Forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn bliver nødvendigt, når vejret begynder at melde forårets kommen.

Når solen og varmegraderne begynder at blive konstante, vil behovet for flyverdragten eller barnets varme vinterjakke ikke være så stort. Både i vuggestuen, børnehaven og skolen, er der behov for at røre sig som barn, og så bliver vintertøjet hurtigt alt for varmt.

Et godt alternativ til vintertøjet, kan f.eks. være noget Mikk-Line termotøj og så selvfølgelig, den gode overgangsjakke til foråret. Brug den nedenstående inspiration indenfor forårsjakker der kommer i forskellige priser, mærker, stilarter og selvfølgelig passende til forskellige aldersgrupper.

 

Hummel overgangs-/forårsjakker

køb den flotte børne overgangsjakke til foråretHummel er blevet et velrenommeret mærke indenfor tøj. Sportstøjet der grundlagde firmaets succes, fik en renæssance efter en sløj tid og blev super populært. Populariteten smittede af på deres kollektion af Hummel Fashion hverdagstøj, hvor du ikke bare finder lækre overgangsjakker til junior, men også bukser, trøjer og stort set alt andet.

Deres udvalg af overtøj kommer i den sporty og moderne stil, hvor du finder udvalget dækkende fra størrelse 52 til 152. Fælles for de forskellige stilarter er en fed moderne stil, hvor Hummel logoet går igen på vanlig vis.

Se udvalget af Hummel jakker her

 

 

Molo jakker

Molo jakker til foråret kommer i den flotte stilMolo er det noget dyrere modetøj til børn, hvor du får praktisk tøj til det aktive børneliv. Tøjet kommer samtidig i sin helt egen unikke stil med charme, hvilket er grunden til at Molo børnetøj er super lækkert.

Du får praktisk tøj, hvor barnet kan ånde og røre sig. Og så får du tøj med fantasi. Du finder nemlig forskellige kollektioner, hvor de farverige og fantasifulde prints, former og mønstre, kan skabe en både sød og unik stil. Det største udvalg af farverige jakker, finder du ved Kids-world lige her.

Du finder selvfølgelig også de mere stilrene modeller, hvor stilen er i en ensfarvet og harmonisk traditionel stil.

Se det store udvalg af Molo jakker her

 

 

Minymo softshell jakker

køb den flotte forårsjakke til drengeMinymo laver noget flot børnetøj der prismæssigt ligger op af Molo.

Med de gode softshell jakker fra deres nyeste kollektion, giver du dit barn en god beskyttelse mod vejret. Regn og vind er, hvad du skal beskytte barnet imod, og her får du en god kvalitet i åndbarhed og komfort.

Jakkerne giver barnet en dejlig temperatur, hvis du vælger med indvendigt fleece der tager højde for at varmen skal holdes på bedste vis.

Find ideer i dette udvalg af fede jakker i det populære mærke

 

 

Ticket to Heaven forårsjakke

Ticket to Heaven overgangsjakke til børn og teenagerTicket to Heaven er blevet et populært mærke indenfor børnetøj, hvor især deres nye 2018 kollektion, varsler fed praktisk stil.

Tøjet er varmt og åndbart, så jakken både kan bruges på den lidt kolde eller lidt varme dag i april eller maj. Derudover, er det i en dejlig praktisk kvalitet, hvor tøjet virkelig bliver brugt, som kun børn kan bruge tøj under leg.

Designmæssigt finder du et flot sti. Det pigelige går igen for forårsjakkerne til pigerne, og den fede og sjov stil går igen til drengene.

Du finder det flotte udvalg af Ticket to Heaven jakker ved Stylepit

 

 

Mini a Ture børnejakker

Køb en sød børnejakke til foråretEt andet dansk brand der er slået igennem og blevet populært, er Mini a Ture. Her får du kvalitet i deres kollektioner både med hensyn til materiale og design som har været kendetegnet siden mærket blevet stiftet i 2001.

Til børn er regntøj og jakkerne i en god varm og sød skandinavisk stil, der er blandet med det praktiske formål, nemlig at holde barnet varm og tør. Det er nemlig nødvendigt med vores omskiftelige og ofte våde vejr, for især børn er udenfor en stor del af dagen i vuggestue, børnehave og skole.

Prismæssigt ligger jakkerne omkring 500 kr. og ligger noget under Molo, Sofie Schnoor, Hummel m.m.

Find inspiration i udvalget af jakkerne her

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending