Esprit damejakker til vinter – 5 varme & flotte jakker til dig i 2020

Søger du en varm vinterjakke til kvinder? Her finder du mange brands og styles. Esprit kan være den helt rigtige mulighed, hvor EDC by Esprit giver mange lækre styles. Esprit er kendetegnet for individuel stil i det moderne og klassiske look, hvor du finder fede styles til både mænd, kvinder og børn. Her dækker kollektioner også både sommer som vintertøjet.

Nedenfor finder du fem flotte og varme Esprit damejakker til vinter. Jakkerne kommer i forskellige styles. Og måske det er dén helt rigtige inspiration til, at du finder den flotte og ikke mindst, varme vinterjakke – Se det store udvalg af damejakker ved Esprit her

 

Frakke med luftig tekstur

Køb den varme Esprit uldfrakke til kvinderEt flot jakke i blødt kunstpels med luftig struktur og vid reverskrave. Jakken er ganske varm til vores danske vintre, hvor parkajakker sjældent er helt nødvendige. Find frakken i garnet red eller camel nuancer og kombinerer med jeans, støvletter og accessories som Police solbriller til kvinder m.m.

 

Dynejakke

Køb en varme dame dynejakke fra EspritEn flot og varm dynejakke med thinsulate-teknologi der gemmer på kropsvarmen, og med garanti vil holde dig dejlig varm gennem januar og februar. Jakken kommer med kunstpelskant ved hætten. Kombinerer dynejakken med flotte dame jeans og et par smarte støvler, hvor Tamaris eller STHML støvler i Stockholm design som her ved Lykkesko, kan give dig det varme med feminine snit.

 

Frakke med variabel hætte

Køb den smarte uldfrakke til vinterbrugEn dame uldjakke giver ofte varmen, med mindre kulden går helt amok. Her kan denne elegante frakke i cabanstil med toradet lukning, være den flotte og casual frakke til hverdagen, hvad end du går i skole, arbejder eller andet. Frakken kommer med 72% uld i ydermateriale og 100% polyester i for.

 

Uldfrakke med ærmelinninger

Brug den lyse uldfrakke til mild dansk vinterEn anden flot uldfrakke til kvinder fra Esprit er denne camel farvet model. Ydermateriale er af uldblanding, hvor ærmerne kommer med stretchkomfort. Jakken holder dig varm til en middel vinter, hvor en rigtig kold vinter måske kan kræve en parka eller dunjakke samme med varme handske og huer til kvinder.

 

Quiltet frakke med aftagelig hætte

Brug den varme Quiltet jakke gennem efterår og vinterDenne quiltet frakke kan holde dig varm selv til de kolde vintertemperaturer. Jakken kommer med slidstærkt nylon ydermateriale, varm vattering med for og fyldning i 100% polyester. En figursyet dynejakke til de kolde måneder i januar, februar og marts, som bør stå sammen med de flotte ankelstøvler og et par handsker fra Filippa K.

Uldmiks med kashmir frakke

Køb en casual jakke fra Esprit til vinterHvis du søger den elegante og feminine frakke, kan denne frakke med uldmix og kashmir, måske være den helt rigtige. Du får en klassisk grå frakke med vid krave og i lige snit. Her bliver taljen betonet med bindebælte. En elegant frakke til hverdagen der kan være god til en almindelig dansk vinter.

 

Hvad og hvem er Esprit?

brandet Esprit blev startet i 1968 af amerikanske Susie Bell og Doug Tompkins. De to iværksættere mødte hinanden i 1963, hvor Susie på Route 69 ved Tahoo City, Californien, samlede blafferen Doug op. De blev hurtig forelsket, og blev gift seks måneder senere. Fem år efter ægteskabet grundlagde de Esprit, som senere voksede sig stor, hvor blandt andet tøjlinjen EDC by Esprit udspringer fra.

Esprit laver moderne tøj til mænd, kvinder og børn. Hvor filosofien er komfortabel og moderne tøj, som du ønsker at bære i hverdagen og selvfølgelig også til aftenbrug. Her er bæredygtighed et udgangspunkt, som giver dig bæredygtige materialer i en høj og langtidsholdbar kvalitet.

Du finder de stilfulde og casual styles som skjorter, trøjer, t-shirts, toppe, jeans, nederdel m.m. med flotte prints eller minimalistiske farver. Brug tøjet til hverdagen hvad end det er outdoor eller indendørs brug.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)