En top til kvinder? Selvfølgelig skal den tilsættes

Du har sikkert stødt på sætningen om at man skal tilsætte toppe til tøjet i diverse dameblade som Femina, Alt for damerne eller måske online på hjemmesider som IN.dk og modeblogs.

Det er der ikke noget forkert i, for selvfølgelig skal man tilsætte en top til kvinder engang imellem, men problemet ligger i at en top ikke er hvad det var engang, for i dag kan en top være 100 forskellige ting.

Før i tiden betød en top at det var en ærmeløs t-shirt som regel med stropper, men i dag er toppe alt lige fra bluser med lange ærmer, skjorter til helt almindelige t-shirts. Så i bund og grund er ordvalget måske lidt forkert, men det dækker dog over et vidt spektrum at tøj stykker, da toppe er brugt hele året rundt helt ligesom det store udvalg af forskellige striktrøjer til kvinder, så er opdeling af toppe mest relevant at gøre i ærmelængden eller decideret ærmelæse vs. Dem med ærmer.

 

De lækre typer af toppe

Du kan finde toppe i alle former, hvor farver, mønstre og lækre detaljer er hvad der gør forskellen imellem de forskellige typer, der gør at din stil bliver unik og feminin.

Hvis du er til at vise skuldre frem, så er det logisk nok de kortærmet eller dem med stropper du skal gå efter, og en super feminin og lækker kvalitets top der netop er til dette, er mærket Rosemunde der virkelig formår at skabe toppe der skaber en feminin kvinde. Rosemunde toppe er elegante og kan kombineres med både dame jeans, nederdele og shorts for den skyld og du kan finde hjælp her til at finde de helt rigtige jeans.

Hvis du derimod gerne vil dække dine skuldre lidt, kunne du gå en top der nok er mere en t-shirt og her er mærker som f.eks. Choise, 2 Biz eller Saint Tropez mestre i disse modeller, for deres er mere end bare en almindelig t-shirts model. Derudover så er deres toppe brugbare sæson efter sæson for deres modeller holder stort set hver modesæson.

De næsten langærmet toppe kan du bruge til f.eks. under en blazer og her er mærket Vera Moda indehaver af nogle virkelige dejlige toppe til en rigtig billig pris også. Der er skønne detaljer, snit og farver, som kan give både det feminine men også casual look hvis dette er, hvad du vil opnå.

Så selvfølgelig skal du tilsætte en top til dine smarte jeans eller nederdele når du går ud og møder verdenen med hovedet højt hævet, for med en lækker top, er du klædt på til at være stolt.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2 (2 votes)

Svar

Sending