Find den perfekte solbrille der passer mænd

Find den perfekte solbrille der passer mænd? Her til sommer er solbriller især vigtigt for den gode beskyttelse imod solens UV-stråler, men for enhver mand er solbriller også en måde at udtrykke sin stil og look.

Et par fede solbriller til manden udtrykker mere end så meget andet af tøjet til mænd, om han tilhører den afslappet eller den mere hårde type mand.

Find den perfekte solbriller der passer mænd ved at bruge de følgende tips, så du finder den rigtige solbrille form der passer til dit temperament og look.

 

Hvordan du finder den perfekte solbrille som mand

En af de første ting som man skal kigge efter, når man vil finde solbrillen der passer til en, er at se på hvordan brede ens kindben, hvor øjnene sidder i forhold til brillens midte og hvordan ens bryn sidder i forhold til center.

Når man har disse ting på plads, så kan man nemmere gå efter hvilket slags form som solbrille der passer til ens ansigt og form.

 

Den runde solbrille

Den runge solbrille er god til de fleste ansigtsformer, for siden af de fleste briller har en udbygning, som giver det gode visuelle look stort set ligegyldigt om du har rundt eller smalt ansigt, så passer brillen dig i forhold til øjnenes placering. Dog virker den runde form ikke så til ansigter der er meget store og runde, for det vil forstørre alting endnu mere end nødvendigt.

Du kan se nogle fede modeller i den runde model her i forskellige mærker, som kan være det gode modsvar til de mere kantet former indenfor herre solbriller for dig.

Ray-Ban RB3447 Round Metal

Ray Ban laver nogle lækre runde herre solbriller

 

Den dråbeformet solbrille for mænd

En form der passer til de smalle og mindre ansigt som mand, er den dråbeformet solbrille. Solbrillen er ikke god til de runde ansigter og ansigter der er store, da høje kindbind og store kinder vil få brillen til at gå for langt ned på kinderne, og vil give det visuelle dårlige look.

De kendte modeller med dråbeformet er den velkendte pilot form, ala disse modeller som du kan se her, men som sagt, så passer denne form ikke på alle.

Ray-Ban RB4125 Cats

 cats modellen i Ray Ban er den tykke pilot brille til en mand

 

Den firkantet brille

Hvis du har et stort og rundt ansigt, så er den klassiske firkantet brille et godt valg, og samtidig skaber du en stil med lidt rå og maskulin attitude. Du skal dog undgå at købe modellen for lille, for kanterne på brillen skærer ansigtet af i siden.

Et eksempel til det gode valg, og en ret populær brille ved f.eks. Smartbuyglasses er denne Ray Ban brille.

Ray Ban Highstreet

Highstreet brillen passer til manden med stort ansigt og attitude

 

Flue modellen

Den klassiske lidt rå og maskuline brille, egner sig til det runde ansigt, da brillen sætter sig tæt omkring ansigtet. Det er den rå brille som især var moderne i 90’erne, men som stadig hænger ved, dog er de stærke farver absolut ikke et godt valg, og hvis du har et fladt ansigt, så er brillen et absolut no go at købe.

Igen er Ray Ban førende med de lækre modeller, og denne Ray Ban Predator koster faktisk kun omkring 750,- kr.

Ray Ban Predator brille

fluebrillen egner sig til den rå mand med store ansigt

Disse modeller og former for briller er alle de moderne, og du kan selvfølgelig finde mange flere slags solbriller her på Tøjlisten, så du kan finde den helt rigtige brille. Når du skal købe brillen skal du dog huske på, at det altid er bedre at købe for stort end småt når det angår solbriller, og prøv at undgå at den sidder alt for tæt på dit ansigt, for som kommer du til at se lidt mærkeligt ud, og solbrillen skal jo udover at beskytte mod UV-strålerne fra solen, og så få dig til at se p…. godt ud.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending