Ecco vinterstøvler til børn i god kvalitet

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Ecco vinterstøvler til børn? Hvis du overvejer om ikke Ecco skal være barnets eller børnenes nye støvler, så er det et godt valg. Ecco havde for efterhånden mange år siden, ry for at lave sko, støvler og træsko der næsten forkælede fødderne. Her var skoen nemlig skabt til at gøre det så behagelig for dig som muligt, men stilen og design haltede dog gevaldigt. I dag er også design i det flotte udtryk samtidig med at den høje kvalitet i materiale og pasform er bevaret.

Hvornår du skal købe vinterstøvler til børn? Når august rinder ud, Efter august så går tiden stærkt og vinteren og frosten kommer ofte hurtigere end forventet. Med tanke på klimaet så er gummistøvler til børn nødvendige hele året rundt, hvor vinterstøvlen til barnet er rar at have klar inden november starter. Brug de nedenstående Ecco støvler som inspiration til at finde drengen eller pigens nye vinterstøvle, så barnet kan gå ind i november med varme fødder.

 

Ecco Jayden snøresko

køb de fede vinter snøresko til drengeFind støvlen til 475,- kr. her

En vinterstøvle til børn i camel der er beregnet til skolebørn. Støvlen kommer med Gore-Tex membran til en vandtæt støvle. Den er foret til at holde fødderne varme og kommer med en god praktisk sål til børnelivet udendørs sammen med af de smarte vinterjakker til børn.

 

 

Ecco Urban Snowboard

Brug den seje vandrestøvle til børnFind støvlen til 375,- kr. her

Ecco Urban Snowboarder Gore-Tex børnestøvle i sort/meadow farve. Du får en god læderstøvle i størrelse til 4 – 6 års børn i børnehave og start på det nye liv i folkeskolen. Støvlen med goretex membran er vandtæt, åndbar og varm med foret inderside. En let støvle på kun 275 gram som er nem at lukke for barnet, da den kommer med velcro lukkesystem.

 

 

Ecco S7 teen børnestøvle

børn burde bruge gode kvalitets vinterstøvler som EccoFind støvlen til 649,- kr. her

Ecco S7 Teen vinterstøvle i tarmac oil findes også i camel, sort eller navy farve. En perfekt støvle til drengen eller pigen der ønsker en “teenage”støvle frem for den mere klassiske børnestøvle. Ecco S7 mid-cut støvle er let at tage af og på med lynlås der sidder indvendig og selvfølgelig snørelukning. Støvlen er vandtæt, holder fødderne varme og tillader fødderne at ånde. Måske den helt rigtige støvle sammen med vinter- eller varme forårsjakke til barnet.

 

Ecco Urban mini støvle

Hold fødderne varme med ecco vinter børnestøvlerFind støvlen på tilbud til 209,- kr. her

Ecco Urban mini er en dejlig støvle for fødderne både med hensyn til pasform, komfort og holde varmen. En foret støvle til de mindste børn i vuggestue og børnehavealder. Ligesom de fleste andre Ecco sko og støvler, kommer denne også med goretex til at holde fødderne tørre.

 

 

Ecco Ukiuk vinterstøvle

Køb en blå navy Ecco vinterstøvle til drengeFind støvlen til 399,- kr. her

Hvilke vinterstøvler til børn? Svaret kunne være denne model. Ecco Ukiuk vinterstøvlen der kommer i en kortere størrelse end dens søster model. En lækker og behagelig støvle at have på for børn, og perfekt til at holde fødderne varme og tørre gennem de kolde eller våde vinter i Danmark.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4.5 (2 votes)