Find den rigtige flyverdragt? Få et par gode tips til hvordan

Find den rigtige flyverdragt?

Hvis du leder efter en ny flyverdragt til børn, så er du nok også stødt på problemet med hvilket en man skal vælge, for hvilket ting skal man tage højde for?

Det har vi prøvet at finde frem til her på Tøjlisten, hvor vi har fundet et par simple tips og tricks, som du kan bruge inden du beslutter dig for et køb af flyverdragt.

 

Hvordan finder man den rigtige flyverdragt?

hvordan finder du den bedste flyverdragt til barnetDet er jo vigtigt at finde en flyverdragt, som drengen eller pigen kan bevæge sig i.

Du kan heldigvis finde mange gode flyverdragter som skal tage over fra f.eks. Mikk-Line termotøjet når det bliver koldt og frost. Udover bevægelsesfriheden, så kan det være at dit barn er aktiv, og så skal selvfølgelig også gå efter en slidstærk flyverdragt.

Mange flyverdragter kommer heldigvis med det ekstra slidlag på knæ og bag, da det jo er her, der kommer mest slid under leg.

En flyverdragt skal holde barnet varm, og selvfølgelig også tør, så dragten skal være vandtæt.

Rent konkret så skal du bruge de nedestående tips inden du vælger en flyverdragt:

  • Prøve: Det vil være bedst hvis du kan få barnet til at prøve dragten. Gå eventuelt i Babysam eller andet sted, så du kan vurderer og det respektive mærke føles rigtigt, og om det er en dragt, hvor barnet kan vokse i henover vinteren.
  • Rigtig plads: Find en dragt der hverken er for løs eller for stram, for der skal være plads til forskelligt tøj indenunder, og barnet skal stadig kunne bevæge sig i den. Den må heller ikke blive for stor, for så risikerer barnet at fryse og blive for kold.
  • Kan selv: Den perfekte flyverdragt er den, som dit barn selv kan tage på. Her er alderen selvfølgelig afgørende, for den 2 årige pige eller dreng, kan nok ikke ligegyldigt hvilket flyverdragt du vælger. Til dem der er større, så er det vigtigt med lynlåsen, trykknapper og eventuelt velcro lukninger.
  • Sikkerhed: Der findes heldigvis ikke så mange dragter tilbage med alle mulige tåbelige hætter og snore, som der gjorde før i tiden. Tjek dog stadig om der er uhensigtsmæssige ting der kan hænge fast i træer, legehuse og andet. Reflekser er nødvendigt også, og hvis de allerede er på dragten, som du f.eks. finder på de fleste Mikk-Line flyverdragter, så er det et plus i bogen.
  • Tørretumbling: Det er selvfølgelig ikke et krav der har noget med barnet at gøre, men det er dog rart med en dragt som kan tørres hurtigt efter vask. Vandtæthed er ikke noget du vil ødelægge i dragten, og her skal dragten kunne klare en tørretumbler for at undgå dette.

Gem

Gem

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)

Svar

Sending