15 Fede bælter til mænd der skaber den gode stil i 2018

Mænd og bælter hører sammen, som pistolen og John Wayne  sikkert også hænger sammen, for et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det er også i en høj grad et billede af din person og look.

De fleste mænd bruger bælter og hvis du er sådan en, så føler du med garanti også dig nøgen uden bæltet korrekt?

Derfor kan du her få noget inspiration med disse 15 fede bælter til mænd, som vi har valgt at vise her i 2018 sæsonen. Bælterne kommer i forskellig look og farve, da du derved får et bredere sortiment til at matche dit tøj, hvor den gode stil for tøj til mænd er, at bæltet følger skoene i farven.

 

Boss Orange Jeremy bælte

køb et godt kvalitets bælte der matcher dine skoFind den fede bælte til 729,- kr. lige her

Boss Orange skaber det elegante og trendy til den selvbevidste mand, og blandt bælter i dette mærke finder du dette brune bælte med stor spænde. Bæltet kommer i 100% koskind og justerbar strop til det casual sæt med f.eks. et par jeans.

 

 

Sort Hackett bælte

brug det enkle klassiske sorte bælte som mandFind det klassiske sorte bælte til 540,- kr. her

Hvis du er til den traditionelle bælte stil men i et lækkert kvalitets design, så er dette Hackett bælte der kommer i brun eller sort, et meget godt bud på et nyt bælte. Et klassisk bælte i det lækre kolæder der bliver flottere over tid.

 

 

Hugo Baldwin herrebælte

køb de fede livremme til mændFind den fede Hugo livrem til 549 kr. ved Zalando

Et fed Hugo Boss bælte med den velkendte spænde, er Baldwin modellen der står godt med de casual skjorter til mænd. En rå Hugo Boss livrem der til en pris af 549 kr. ligger i den billige ende indenfor Boss modellerne.

 

 

Polo Ralph Lauren herrebælte

køb en livrem kernelæderFind det klassiske bælte til 699 kr. ved Boozt her

Hvis  det er et stilrent bælte du er på udkig efter, så er det amerikanske Polo Ralph Lauren eksponent for netop sådan et. Du får et elegant bælte i 100% kolæder der kan bruges både til habitten, eller til et par casual jeans til mænd.

 

 

Brunt Lee Jeans

brug det brune Lee Jeans bælte til casual bukserFind det enkle brune bælte til 500,- kr. lige her

Et klassisk brunt bælte med spænde lukning og diskret Lee logo snippen. Du får et bælte i den enkle stil, hvor bæltet blender neutralt ind i påklædningen hvor det vel og mærke skal sammensættes med de rigtige sko.

 

 

Tommy Hilfinger herrebælte

køb de lækre billige livremmeFind den billige Hilfinger Bælte til 349 kr. lige her

En bælte i den billige ende er dette Hilfiger herrebælte til 349 kr. Den klassiske spænde kommer med det velkendte Tommy Hilfiger logo i den diskrete stil. Et brunt bælte der gør sig til alt, men selvfølgelig kombineres bedst med de brune sko eller støvler.

 

 

Blå Versace Collection

 brug det fede Versace bælteFind den fede Versace model til 1395 kr. her

En liverem til den rå og eksklusive stil, finder du blandt de fede Versace bælter med stor spænde. Denne model går sig godt til en moderne habit eller måske jeans og blazeren sammen. Hvis du ønsker det eksklusive, ungdommelige og moderne look, så skal du absolut overveje et af de fede Versace bælter til mænd.

 

 

Tiger of Sweden Sevelli

Tiger of Sweden livrem til mændDu finder det lækre bælte til 900 kr. ved Boozt

Tiger of Sweden er det lækre mærke der skaber modetøj i høj kvalitet. Bæltet her i kolæder er stilrent og kommer med en praktisk justerbar spænde i det klassiske look. Perfekt bælte til manden der har alt, og kan være den lækre gaveide til f.eks. jul.

 

 

Lloyd Men’s Belts

køb et fed Lloyd bælte som ung mandFind det brune Lloyd bælte til 299 kr. ved Zalando

Til omkring 300 kr. kan du finde dette Lloyd Men’s bælte i mørkebrun. Et fedt og billig læderbælte i den gode kvalitet og stil der kan skabe det fede afslappet look med snert af elegance.

 

 

Det stilrene bælte

brug det klassiske sorte bælte som mandKlik her og find bæltet i sort lige her

Det klassiske bælte med den stilrene spænde er altid den gode ide som en nyt bælte. Fordelen ved de bælter du kan finde her er, at prisen er ganske billig, så der er en del penge at spare, samtidig med du får et bælte til det gode klassiske og stilrene look.

 

 

Hugo Boss bælte til mænd

Hugo Boss bælter er i den super gode kvalitetSe det sorte Hugo Boss bælte her

Hvis du foretrækker den stilrene sorte bælte tilføjet noget designer stil i den dyrere ende, så kan du finde dette fede Hugo Boss bælte til 500,- kr. lige nu. Du får 2 spænder med til det 4 cm. brede bælte, så der er mulighed for at ændre looket lidt.

 

 

Brun Boss livrem

brug det klassiske brune bælte til de brune skoFind det brune bælte lige her

Du kan selvfølgelig også satse på et brunt bælte, der jo passer til de brune sko, hvor det sorte bælte skal matche de sorte sko. Dette lækre Boss bælte finder du også til 500 kr. og stilen ligger også op af det klassiske stilrene ved dette bælte, som vil tage sig godt ud til en af de fede brune læderjakker til mænd.

 

 

Paul Smith læderbælte

dush grå Paul Smith bælteKlik her for det eksklusive Paul Smith bælte

De dyre designer bælter som det her Paul Smith bælte i dush grå, har alle en prisklasse på omkring 1000,- kr. og opefter. De dyre brands laver rigtig mange lækre bælter og hvis du har det økonomiske råderum, så finder du nogle rigtige lækre bælter i de dyre mærker på linket nedenfor.

 

 

Boss Range

brug det flotte bælte med elegant spændeFind det fede bælte med spænde til 1099,- kr. her

Et lækkert og elegant bælte der kommer med en stilren spænde. Du får udsøgt kvalitet i design og materiale med Boss, og denne model med justerbar rem er lige præcis det fede design i høj kvalitet.

 

 

Polo Player Plaque BKL

køb et sejt bælte med den store spændeFind Ralph Lauren bæltet til 799,- kr. lige her

Hvis du vil have et bælte med den store spænde til blikfang, så er dette Polo Ralph Lauren bælte med polo spilleren der pryder den store guldspænde. Lækker bælte i vintage læder og design hvor det enkle bliver fremhævet som den store kvalitet.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 0 (0 votes)

Svar

Sending