Elegante mørke bukser der måske er lige dig

Som kvinde er det rart at have et alsidig klædeskab. Det giver dig nemlig styles til både hverdag og aftenbrug. Alle har brug for et par kvinde jeans, men det samme kan man sige om de elegante mørke bukser. Du finder et stort udvalg af lækre bukser både i mørk, lys og alle andre farver, men her finder du lidt inspiration til et par styles i sort/mørk.

 

Sorte Vila bukser

køb et par løse sorte dame bukser

Find bukserne til 338,- kr. her

Hvis du søger et par løse bukser med de brede ben, kan du til lige omkring 340 kr. købe disse Vila bukser ved Asos. De højtaljede bukser kommer med pyntebælte og kan kombineres med både det afslappet som det mere stilfulde med f.eks. hvide stiletter til aftenbrug.

 

 

Freddy skinny shaping leggings

Brug de feminine leggings som ung kvinde

Find bukserne til 1.079,- kr. her

Freddy Pants læderbukser er populære helt ligesom de forskellige leggings fra brandet er. Her finder du disse trendy bukser i et blødt jersey der byder på elastisk pasform med shaping-effekt. Flotte leggins/bukser med lav talje som vil gøre sig godt både med sneakers som stiletter.

 

 

Asos High Waist sports leggings

køb de stramme sorte leggings til unge piger

Find bukserne til 173,- kr. her

Asos egen collection byder på disse højtaljede sorte leggings til en billig pris på kun 173,- kr. Du får et par mørke sports leggings der er velegnet til det lette brug, hvor et par fede dame sneakers og løs top matcher det casual udtryk.

 

 

Mørke Tiger of Sweden bukser

Brug de elegante sorte Tiger of Sweden dame bukser

Find bukserne til 1.199,- kr. her

Hvis du ønsker et par elegante mørke bukser, så er disse Tiger of Sweden habitbukser måske det helt rigtige. Flotte bukser i et klassisk design med vidde forneden og feminine detaljer med elegance. Bukser er velegnet både til hverdagen og til finere brug med et par flotte sko, dame skjorte og måske den lette forårs- eller sommerjakke til kvinder.

 

 

Sorte Only dame bukser

køb et par billige mørke bukser i elegant stil

Find bukserne til 199,- kr. her

Et billig par bukser i en elegant stil, er disse mørke bukser fra Only. Du får et par sorte bukser med en bekvem og afslappet pasform. Bukserne kommer med snøre og elastik i taljen, og kan være ganske velegnet sammen med par sølv sandaletter til de varme måneder, og det noget varmere fodtøj til efteråret.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)