Din liste til vinterens essentials – tøjet skal være klar

Enhver garderobe kan til tider være en uoverskuelig affære. Ikke nødvendigvis fordi tøjet er grimt, men fordi moden skifter, samtidig med at vi er dårlige til at få smidt det tøj ud, som vi ikke bruger – og aldrig kommer til at bruge igen. Således finder du i en mands garderobe sandsynligvis stadig stribede Mads Christensen-strømper og muligvis en skjorte så krøllet og mør, at den ikke bør blive brugt igen. Hos kvinderne er der god chance for, at der stadig er tøj med prismærket på.

Derfor bør du, nu hvor vinteren er over os, enten selv anskaffe dig noget nyt eller satse på at gaverne under årets juletræ er bløde pakker. Men hvad skal man gå efter? Der er mange muligheder, men listen herunder giver dig en skudsikker tjekliste til vinterens hverdagstøj.

Til manden

Der er ligeså mange looks, som der er formål med ens påklædning. Nogle har behov for mere praktisk udetøj, mens andre har brug for et skudsikkert look på kontoret. Herunder er en liste over de ting, som er vigtige uanset formålet med dit hverdagstøj.

Jakken er essentiel. Uanset om du kræver en praktisk jakke, som både er vand og vandafvisende, eller du hellere bruger en frakke, som giver et professionelt look, så er den vigtig. Eftersom jakker ofte kan være ret dyre, så er det her, du skal være sikrest i dit valg. Hvilken type jakke har du gode erfaringer med, og hvilke behov har du? Vær sikker i dit valg, før du spenderer en halv husleje på den.

Trøje og krave er et look, som aldrig går af mode. Uanset om din pullover-trøje er en lækker uld eller blot polyester eller bomuld, så vil den være en sikker vinder med enten en polo eller skjorte indenunder. Så længe der er krave. Det vigtigste er, at du matcher trøjen og kraven, så farverne passer sammen. Trøje og polo kan bruges i alle sammenhænge, og du går næppe galt i byen. Se udvalg er poloer her.

Til kvinden

Ligesom hos mændene er jakken essentiel hos kvinden, og kravene er i virkeligheden de samme. Derfor ser vi nu ind under jakken, og her kan man med fordel iføre sig en lækker uldtrøje, som holder på varmen.

For hvor mændene bruger trøjen som pull-over, så har kvinder større udvalg af looks. Uanset om du går efter en tyk eller tynd rullekrave, en helt normal bluse eller en bluse med dyb halsudskæring, så vil en uldtrøje være et sikkert valg. Derudover vil den sjældent gå af mode, så gør dig selv en tjeneste og køb en af ordentlig kvalitet, så den holder i mange år. Uld fås i mange former, men du går eksempelvis ikke forkert, hvis du vælger en af cashmereuld. De fås uden tvivl netop i din stil og farve, så køb en cashmere sweater her.

Sådan en trøje går desuden godt med et par fede sneakers og gerne et oversize halstørklæde – og selvfølgelig også et par fede jeans eller en lækker buks.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending