7 efterårsjakker til kvinder – Hold stilen og varmen med disse jakker

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2018/2019?

Find inspiration i udvalget af nye lækre efterårsjakker til kvinder nedenfor. En ny jakke til denne specielle årstid er ofte nødvendig. September kan byde på meget varme om dagen, men der bliver ofte også ret koldt når solen begynder at forsvinde. Oktober måned er endnu værre, for her bliver der ofte budt på regn og vind men samtidig også noget varme – Det er grunden til at en overgangsjakke frem dame vinterjakken, kan være en god ting til årstiden.

Vi har fundet fede styles der både kan være den dyre eller billige vinterjakke til kvinder, men samtidig adskiller sig i stilen fra moden omkring efterårsjakker sidste sæson. Se de nedenstående lækre jakker der kommer i termo, dunjakke, regnjakke og selvfølgelig i den lækre frakke stil også.

 

Rains regnfrakke

køb en Rains efterårsjakke til regn

Find jakken til 749,- kr. her

Hvis du er på udkig efter en regnjakke, så er Rains absolut et af topmærkerne. Med denne Rains Curve regnjakke får du en lækker jakke i den lange stil. Rains jakken til efteråret giver god beskyttelse mod det evindelig regnvejr, som vi ofte har i Danmark. Jakken kommer i fem andre farver end denne. Og prisen ligger faktisk kun på 749 kr. hvilket hverken er i den dyre eller helt billige ende.

 

 

Whistles faux fur jakke

brug faux fur overgangsjakke til kvinder

Find jakken til 1.877,- kr. her

Du finder mange lækre læderjakke til kvinder. Og i udvalget finder du også Faux Fur jakker som denne sorte model fra Whistles. Skindjakker kan være det smarte valg der er passende til det kolde/halvvarme vejr i efteråret. Gestuz læderjakker og andre brands som Whistles indenfor skind, kan være jakken du kan bruge til de fleste andre årstider også, selv om denne jakke er mere vinter- end dame sommerjakke.

 

 

JDY quiltet jakke

brug den korte dunjakke til efterår

Find jakken til 299,- kr. her

Er dunjakker mere din stil, så laver JDY fra Bestseller både smarte, elegante, lækre og faktisk også billige dunjakker til kvinder. Denne faconsyet jakke kommer i mange forskellige farver end den gule. En quiltet og kort dunjakke med høj hals der kan holde dig varm i de måske kolde efterårs måneder.

 

 

Ilse Jacobsen regnjakke

køb den varme regnfrakke som overgangsjakke

Find jakken til 1.529,- kr. her

Ilse Jacobsen laver rigtig lækkert modetøj, hvor de især er skarpe på regntøjet. Denne regnjakke er i en lækker stil, og samtidig er den både varm og vandafvisende. En lækker og eksklusiv regnjakke til kvinder der ønsker top kvalitet og elegant feminin stil.

 

 

Frakke fra Warehouse

køb den lange elegante frakke til efterår

Find jakken til 1.064,- kr. her

Til den varmere tid der også kan være i efteråret, hvorfor ikke bruge en trendy frakke. Her kan denne lange ternet frakke fra Warehouse måske være den helt rigtige i din smag. Jakken med knaplukning og slim fit model er fremstillet i uld og polyester. Det giver dig mulighed for at holde lidt varme, og samtidig holde den moderne storby stil.

 

 

Lang Make Way frakke

Brug den lange Make Way frakke

Find jakken til 799,- kr. her

Make Way laver stilrent og moderne modetøj som denne lange ternet frakke. Du får en klassisk frakke i en stum og fin kvalitet der udstråler overskud og elegange. Perfekt model til efteråret til det omskiftelige vejr, hvor du kan bruge den både med sneakers som pumps.

 

 

Only uldjakke til efterår

brug uldjakke til den kolde tid

Find jakken til 649,- kr. her

Only der er kendt for deres moderne tøj i god kvalitet, fremstiller også uldfrakker til kvinder som denne model i nomad nuance. Frakken er med yderstof i 55% polyester og 45% uld der kan holde krop og numse varm. Frakken i stum, vævet kvalitet lukkes med lynlås og kommer med hætte.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)