25 forårsjakker til mænd – Jakker der giver stil og passer til årstiden(i 2018)

Leder du efter en ny jakke blandt de mange fede forårsjakker til mænd i 2018?

Hvis du er på udkig efter en jakke til foråret og sommer som forhåbentlig byder på godt vejr, så har vi her på Tøjlisten samlet et lækkert udvalg af fede jakker og frakker, der passer til årstiden.

Udvalget vi har fundet, byder både på på den lette og mere varme jakke, for foråret kan være omskiftelig, og det gælder om at klæde sig efter forholdene.

 

Citta di Milano

find eksklusive sommerjakker til mænd udsalgFind jakken på tilbud til 599,- kr. ved Kaufmann

En casual og fed jakke med mesh indvendigt der gør den velegnet til overgangsjakke, eller til brug som den afslappet herre sommerjakke. Hvis du søger en casual vindjakke er denne i det italienske brand med sans for stil, måske den perfekte til dig i år?

 

 

Lacoste Parkas & Blousons

køb den klassiske Lacoste herrejakkeFind den smarte blå Lacoste til 1600,- kr. her

Denne blå Lacoste jakke kommer i en tidløs klassisk stil og er egnet for både den unge og noget ældre mand. En lækker jakke der kan gøre sig både som forårs- og sommerjakke til mænd. Jakken kommer med storm-flap og en skjult hætte.

 

 

Lyle & Scott jakke

brug den gode vindtætte jakke til foråretFind den smarte stribet jakke til 600,- kr. her

Hvis du leder efter en praktisk jakke til foråret, kunne denne jakke med farver i blokke og hætte, være jakken der passer ind i din stil. Jakken kommer i 100% bomuld og er som sådan, absolut ikke beregnet til de kolde måneder som en vinterjakke, men kan holde dig varm nok på de dårligere dage gennem de varmere forår og sommer måneder.

 

 

Selected Femme læderjakke

køb en læderjakke i ægte læder til det fede lookFind den fede Selected Femme jakke til 1899,- kr.

Hvis du er selvbevidst og sætter pris på stil så kunne denne Selected Femme læderjakke måske være din nye jakke til forår og sommer. En fed biker model med inderfoer og stilrene lynlås detajler. Læderjakker til mænd og kvinder giver et helt specielt look, som tager sig godt ud ved de fleste og derfor kan skindjakken ofte være det velvalgte valg.

 

 

Burberry Jakeman vindjakke

Køb den eksklusive Burberry forårsjakkeDu finder den lækre jakke ved Kaufmann her

Burberry er det eksklusive designer brand der kommer i høj kvalitet. Her finder du den navy blå vindjakke i regular pasform, som er velegnet til dig der kun ønsker topkvalitet og logisk nok også vil betale den højere pris. En perfekt jakke til forår sammen med eton skjorten, bukser og sko.

 

 

Gant Quiltet forårsjakke

køb en quiltet jakke herreFind den fede Gant jakke til 2000 kr. her

Der findes mange lækre blå herre forårsjakker, og denne quiltet vindtætte Gant jakke er absolut blandt de fede modeller. En helforet jakke der kan holde dig varm på de kolde tidspunkter, der ofte kommer i foråret, og samtidig i den klassiske fede stil som Gant er garant for.

 

 

Jack Wolfskin hardshell

køb den smarte og varme jakke til foråretDu finder jakken til 2495 kr. her

Denne hardshell jakke med 3 lag vejrbeskyttelse, kunne være den gode jakke til især de kolde forårsdage. Prisen ligger selvfølgelig i den højere ende, men du får dog samtidig en super fed jakke blandt de mange lyse frakker til mænd.

 

 

J Lindeberg Baily sportsjakke

Køb den eksklusive J.Lindeberg herre jakkeFind Bailey jakken til 1900 kr. ved Bestseller

Hvis du er til det sporty look er denne J.Lindeberg sportsjakke til mænd måske lige dig. Jakken kommer i navy, lys og sort nuance alt efter smag. Jakken er multifunktionel og kan holde dig dejlig varm og tør med vandafvisende elementer.

 

 

Blend Outer-Wear

køb den militær inspireret forårsjakkeFind den grønne Blend jakke til 600,- kr. her

Hvis du vil have det casual og rebelske udtryk med en militær inspireret jakke, er denne grønne Blend model, det lette overtøj til foråret. En sej jakke til det lette brug som mand, hvor både et par fede sneakers eller støvler gør sig godt til.

 

 

Peak Performance jakke

vindjakke herre tilbudFind den casual jakke til 1900,- kr. her

En klassiske vindjakke i den korte længde som kommer i et stilrent design. Jakken har to stiklommer og ordinær lyslås lukning foran samt elastik i livet og ved ærmer. Perfekt jakke som overtøj gennem de dejlige forårs måneder og sommer, hvor et par fede herre solbriller selvfølgelig hører sig til.

 

 

Fillipa K herrejakke

Køb den stilrene og tidløse herrejakkeFind den fede blå jakke til 5400,- kr. lige her

Med Fillipa K får du tidløs klassisk skandinavisk modetøj i den absolutte topklasse. Den fede jakke i nay er ingen undtagelse, for du får den italiensk produceret jakke i materiale og form, der er særdeles velegnet til årstiden hvor de varme måneder begynder, og gennem den danske sommer også.

 

 

Topman cowboyjakke

køb en cowboyjakke til forår og sommerFind den sorte Topman jakke til 599 kr.

Cowboyjakker har været både umoderne og moderne gennem tiden, men i år ligesom sidste år, er det en type der sagtens kan gå indenfor tidens trend. Alt afhængig af hvilket stil du sigter efter, så kan du skabe stort set lige præcist den stil du vil. Tilsæt en af de flotte skjorter til mænd og et klassiske sorte sko og jeans, eller måske det mere rå look med par seje støvler.

 

 

Selected Femme frakke

køb en herre frakke til foråretDu finder den smarte frakke til 1299 kr. her

En lækker herre frakke kan give dig en utrolig flot stil, hvad end du søger det rå, cool eller stilfulde look. Denne Selected Femme frakke ligger i den billigere ende af fede sorte frakke til mænd, og er en yderst klassisk sort frakke for dig.

 

 

Lyle & Scott bomberjakke

køb en god herre vindjakke til foråretFind den blå bomberjakke til 1295 kr. her

Bomberjakke er en klassisk jakke der især tiltaler de yngre mænd. Hvis du er på jagt efter en lækker kort jakke, kunne denne fede blå Lyle & Scott jakke måske være den helt rigtige?

 

 

Lexington Company

køb den fede varme vindjakke med quiltet for som forårsjakkeDu finder den sorte jakke til 3295 kr. her

Denne klassiske jakke kommer i en unik stil der emmer af kvalitet og stil til en mand. En praktisk jakke der passer til det danske forår, og samtidig i en kvalitet der signaler eksklusiv stil, som brandet er kendt for.

 

 

Superdry herre overgangsjakke

brug en dunjakke herre til det omskiftelige vejrFind overgangsjakken til 799 kr. lige her

Hvis du er til det casual look, kunne denne mørke overgangsjakke fra Superdry måske være lige dig. En jakke til omkring 800 kr. der kan holde dig varm på de kolde forårsdage, og samtidig er den ikke for varm, til de dage der forhåbentlig byder på lidt varme.

 

 

Samsøe & Samsøe denim

brug den lette cowboyjakke til forår og sommer som mandFind den klassiske blå jakke til 1100,- kr. lige her

Hvis du er til cowboy jakker, hvorfor så ikke i det klassiske design som denne model fra Samsøe & Samsøe. En tidløs model der var hip både i 70’erne, 80’erne, 90’erne og så nu igen, fordi stilen er diskret og enkel, hvilket bare virker.

 

 

Hilfiger Denim læderjakke

brug en fed læderjakke som mandFind den fede læderjakke til 3300 kr. lige her

Er du også lige som så mange andre mænd, vild med at bære en fed læderjakke, så er denne korte Hilfiger jakke absolut en fed model. En lidt rå bikerjakke der står sig godt til jeans, og på de kolde dage i april og maj, er den skabt til halstørklædet og fede herre læderhandsker.

 

 

Lacoste bomberjakke

bomberjakker kan bruges som herre sommerjakkeFind den lækre Lacoste jakke til 1895 kr. her

Selvom denne Lacoste jakke kommer i den lidt dyre prisklasse indenfor udvalget af bomberjakker til mænd, så kan du være heldigt at finde det på udsalg og tilbud. Du får nemlig en ret fed stilren jakke, der, hvis du er til bomberjakke looket, absolut giver det casual og rå look.

 

 

Bruun & Stengade

brug den praktiske regnjakke til forårsjakkeFind den praktiske jakke til 350,- kr. på tilbud

En praktisk og smart regnfrakke er ofte det smarte valg til forår og sommer i Danmark. Vi har desværre en ret høj procentdel af regn, og her er det lette overtøj som kan holde dig tør, det smarte overtøj til mænd. Denne Perth model kommer i det klassiske design med hætte og velcro lukning ved ærmer.

 

 

Diesel Men frakke

brug en lang uldjakke både til vinter og forårDu finder den elegante jakke til 3499 kr. her

En uldjakke kan være særdeles praktisk til foråret, for den er ikke for varm, men samtidig kan den også holde dig varm. Denne Diesel frakke er selvfølgelig ikke billig, men den emmer af kvalitet og stil, og netop derfor er den prisen værd.

 

 

Henri Lloyd Cool Breeze jakke

find den gode overgangsjakke der kan holde dig tør og varmFind den blå jakke til 1800,- kr. lige her

En praktisk jakke til foråret der kan holde dig tør og varm, er denne jakke med 100% polyester foring. Den er varm til de lidt dårlige dagen i foråret og sommeren, og ikke for varm til at bruge, pånær når vejret byder os varme nok til kun t-shirten.

 

 

MDK / Munderingskompagniet

brug den stilfulde læderjakke som sommerjakkeFind den stilfulde læderjakke til 1999,- kr. her

Læderjakker er ofte det gode overtøj til forår og sommer, hvor vi forhåbentlig har mange varme dage, hvilket kun kræver den lette jakke. Her er læderjakker i den fede model som denne fra Munderingskompagniet, et smart valg og denne bikermodel kommer i det rå, enkle og unikke look.

 

 

Allan Clark Colombus frakke

Brug den klassiske lyse frakke til foråret og sommerFind Columbus frakken til kun 799,- kr. på tilbud

Hvorfor ikke vælge den klassiske lyse frakke til mænd gennem foråret og måske sommer? Denne Allan Clark frakke til mænd kommer i det stilrene og klassiske look, som giver dig et maskulint og stilrent udtryk.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4.5 (2 votes)

Svar

Sending