20 Day tasker der hitter -> Day Birger et Mikkelsen top kvalitet til dig

Day tasker fra Birger et Mikkelsen?

Der findes meget lækkert modetøj, og til det hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi her på Tøjlisten fundet fede Day tasker der hitter blandt unge piger og kvinder.

Det er et super populært mærke, og især omkring konfirmations tid er det et mærke, der går igen på rigtig mange unge pigers konfirmations ønskeseddel, helt ligesom det er særdeles eftertragtet af de unge voksne kvinder også.

Day Birger et Mikkelsen er et eksklusivt mærke, som leverer top kvalitet både i stil og design, og dette er også grunden til den store popularitet. Her er 20 forskellige styles og priser, der kunne være inspirationen der fanger din kærlighed.

 

Day Biker crossover

køb den flotte taske og day pungFind den lækre crossover taske til 959,- kr.

Denne enkle og stilfulde crossover taske er det perfekte valg til både hverdag og aften brug. En dejlig taske der kan rumme de nødvendige ting, og som kommer i en unik moderne stil der er kombineret med det traditionelle look. Perfekt at kombinerer med det casual hverdagstøj helt ligesom den er perfekt sammen med den søde hvide studenterkjole eller anden stor ting.

 

 

Rose Gweneth taske

Den rose Day taske er populær blandt piger

En sød stor taske der kan bruges til shopping, weekendtur, overnatning eller bare som den rummelige taske i hverdagen. En dejlig sød farve som især tiltaler de unge, som har brug for den store rummelige taske. Kan bruges til skolebrug, hvor der også godt må være en bog med, hvilket er grunden til, at den også er populær som konfirmationsgave til piger.

 

 

Day Business Hobo

køb den lækre læder skuldertaske til unge kvinderFind den lækre taske til 1599,- kr. her

Køb en lækker skuldertaske i læder som denne elegante Day Business Hobo skindtaske. En dejlig taske på højde med mange af kollektionerne i f.eks. Michael Michael Kors eller By Malene Birger tasker, hvor det stilrene og tidløse look giver dig snert af luksus og elegance.

 

 

Day Soft Fringes Hobo

køb den fede Day soft fringes hobo taskeFind den lækre Day taske ved Nelly her

Hvis du vil have en taske i top kvalitet og afslappet stil, så er denne lækre Soft Fringes Hobo absolut tasken til den casual pige der både vil virke afslappet og stilfuldm hvor en kombination med de lækre The Rubz armbånd kunne give et ret unikt look.

 

 

Day Gweneth Geo rygsæk

køb den fede Day rygsæk som unge kvindeFind den super fede rygsæk lige her

Hvis du er det unge menneske, der både vil have en praktisk rygsæk, men den skal samtidig også være i den fede elegante og kvalitetsbestemte stil, så er denne rygsæk det rette valg. Day Birger et Mikkelsen gweneth er en super fed rygsæk som rigtig mange unge piger i alderen 13 til tyverne er vilde med, og oplagt til f.eks. en konfirmationsgave til piger.

 

 

Day Work håndtaske

køb den rummelige Day håndtaske som mode kvinde

Du kan købe mange lækre ting i det populære brand hvor både en day pung og toilettaske sammen med tøj, kan være i denne rummelige taske. Du får nemlig en klassisk stilren taske, som kommer i den store størrelse, hvilket gør den særdeles praktisk både til den unge som ældre kvinde. At tasken samtidig kommer i en flot stil der kan kombineres med en eksklusiv Pierre Balmain damejakke eller en lækker billig Only jakke, og stadig ligne en taske eksklusiv klasse.

 

 

Day It crossover taske

køb en smart Day crossover taskeFind den flotte cross body til 1099,- kr. her

Leder du efter en elegant og stilfuld crossover taske? Så kunne denne Day Birger et Mikkelsen Day It måske være den helt rigtige taske for dig. En unik taske der med sin røde farve og guldkæde, virkelig råber ud om at du er kvinden, som gerne vil vise kvalitet og stå ved at være feminin.

 

 

Day Gweneth printed bag

den printed Day shoppingbag til kvinder er populærFind den elegante shoppingbag til 320,- kr.

Er det en lækker rummelig taske du er på udkig efter, så er den printed shoppingbag en super elegant og stilfuld taske, der er populær både blandt de helt unge og de mere modne kvinder. Day Birger et Mikkelsen Gweneth modellen er en super lækker model, som det er meget svært ikke at falde for, og den kan kombineres med så meget lækkert tøj og stile.

 

 

Daye Go rygsæk

brug en day taske som modebevidst ung kvinde

Køb en fed rygsæk i det smarte enkle design som denne Daye Go model fra Day Birger et Mikkelsen. En dejlig enkel og elegant stil i det imititeret læder som kan bruges i skole, uddannelse, arbejde eller fritiden, hvor der skal være plads til computer, bøger eller måske tøj.

 

 

Sort Day Gweneth taske

Gweneth i sort er populær blandt unge pigerFind den sorte Gweneth taske til 299,- kr.

Den lækre Gweneth model kan du selvfølgelig også købe i en sort udgave. En populær model der både er rummelig, praktisk og elegant og hvilket pige ønsker sig ikke dette, så der er plads til både skole ting og de mere private ting. Day Gweneth bag sort er modellen for dig, hvis du ikke er vild med den printed farve.

 

 

Day skuldertaske i camel

køb den elegante Day skuldertaskeFind skuldertasken til 899,- kr. her

En lækker skuldertaske er absolut denne fede mode i camel farve. Du kan tage skulderremmen af, og så har du faktisk en clutch model – Elegant og smart i et. En sød taske til cafeen, shopping, fest eller byturen sammen med veninderne, som vel kun kræver, at du finder en tilsvarende flot kjole der matcher den.

 

 

Day Gweneth shopping bag

brug en praktisk shopping bag i det flotte design

Køb en stor rummelig taske som denne Gweneth shopping taske, der er dejlig praktisk både til shopping, supermarkedet eller måske som opbevaring af computer og bøger til skolebrug.

 

 

Sort Hobo taske

lækker day by birger et mikkelsen taskeDu finder den lækre Hobo i sort ved Nelly

Du kan selvfølgelig også finde Day by Birger taske i Hobo modellen i sort. En super lækker taske med 3 lommer indvendigt og lukkes med lynlås. Tasken henvender sig til dig der gerne vil kombinerer det chic og rebelske udtryk, som selvfølgelig skal indeholde selvstændighed men også det feminine snit, hvilket gør den perfekt sammen med tøj til teenagepiger og modne kvinder.

 

 

Utililty Cross Day taske

køb en lækker skuldertaske til fint brugFind den lækre model til 1280,- kr. her

En taske til finere brug, f.eks. by eller fest, kunne være denne lækre model der findes i de mørke farver. En elegant taske der signaler klasse og elegance, og super lækker at kombinerer en med af de lækre kjoler til unge.

 

 

Day et Birger Mikkelsen skuldertaske

køb den lækre day taske gråEn super elegant taske som du kan købe her

En anden lækker model til finere brug er denne grå eller seagull farvet håndtaske, der signaler absolut top klasse og design. En lækker Day model som sikkert ikke kommer på tilbud eller udsalg i Magasin, Neye eller andre steder lige med det samme, for den er ret unik med sit enkle snit og lækre feminine detaljer. Find en flot kjole, sko og de rigtige accessories som designer dame solbriller og enkle smykker, og så vil tasken fremstå på sin bedste vis.

 

 

Sort weekendtaske

brug den rummelige og elegante Day weekendtaske som kvinde

Weekendtasker er ganske behagelige at eje, for hvis du skal overnatte ude en kort stund, så er den praktiske, rummelige og elegante taske som denne her, meget bedre end kufferter eller sportstasker. En dejlig enkel taske der både kan bruges til indkøbet og selvfølgelig til overnatning ude.

 

 

Day Tote bag

brug den oppulære Day Tricken taskeFind den lækre sorte Tote taske til 1280,- kr.

En super funktionel lækker taske blandt det fede udvalg af Day tasker. Kan bruges til rigtig mange ting som f.eks. shoppingtur, skole, arbejde eller stort set hvilket som helst andet brug. Du kan have en computer i denne taske, hvilket jo er super fedt hvis du studerer, og hvorfor ikke have den smarte model i computertaske?

 

 

Day Selleria rygsæk

n Smarte Day rygsæk til studiet

Den elegante rygsæk til skole, arbejde eller andet hverdags brug, kunne være denne lækre Selleria model der kommer i læder. En stilren og flot taske der emmer af kvalitet, hvilket også er grunden til at prisen nok ligger højere end gennemsnittet.

 

 

Tote i slangeskind

køb day reptile tote taskenFind den smarte Day Reptile Tote taske her

Modellen findes også en lækker slangeskindsmodel. En anderledes og unik taske til smarte og rummelig brug, som jo er særdeles velegnet for de fleste unge som ældre kvinder. Tasken med sit unikke look kan kombineres både med den varme vinterjakke som den lette sommerjakke til kvinder.

 

Day Biker Shopper

køb den flotte læder taske fra Day Birger et MikkelsenFind den elegante sorte taske til 1279,- kr.

Denne sorte taske kommer i det eksklusive snit og lækker ægte læder materiale. En elegant taske i det enkle design der netop er med til, at give tasken det eksklusive look der sender signal om stor kvalitet.

 

 

Hvad er Day Birger et Mikkelsen?

Hvis du ikke kender det smarte og yderst populære mærke, så blev det stiftet af Keld Mikkelsen tilbage i 1977. Inspiration til brandet kom fra talrige rejser i østen, hvor han fandt inspirationen i etniske broderier, prints og mønstre.

Du finder et yderst bredt og lækkert udvalg af tasker i Day mærket, hvor du kan finde både shopping bags, håndtasker, skuldertasker, toilettasker og andre lækre tasker i elegant og moderne look.

Det mest kendte model er fra 2ND Day linjen hvor Day Gweneth er den populæreste taske til kvinder. En super praktisk model der er rummelig og derfor kan bruges både til shopping, skole, strandtur eller andet der kræver lidt plads.

hvor kan man købe day taske? Det kan du ved mange forhandlere, som f.eks. Nelly og Carriealong hvor vi har hentet inspiration, og mærket er super lækkert med det fede udvalg i alverdens farver som blå, grå, pink, hvide, camel, sort og meget andet, og der findes heldigvis også til alle slags kvinder.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending