Designertøj til enhver pengepung for kvinder i alle aldre?

De fleste kvinder elsker at have noget helt særligt tøj, som kun tages frem ved specielle lejligheder. Det kan være helt specielle egenskaber eller oplevelser, der gør netop disse beklædningsstykker særlige, men ofte er det ganske enkelt bare ekstra lækkert tøj, som måske også har overskredet det normale budget en smule. Lækkert designertøj kan være dyrt, men sådan behøver det ikke være. Vi prøver her at give et par bud på, hvor du kan gå hen, alt afhængigt af, hvordan budgettet ser ud.

Ekstra forkælelse med de store navne

Hvis der er lidt ekstra penge på bankbogen, eller kæresten kan overtales til lidt forkælelse, er der næsten ingen ved uden om et besøg hos Abelone i Holte. Det er hverken stort eller prangende, nærmest lidt underspillet, og der er ingen tvivl om, at den nuværende ejer Eva Henriques har videreført de stolte traditioner fra tidligere. Hun stod i lære i butikken i sin tid, og efter at have set sig om i verden, vendte hun i 1989 tilbage til Abelone og overtog butikken.

Både Eva Henriques og det tilknyttede personale har et stort kendskab til de store designere, såvel inden- som udenlandske, og der har med tiden givet en trofast kundekreds. Der skal meget til, før et stykke tøj får lov til at få plads på bøjle hos Abelone. Her kommer det nemlig i givet fald til at hænge side om side med navne som amerikanske Philip Lim og italienske No21 og Alberto Fasciani.

Eva Henriques har i øvrigt en forkærlighed for det franske, så der er flere kendte som blandt andre IRO, Vanessa Bruno, Etoile Isabel Marant og Barbara Bui. Danmark er selvsagt også stærkt repræsenteret med en række kendte mærker, herunder blandt andet Baum und Pferdgarten, Custommade, Designers Remix, Graumann og Heartmade.

Kommer du ikke lige til Holte-egnen, har du også mulighed for at benytte websitet, hvor du også kan købe designertøj online som i enhver anden netbutik. Websitet kan dog også snildt bruges til at planlægge, hvilket tøj der eventuelt skal prøves på, når butikken senere aflægges et besøg. Det er ganske smart, for prøvningen kan tage god tid hos Abelone.

Når designernavnet ikke er afgørende

Vi kommer ikke udenom, at der til tider kan gå en smule snobberi i mærker og designernavne, for tøjet er jo som det er. Skal et smukt og genialt design være mindre værd, hvis designeren eller mærket ikke er helt rigtigt? Nej vel – i hvert fald ikke, hvis du spørger Saint Tropez. I tidens løb har mange forelsket sig i kjoler fra Saint Tropez, eller i de stilfulde jakker, som mærket også er kendt for.

Hos Saint Tropez er prisen noget lavere end hos eksempelvis føromtalte Abelone, og det skyldes naturligvis, at tøjet produceres i lidt større oplag. Til gengæld udvikles der årligt hele 6 forskellige kollektioner, så risikoen for at du nogensinde møder en anden kvinde med det samme stykke Saint Tropez-tøj som dig, er forsvindende lille, når det enorme sortiment udskiftes så ofte, som det er tilfældet.

Saint Tropez har et erklæret mål om at være lidt bedre end andre til at ramme yngre kvinders smag inden for moderigtig og feminin påklædning, og noget tyder på de lever op til målsætningen. I hvert fald sælges de lækre kollektioner fra mere end 1000 forhandlere verden over, hvoraf 40 butikker ligger i Danmark og Sverige.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending