til 259,- kr. her

Hvis du søger den stilrene og søde BH, kan denne bh og matchende trusse måske være lige dig. Du får en behagelig bh med spænde i ryggen og smalle skulderstropper. Du kan tilkøbe en trusse som vist eller i den type du foretrækker.

 

 

Calvin Klein Underwear Modern

calvin klein sports bh og trusse

Find trusse og bh til 478,- kr. her

Calvin Klein Underwear Modern thong og bh i sporty model og grå farve. Det smarte sæt kommer med det velkendte brandnavn/logo i den brede hvide elastik linje. BH’en er en smidig og blød model med bryderryg. Sættet til den trendy og sporty pige og kvinde.

 

 

Calvin Klein Unlined bh

calvin klein t shirt og bh i sort

Find bh’en til 279,- kr. her

En stilren og flot bralette i sort fra Calvin Klein Underwear. Du får bekvem pasform i trekantsmodellen der kan bruges med thong eller bikini. Calvin Klein bh’en har elastikkant med CK logo bagpå.

 

 

Calvin Klein undertøjssæt

calvin klein bralette lift

Find sættet til 478,- kr. her

Calvin Klein bh og trusse i NX5 sonata farve. Et flot og feminin sæt der kommer i en lækker bomuldskvalitet. Trusserne har elastikkant med logo i linningen som du også finder i bh’en med logo under brystet. Du får en bh med god pasform som kan maskinvaskes ved 30 grader.

 

 

Lyserød Calvin Klein bralette

køb en calvin klein top og bralette

Find bh’en til 349,- kr. her

Calvin Klein bralette i det tidløse og enkle udtryk. Du finder modellen i lyserød, sort, grå og hvid farve alt efter temperament. Du får en bh med formede og vattere skåle hvor der er bred elastik med logo under busten. Du finder størrelser i  str. S, M, L og XL med denne brystholder.

 

 

Hvid Calvin Klein sæt

Køb den hvide calvin klein sports bh

Find bh’en til 289,- kr. her

Det velkendte undertøjssæt i den lidt mere sporty version krydret med det feminine, er hvad du får med det hvide sæt. En dejlig smidig og blød top med bryderryg, og trusse med bred elastik ved taljen. Et sæt der især er populær blandt unge piger og kvinder på grund af sin dejlige pasform og sporty stil.

 

Vask dit undertøj på den rigtige måde for holdbarheden

Vasker du dit undertøj eller lingeri på den rigtige måde? Hvis du ikke vasker undertøjet adskilt, så slider du på holdbarheden. Elastikken i bh og trusser hurtigt bliver slidt.

Det er selvfølgelig besværligt i forhold til vaskemaskinen. Men du opnår faktisk en længere holdbarheden ved at vaske bh’erne i hånden, og samtidig kan maskinvask faktisk ophæve chancen for reklamation over en defekt bh.

Alternativet som du burde bruge altid, er en vaskepose og husk at lukke alle hægter inden start af vaskemaskine.

60 grader er minimum ved vask af trusser for at være sikker på at bakterierne fjernes. Og kogevask er endnu bedre. Problemet er selvfølgelig at silke, blonder med mere, ikke kan klare de høje temperaturer, så tjek vaskemærke inden vask.

Optisk hvidt vaskepulver er en anden ting du skal undgå. Dèt kan gøre hvide bh’er gule, helt ligesom skyllemiddel kan ødelægge silikonen på en stropløs bh.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)