16 forårsjakker til kvinder(2018) – Hvorfor ikke i funktionel eller elegant stil?

Der findes mange lækre forårsjakker til kvinder, og hvis du søger efter ny jakkei 2018, så skal du se udvalget nedenfor. Vi har nemlig samlet et lille udvalg af nye lækre jakker til foråret, hvor både stilen, moden og det funktionelle behov kan blive opfyldt.

Modellerne som vi har fundet her på Tøjlisten, kommer i forskellige stilarter og selvfølgelig prisklasser, hvor du faktisk kan være så heldig at finde nogen af jakkerne på tilbud.

 

Vero Moda fake fur

Find jakken til 299,- kr. lige her

Vero Moda giver dig denne billige kunstpels jakke i rose cloud farve. En kort jakke i en flot stil til dig der stilen. Jakken kommer med rund halsudskæring og er foret. Til de bedre dage der byder på sol og varme i April, Maj og juni, kan den være perfekt både til fest og hverdag.

 

 

Only overgangs frakke

Find jakken til 380,- kr. ved Bestseller

Only byder på denne drapy overgangsjakke der kommer til billig pris af ca. 380 kr. Frakken kommer med det klassiske bindebælte i tajlen og 2 paspolerede lommer. Materiale er strækbart og sidder dejlig løst på kroppen. Perfekt til foråret og sommer som også kan være lidt køligt.

 

 

Sort Chiara Forthi jakke

køb en flot og varm jakke til foråret som kvindeFind den lækre jakke til 459,- kr. her

Hvis du mangler en let og sød jakke til foråret, er denne mørke Chiara Forthi jakke absolut et godt valg. Til en pris under 500 kr. får du både stil og det funktionelle behov opfyldt, og det er til en ret billig pris som vel ikke engang kan findes billigere på udsalg. Så nu skal du bare bruge de gode tips til at finde de rigtige jeans til at sætte sammen med jakken.

 

 

Oakwood læderjakke

læderjakker skaber den gode stil til foråretFind den elegante jakke ved Boozt

En læderjakke kan give dig både en rå og en elegant stil. Derfor er læderjakker til kvinder særdeles velegnet til alle 4 årstider, og selvfølgelig også til april, maj og juni måneder. Denne Oakwood jakke koster omkring 1500 kr. og kommer i 4 forskellige farver, hvis nu denne toffee nuance ikke falder i din smag.

 

 

Sød Vila ruskindsjakke

køb en sød jakke der giver det rette udtrykFind den flotte Vila jakke til 539 kr. her

En ruskindsjakke giver det ret unikke udtryk, og selvom der er forbundet visse trælse bivirkninger ved materialet, så kan man tage fra det, at det ser brandgodt ud. Denne Vila jakke med krave og flotte sølvfarvede detaljer er ingen undtagelse, for du får en ganske let jakke til de gode tider i foråret, hvor den kan bruges både til fest og hverdag. Det kunne måske være overtøjet, som du skal bruge til en af de flotte hvide studenterkjoler i år?

 

 

Softshell jakke m. hætte

Find jakken til 799,- kr. ved Ellos

Denne Ellos softshell jakke med hætte kan være perfekt til det omskiftelige danske forårsvejr. En dejlig overgangsjakke der kan holde dig varm. Den halvlange softshell-jakken kommer i den sporty stil hvor farverne kommer i den blå, sorte, grå, røde eller pink nuance.

 

 

Enkel Only regnjakke

Find den grønne jakke til 300,- kr.

Forår i Danmark er ensbetydende med regn(helt ligesom resten af året). Men heldigvis er foråret som regel også varm, hvor den lette og vandtætte jakke måske er det smarte valg. Her er en kort regnjakke som denne grønne Only, måske den helt rigtige tilføjelse til din garderobe. Jakken kommer også i gul, rød og pink, hvis du er mere til disse nuancer.

 

 

Let Noisy May jakke

brug den lette damejakke til foråretFind den lette jakke til kun 299,- kr. her

Er det en let og billig jakke du søger til foråret, så er denne Noisy May jakke til kun 299 kr. ved Bubbleroom, måske det helt rigtige. En afslappet jakke der kan kombineres med et par flotte jeans og sneakers.

 

 

Kiomi blazer

køb en elegant blazer som forårsjakkenFind den lækre blazer til 549 kr. her

En blazer er det perfekte valg som let overtøj til den varme aften eller dag, der forhåbentlig kommer til foråret. En sød rose blazer som denne, kan bruges til bytur, festen eller i hverdagen på arbejde eller studiet. Fordelen ved en blazer er, at du kan sammensætte den både med det afslappet look med sneakers og hullede dame jeans, eller til det mere elegante look.

 

 

Elegant forårsjakke

køb den elegante damejakke til hverdagsbrugFind den mørke jakke 489 kr. her

Til kun 498 kr. kan du købe denne stilfulde jakke der både giver et elegant og feminin udtryk. En lækker jakke der signaler overskud, og som kan bruges til de fleste lejligheder og kombineres både med de dejlige casual striktrøjer til kvinder, som det mere festlige tilsætning.

 

 

Rains regnjakke

køb rains eller vera moda forårsjakkerFind regnjakken til 599 kr. her

Vandafvisende tøj er som regel nødvendigt om foråret, og det er genrelt svært at leve uden en regnjakke eller frakke. Her kunne du overveje, om denne Rains model der kommer i et bredt farveudvalg, skulle være din nye regnjakke som kvinde. En lækker lårkort model i det populære mærke, der er kendt for at skabe lækkert udetøj.

 

 

Only blazer

køb en lårkort blazer i uld som forårsjakkeDu finder den lækre blazer lige her

Til 399 kr. kan du købe den blazer i lårkort type. Et dejlig let stykke overtøj til maj og juni måned, hvor den måske står på hygge og trivsel udendørs, hvis vejret vel og mærke arter sig. Blazeren kommer i 5 forskellige lyse og mørke farver, der gør sig godt med den afslappet eller mere stilfulde sammensætning.

 

 

Elegant sømandsjakke

brug den feminine jakke til foråret som kvindeFind den lækre lyse jakke til 499 kr.

Hvordan du finder din sommerstil? Hvis du søger det feminine og samtidig rå look, er denne lyse jakke et rigtig godt valg. En jakke der gør sig godt med hvide damejeans og høje hæle, helt ligesom den vil klæde de afslappet blå denim og flade sko.

 

 

Sort Freaky Nation læderjakke

køb den sorte læderjakke i afslappet look som kvindeFind den sorte læderjakke til 1595,- kr.

Den sorte læderjakke er en klassiker til både mænd og kvinder, og denne fra Freaky Nation er en typisk bikermodel, der kan give dig det rå look, samtidig med at være det lette overtøj. Hvis du ikke ved hvordan du finder din tøj stil, som både passer til din facon og temperament, kan læderjakker måske anspore til en anderledes stil.

 

 

Beige frakke

Find den lyse jakke til 599,- kr. her

Chiara Forthi laver det moderne feminine tøj til overkommelige priser. Det samme gør sig gældende med denne lange frakke der er en utrolig blød og stabil jersey. Jakken der kommer i en tætsiddende pasfom, kan bruge både på kolde som varme dage i foråret hvor frosten er væk.

 

 

Only forårsfrakke

Find den søde jakke til 380,- kr. her

Hvis du er de lækre lange jakker til kvinder, kan denne lange feminine forårsjakke i rose farve, måske være lige dig? Jakken i almindelig pasform kommer med knaplukning på fronten, skrå stiklommer og det søde bindebælte i taljen.Perfekt at kombinerer med både de afslappet jeans som mere rå Selected Femme læderbukser.

 

Hvad jakke skal man vælge til foråret?

En forårsjakke er normalt en let jakke, men vejret i Danmark er dog noget omskiftelige, og selv om der forhåbentlig bliver dejlig varmt, mon ikke også der kan blive regnfuldt og vådt. Heldigvis er vejret altid mildt om foråret, og her er den lette udgave af jakker velvalgt, frem for de mere tunge vinterjakker.

Derfor skal du selvfølgelig vælge ud fra det, som du føler dig godt i. Nogen er mest til læderjakker, trenchcoat look, kort, lang eller bomberjakke. Hvad end type og materiale du er til, her skal du vælge den lette udgave indenfor din favorit type.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending