Forårsjakker til kvinder – Hvorfor ikke i funktionel eller elegant stil?

Der findes mange lækre forårsjakker til kvinder, og hvis du søger efter ny jakke i 2019, så skal du se udvalget nedenfor. Vi har nemlig samlet et lille udvalg af nye lækre jakker til foråret, hvor både stilen, moden og det funktionelle behov kan blive opfyldt.

Modellerne som vi har fundet her, kommer i forskellige stilarter og selvfølgelig prisklasser, hvor du faktisk kan være så heldig at finde nogen af jakkerne på tilbud.

 

Vero Moda fake fur

Brug en Vero Moda jakke til foråret

Find jakken til 399,- kr. her

Vero Moda giver dig denne billige kunstpels jakke i oatmeal farve. En kunstpels jakke i 100% polyester i en flot stil og god pasform. Jakken kommer med høj krave og foret til dagene i i april, maj og juni der kan være perfekt til både fest og hverdag.

 

 

Only lang uld frakke

Køb den lange Only frakke til det varme forår

Find frakken til 334,- kr. her

Only byder på denne beige dame uldfrakke der kommer til billig pris af ca. 324,- kr. Frakken kommer med det klassiske bindebælte i taljen. Materiale er 70% polyester og 30% uld. Perfekt til foråret og sommer som også kan være lidt køligt.

 

 

Sort Chiara Forthi jakke

Køb en Chiari Forthi forårsjakke i sort

Find jakken til 1099,- kr. her

Hvis du mangler en let og sød jakke til foråret, er denne mørke Chiara Forthi imiteret læderjakke måske et godt valg. Til prisen får du både stil og det funktionelle behov opfyldt. Brug de gode tips til at finde de rigtige jeans til at sætte sammen med jakken.

 

 

Oakwood læderjakke

læderjakker skaber den gode stil til foråret

Find jakken til 1549,- kr. her

En læderjakke kan give dig både en rå og en elegant stil. Derfor er læderjakker til kvinder særdeles velegnet til alle fire årstider, og selvfølgelig også til april, maj og juni måneder. Denne Oakwood jakke koster omkring 1500 kr. og kommer i fire forskellige farver, hvis nu denne toffee nuance ikke falder i din smag.

 

 

Sød Vila ruskindsjakke

køb en sød jakke der giver det rette udtryk

Find jakken til 899,- kr. her

En ruskindsjakke giver det unikke udtryk, og selvom der er forbundet visse trælse bivirkninger ved materialet ser det brandgodt ud. Denne Vila jakke med krave og flotte sølvfarvede detaljer er ingen undtagelse, for du får en ganske let jakke til de gode tider i foråret, hvor den kan bruges både til fest og hverdag. Det kunne måske være overtøjet, som du skal bruge til en af de flotte hvide studenterkjoler i år?

 

 

Softshell jakke m. hætte

Find den varme forårsjakke som kvinde til det tidlige forår

Find jakken til 559,- kr. her

Denne Ellos softshell jakke med hætte kan være perfekt til det omskiftelige danske forårsvejr. En dejlig overgangsjakke der kan holde dig varm. Den halvlange softshell-jakken kommer i den sporty stil hvor farverne kommer i den blå, sorte, grå, røde eller pink nuance.

 

 

Enkel Only regnjakke

Brug den feminine regnjakke som kvinde

Find jakken til 300,- kr. her

Forår i Danmark er ensbetydende med regn(helt ligesom resten af året). Men heldigvis er foråret som regel også varm, hvor den lette og vandtætte jakke måske er det smarte valg. Her er en kort regnjakke som denne grønne Only måske den helt rigtige tilføjelse til din garderobe. Jakken kommer også i gul, rød og pink, hvis du er mere til disse nuancer.

 

 

Elegant forårsjakke

køb den elegante damejakke til hverdagsbrug

Find jakken til 489,- kr. her

Til kun 489,- kr. kan du købe denne stilfulde jakke der både giver et elegant og feminin udtryk. En lækker jakke der signaler overskud, og som kan bruges til de fleste lejligheder og kombineres både med de dejlige casual striktrøjer til kvinder som det mere festlige tilsætning.

 

 

Rains regnjakke

køb rains eller vera moda forårsjakker

Find regnjakken til 599 kr. her

Vandafvisende tøj er som regel nødvendigt om foråret, og det er generelt svært at leve uden en regnjakke eller frakke. Her kan du overveje, om denne Rains regnfrakke til kvinder der kommer i et bredt farveudvalg, skulle være din nye regnjakke som kvinde. En lårkort model i det populære mærke, der er kendt for at skabe lækkert udetøj.

 

 

Only coatigan

Brug den åbne grå coatigan til det varme forår

Find jakken til 379,- kr. her

En lang coatigan uden lukning foran med høj krave fra Only. Et let overtøj til maj og juni måned, hvor den måske står på hygge og trivsel udendørs, hvis vejret vel og mærke arter sig. Den lange coatigan kommer i fem forskellige lyse og mørke farver, der gør sig godt med den afslappet eller mere stilfulde sammensætning.

 

 

Lang Noisy May frakke

Køb en lang varm frakke til forår

Find jakken til 600,- kr. her

En lang frakke fra Noisy May med trykknap lukning foran. Du får en elegant jakke til både det casual og mere fine brug i hverdag og weekend. Jakken kommer med høj v-hals, lommer foran og bælte ved taljen.

 

 

Only forårsfrakke

Only giver dig de billige overgangsjakker til damer

Find jakken til 380,- kr. her

Hvis du er de halvlange jakker til kvinder, kan denne lange feminine forårsjakke måske være lige dig? Jakken i almindelig pasform kommer med knaplukning på fronten og skrå stiklommer. Perfekt at kombinerer med både de afslappet dame jeans som mere rå Selected Femme læderbukser.

 

 

Bouclé jakke

Køb den lette overgangsjakke til varmt forår

Chiari Forthi elegante og lette bouclé blazer kan væreblazer er det perfekte valg som let overtøj til den varme aften eller dag, der forhåbentlig kommer til foråret. En sød sort/hvid blazer med foret inderside som denne, kan bruges til bytur, festen eller i hverdagen på arbejde eller studiet. Fordelen ved en blazer er, at du kan sammensætte den både med det afslappet look med sneakers og hullede dame jeans, eller til det mere elegante look.

 

 

Hvad jakke skal man vælge til foråret?

En forårsjakke er normalt en let jakke, men vejret i Danmark er dog noget omskiftelige, og selv om der forhåbentlig bliver dejlig varmt, mon ikke også der kan blive regnfuldt og vådt. Heldigvis er vejret altid mildt om foråret, og her er den lette udgave af jakker velvalgt, frem for de mere tunge vinterjakker til kvinder.

Derfor skal du selvfølgelig vælge ud fra det, som du føler dig godt i. Nogen er mest til læderjakker, trenchcoat look, kort, lang eller bomberjakke. Hvad end type og materiale du er til, her skal du vælge den lette udgave indenfor din favorit type.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)

Svar

Sending