Calvin Klein undertøj i julegave? Brug ideerne her til inspiration!

Calvin Klein undertøj i julegave? Måske du skal finde på en gave til en pige/kvinde? Måske du leder efter inspiration til dig selv, og eventuelle ønsker til din ønskeseddel?

Der er selvfølgelig lidt tid til jul endnu, men tiden kan gå rigtig stærkt, og inden vi ser os om, er det den 24 December. Derfor skal der selvfølgelig findes på gode ønsker eller findes de gode gaveideer til hende i år.

Modetøj er noget både piger og kvinder kan bruge, og ofte også lide. Hvis det er til din ønskeseddel, er det en god ide at ønske dig noget specifikt som f.eks. lækre designer solbriller eller som allerede nævnt, noget lækkert undertøj.

Vi kan alle sammen bruge et lækkert sæt undertøj, og hvilket kvinde elsker ikke undertøj? Du har sikker både hørt og set det lækre undertøj fra Calvin Klein Underwear, men hvad med selv at få fingrene i det?

 

Calvin Klein undertøj til julegaven

Mærket “Calvin Klein” blev grundlagt i 1986 af amerikanske Calvin Klein, som mærket også blev opkaldt efter. Calvin Klein eller måske bedre kendt som CK, er blevet et af de førende verdensfirmaer indenfor nicher af mode.

Med CK vil du kunne se, at deres produkter er meget enkle men utrolig stilfulde og elegante. Calvin Klein er kendt for at lave tøj, tasker/punge, makeup, accessories, badetøj og helt specielt er de kendt for at lave deres populære Calvin Klein undertøj, der også var de første kollektioner som de lancerede. Calvin Klein er født i 1942 og blev oprindeligt født “Richard Klein”.

Udvalget af forskellige ideer indenfor CK undertøj, kunne være din inspiration til ønsker eller måske som årets lækre julegave til hende.

 

Calvin Klein Underwear undertøj

køb det lyserøde CK underwear sæt i gave til hende

Find sættet til 468,- kr. her

Calvin Klein BH og g-streng i lyserød. Bh’en er foret og med smalle skulderstropper og bred elastik med logo under busten. Skulderstropper kan justeres i længden. Den matchende g-streng er med foret skridt og bred elastik med logo i linningen. Et lækkert sæt du kan skrive på ønskesedlen, hvor der måske også står Hunkemöller undertøj i julegave?

 

 

Calvin Klein thong

CK thongs i hvid til ønskesedlen

Find trusserne til 169,- kr. her

Et pare enkle og søde stringtrusser  i bomuld der måske skal på ønskesedlen til jul eller måske er hvad, du skal give i gave til ham. Calvin Klein Underwear stringtrusser med elastikkant ved linningen, hvor du finder det karakteristiske logo.

 

 

Moderne undertøj fra CK

køb det moderne sorte CK undertøj sæt til jul

Find sættet til 498,- kr. her

Der findes mange nye kollektioner fra Calvin Klein hvor dette sæt i sort måske er det helt rigtige. Et moderne og flot sæt med sort bralette og trusser. Caln Klein undertøj er blevet ekstremt populært her i Danmark, som du sikkert også har bemærket, og perfekt til alle unge kvinder der ønsker det lækre i julegaven.

 

 

Gråt sæt CK undertøj

køb det nye grå CK undertøjssæt i julegave

Find sættet til 468,- kr. her

Meget lækkert og let sæt. Her kan virkelig se Calvin Kleins små finesser. BHen er ikke med vattering og trussen har en flot kant, hvor der står Calvin Klien henad siden.

 

 

Calvin Klein Underwear push up

køb det klassiske sorte undertøj i julegave til veninde

Find bh’en til 349,- kr. her

Måske du skal overraske hende med den elegante push-up bh i sort? En yderst stilfuld bh fra Calvin Klein Underwear som med den rigtige trusse i hendes smag, giver et super lækkert sæt undertøj der er perfekt til ligge under juletræet.

 

 

Sporty Calvin Klein undertøj i hvid

køb det hvide CK sæt til jul

Find sættet til 478,- kr. her

Er det et sæt undertøj til den sporty og smarte type? Så er dette sæt CK undertøj lige noget for dig. Det er ligesom det grå sæt af samme stil, meget populært i Danmark. Et blødt og smidigt sæt der kan bruges både til den helt unge som mere modne kvinde.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)