Fede solbriller til mænd

Fede solbriller til mænd? Nu er det snart sommer, og dine solbriller er måske lidt slidte og ude af trit med moden? Måske du leder efter et par briller til manden eller kæresten?

Hvad enten solbrillerne er til dig selv eller du køber til en mand, så skal du se det nedenstående udvalg af super cool herre solbriller. Vi har fundet forskellige gode ideer til gode stil. Det fede udvalg af designer solbriller til mænd gør en stor forskel. Solbriller i dagens Danmark er ikke bare de praktiske briller der giver beskyttelse mod solen. Beskyttelse er selvfølgelig den vigtigste egenskab, men solbriller for en mand er også et statement af hans stil og personlighed, og som sådan, skal de også være fede.

Derfor har vi fundet forskellige modeller, der kommer i det elegante, rå, casual eller fede design. Priserne ikke super billige, fordi et par lækre solbriller skal holde i lang tid, og kvalitet koster som regel altid lidt mere, så disse briller er nok ikke beregnet til vilde drukture på Skanderborg, Roskilde eller andet sted.

 

Oakley Crossrange

Oakley laver kvalitet herre solbrillerFind de fede Oakley briller til 2.045,- kr. her

Oakley laver populære solbriller, hvor de især er brugt ved ski eller cykelsport som tager sig goddt ud med sportstøjet. Dog finder du også Oakley solbriller til det helt almindelige hverdagsbrug. En model til sådan, kan være denne fede Crossrange model, der kommer i det æstetiske og tidløse look med en snert at rå look over sig.

 

 

Ray Ban Aviator brille

køb den fede Ray Ban pilot solbrille som mandFind den fede Aviator brille til 774,- kr. her

Hvis du leder efter en klassisk solbrille, så er Ray-Ban aviator nok den mest ikoniske solbrille overhovedet. Den klassiske pilot brille model der blev brugt i tiden før og under anden verdenskrig af US Air Force, har bare holdt ved lige siden. Det har selvfølgelig hjulpet at kendisser som Paul McCartney, Freddie Mercury, Tom Cruise med mere, er set med modellen, hvilket altid giver en kæmpe udbredelse. Denne model er fra den nyeste kollektion af Ray Ban solbriller til mænd, der går under unisex frem for kønsopdelt, kommer med korrosion-resistent metal som gør brillen stort set umulig at ødelægge.

 

 

Serengeti Nuvola solbriller

Køb de italienske designer solbriller som mandFind solbrillen til 1.337,- kr. her

Serengeti Nuvola brillen kommer med uindfattede stel i stærke hængsler, så dit syn bliver begrænset mindst muligt. Kommer CPG glas med indbyggedet polarisering til bedst mulige beskyttelse mod blænding, samtidig med at glasses fotokromiske glas gør sig selv lysere eller mørkere efter forholdende.

 

 

Guld Thom Browne

Køb de eksklusive solbriller som mandFind de eksklusive solbriller til 3.845,- kr. her

Et eksklusivt mærke der koster væsentlig mere end f.eks. Ray-Ban, er det eksklusive Thom Browne. Du får det topkvalitet i design og materiale, hvor denne guld/rød model kommer med gold mirror glas, der er lavet af højkvalitets plastik. Dyre men fede Thom Brown solbriller til mænd kommer i et ret unikt design.

 

 

Han Kjøbenhavn

køb det sofistikeret mærke til solbrillenFind den unikke solbrille til 1.000,- kr. ved Boozt

Han Kjøbenhavn solbrillen kommer i et ret unikt look og er udviklet vedvarende materialer. En solbrille der giver det anderledes udtryk med det fuldt indfatter stel carl zeiss glas. Hvis du ønsker at skille dig ud med solbrillen, kunne dette være den helt rigtige model for dig.

 

 

Prada solbriller til mænd

Køb solbriller i italiensk designFind den seje Prada solbrille til 1.995,- kr. her

Det rå look og top kvalitet er kombination som du finder med denne Prada solbrille. Brillen kommer i rektangel form og med unifarve mønster. Brillen er en kombination af 70’ernes amerikanske solbrille look og af Ray-Ban Aviator originale udformning. Det er med til at skabe et macho udtryk, der er kombineret med nutidens overskud at selvsikkerhed og kvalitet. Perfekt at sætte sammen med den lette og fede herre sommerjakke.

 

 

Ray-Ban Original Wayfarer

De fede Original Wayfarer fra Ray Ban er den fede solbrille til en mandFind den fede wayfarer model til ca. 820 kr.

De fede Ray Ban briller er lavet af glas og acetate, der giver den fede trendy stil som de populære Original Wayfarer briller vitterlig er. Den fede kombination af det sorte stel og grå grønne glas giver både en klassisk og tidløs moderne stil. Disse fede briller kan du få for bare 855,- kr. som faktisk ikke er en dyr pris.

 

 

Puma solbrille

Køb de fede unisex Puma solbrillerFind de runde Puma briller til 949,- kr. her

Puma som er kendt for især deres sportstøj til både kvinder og mænd, har i deres hverdagstøj kollektioner også designet unikke solbriller. Denne model med de runde glas er en perfekt unisex brille til dig der ønsker unikke briller med runde glas, også kaldet sommerfugl brilleform.

 

 

Mont Blanc MB409S

Mont Blanc MB409S modellen er den tidløse eksklusive solbrille til mændDu kan finde Mont Blanc solbrillen her

En solbrille i tidløs og eksklusiv stil til manden, er denne seje model fra Mont Blanc. Den trendy brille koster 4300,- kr. som jo også er et signal om absolut topklasse indenfor solbriller, så hvis du søger den høje kvalitet der samtidig også er ret unikt, så er denne solbrille helt klart et godt valg. Kan matche stort set alting, hvad end du har den stilfulde Eton skorte eller casual herre skovmandsskjorte på.

 

 

Carrera solbrille

Find de eksklusive herre solbriller på udsalgFind den sorte brille til 1.085,- kr. her

Carrera brillen finder du på tilbud lige nu til lige omkring 1.000,- kr. En aviator model i et innovativt design og materiale hvor brugen af acetate og metal giver det fede udtryk. Du får et par stilfulde solbriller i et smart og æstetisk udtryk der tager sig godt ud både med en t-shirt som den mere eksklusive skræddersyede skjorte.

 

 

Nike Vision Adrenaline

køb solbriller til mænd med styrkeFind den rå Nike brille til 749,- kr. lige her

Hvis du mangler de seje sports solbriller der kan bruges til både cykling eller som løbe solbriller, så overvej de seje Nike Vision Adrenaline briller. En rå brille i sort der selvfølgelig også kan bruges til ganske almindelig hverdag, hvor den kan kombineres med både den rå herre læderjakke eller måske de casual joggingbukser.

 

 

Alexander McQueen solbrille

køb de cool solbriller i Alexander McQueen brandFind de store solbriller til 5.024,- kr. lige her

Store unikke solbriller til mænd? Det er hvad du får med disse fede Alexander McQueen solbriller. Stellet finder du i enten sølv eller guld farve, hvor glas nuancer kan være lyserød, grøn, blå, kobber, brun eller grå. En fed mode solbrille i den høje prisklasse, hvor prisen ligger væsentlig højere end Ralph Lauren, Gucci, Emporio Armani, Louis Vuitton, Hugo Boss og andre mærker, der også indikerer topkvalitet og design.

 

 

Polo Ralph Lauren solbriller

køb de lækre mode solbriller til unge mændFind de smarte solbriller til 1.129,- kr. lige her

Polo Ralph Lauren er det populære brand der især hitter blandt det yngre publikum. Grunden til at brandet er blevet ikonisk er, at det barsler kvalitet og ofte kommer i det tidløse og trendy design. Aviator pilot solbrillen kommer i metal i en holdbar, rustfri og smidig kvalitet til den gode pasform og selvfølgelig look.

 

 

Ray Ban Active Lifestyle

Ray Ban brille til den rå og maskuline mandFind den seje solbrille til ca. 920,- kr. her

Et bud på en rå og maskulin solbrille, kunne være denne Ray Ban model til  940,- kr. Brillen kombinerer stelfarven med smoke polarized glasfarven på den fede måde, så brillen kan bruges til stort set alt outfit og lejlighed. Du kan være heldig at finde den rå brille blandt billige Ray Ban solbriller på tilbud eller udsalg.

 

 

Jaguar for mænd

Jaguar solbrillen til manden der ønsker den enkle stilFind Jaguar solbrillen til 900,- kr. her

Den brille er lidt anderledes end de andre, da brillen kommer i metal og plastik, hvor grey mirror glasset passer godt det matte sort blå stel. En enkel og eksklusiv stil til en mand der ønsker de helt unikke solbriller ingen andre har, og samtidig vil udvise en stil af intelligens. Brillen ligger i den dyrere ende da den koster omkring 3.500,- kr.

 

 

Ray Ban Clubmaster

Clubmaster modellen fra Ray Ban er en klassisk model til mændFind Ray Ban solbrillen til 870,- kr.  her

Clubmaster modellen i sort guld kan være den moderne solbrillen for dig? Brillen der er super populær og har været det i årevis, kan du købe for 855 kr. Brillen kommer med polycarbonat glas med anti rids overflade, så de er særdeles gode til at modstå alle de forskellige slid, som f.eks. af at ligge i bil, skrivebord og andre ting som en mands solbriller bliver udsat for.

 

 

Bvlgari Le Gemme Collection

køb de eksklusive Bvlgari herre solbrillerFind de eksklusive briller til 8.109,- kr. her

Bvlgari solbriller til mænd kommer i den absolutte topkvalitet indenfor materiale og design, hvor prisniveauet vel ligger i samme klasse som Thom Browne herre solbriller. Hvis du tjekker en mode guide over topmærker, vil du finde Bvlgari blandt disse brands. Denne Le Gemme Collection model der kommer i enten sølv eller guldfarve, er den fede solbrille der kan kombineres med det nogle jakkesæt eller den casual kortærmet skjorte til mænd.

 

 

Oakley Ferrari Collection

Køb de sporty firkantet Oakley herre solbrillerFind den firkantet solbrille til 1.009,- kr. her

Oakley har en filosofi om at lave produkter der ser og virker bedre end alt andet. Om det er lykkes for dem, er nok tvivlsomt men du får dog rigtig fed design og top kvalitet. Dette Ferrari Collection solbrille har dog opnået et unikt look, hvor det førende sports og livsstil brand viser, at de er på forkant med innovativt design. Full-rim modellen med wayfarer figur kommer i let plastic og selvfølgelig 100% beskyttelse mod uv-stråler.

 

 

Person D-frame solbriller

køb de billige solbriller til mændFind de runde Persol briller 1.890,- kr. her

Hvis du leder efter et par unikke runde solbriller, så er disse italiensk produceret Persol briller måske det helt rigtige par. Brillerne til 1890,- kr. kan med held findes på tilbud fra tid til anden, men det er dog sjældent af solbriller i brandet ligesom med Chanel, Dolce Gabbaba, Dyrberg Kern, Vogue, Dior, Giorgi Armani, Marc Jacobs og lignende, rykker sig ret meget i pris.

 

 

Sorte Lacoste briller

køb mærke solbriller til mændFind den sorte Lacoste briller til 899,- kr. her

En trendy trapez model i sort eller grøn er, hvad du får disse Lacoste solbriller. Stilrent og trendy design til dig der ønsker det moderne storbys look, som kombinerer med stilen i Lacoste der har holdt fast siden 80’erne. Et unik brand som er on/off i popularitet gennem årtierne.

 

 

Versace solbriller

brug Versace solbriller mændFind den unikke Versace solbrille her

Denne model er en af de fede modeller blandt de mange Versace solbriller til mænd. Stel kommer i guld og glas i den grå nuance, hvilket giver et eksklusivt og tidløst look, der er til dig, som ikke er bange for at blive set. Dr findes mange lækre mørke og hvide solbriller i Versace brand, men kendetegnet for alle de forskellige designs er, at stilen kommer med en duft af eksklusiv sydlandsk stil.

 

 

Clubmaster Classic

køb de populære unisex Ray-Ban solbrillerFind den klassiske model til 798,- kr. lige her

Ray-Ban Clubmaster Classic kommer i unisex model, og er den populære model der har eksisteret siden 50’erne. Solbrillen slog virkelig igennem på verdensplan som den fede model alle måtte have, da berømtheder som Denzel Washington, Tim Roth og andre, blev set med de fede runde briller i den unikke halvkant model. En perfekt brille til ovale, runde og hjerteformede ansigter.

 

 

Gucci herre solbrille

Køb de smarte Gucci solbriller til unge mændFind den sorte brille til 1.683,- kr. her

En klassisk model i det populære Gucci brand. Glasfarven er grå med rektangulær stelfom og 56 mm. størrelse. Et par karateristiske solbriller hvor materialet kommer i kraftigt acetatat og de klassiske Gucci detaljer.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending