17 forårsjakker til mænd der giver stil

Leder du efter en ny jakke blandt de mange fede forårsjakker til mænd i 2019?

Hvis du er på udkig efter en jakke til foråret og sommer som forhåbentlig byder på godt vejr, så har vi her fundet et udvalg af fede jakker og frakker, der passer til årstiden.f

Modellerne nedenfor byder både på den lette og mere varme jakke, for foråret kan være omskiftelig og det gælder selvfølgelig om at klæde sig efter forholdene.

 

Hugo Boss jakke

Brug en eksklusiv lang frakke til forår

Find frakken til 2.299,- kr. her

Søger du en praktisk overgangsjakke i det flotte look, er denne Hugo Boss frakke både vand- og vindafvisende. Frakken er velegnet som overtøj til blazer eller habit og kommer med to stiklommer og stort revers.

 

La Martina jakke

Køb den elegante italienske herre modejakke

Find jakken til 3.400,- kr. her

La Martina Maserati vindjakke kommer med en tynd hætte i kraven og flere logoer foran til det sporty udtryk. Jakken kommer i en længde til under lænden med mesh indvendig og kan spændes ind i livet. Du får to stiklommer og en brystlomme foran.

 

 

Varm Johnny Love vindjakke

Køb den varme vindjakke til forårsbrug

Find jakken til 2.800,- kr. her

En varm Johnny Love vindjakke med Primaloft Insulation. Du får en varm jakke der sagtens kan bruges som vinterjakken til mænd. En flot og elegant jakke i det tidløse udtryk med høj krave der kan knappes til.

 

 

Blå Tommy Hilfiger jakke

Køb den elegante Tommy Hilfiger windbreaker

Find jakken til 1.551,- kr. her

En stilfuld quiltet jakke fra Tommy Hilfiger i det moderigtige udtryk. Hvis du søger en let varm jakke til det omskiftelige vejr, kan denne blå jakke måske passe til din stil og temperament.

 

 

Citta di Milano

find eksklusive sommerjakker til mænd udsalgFind jakken på tilbud til 599,- kr. hos Kaufmann

En casual og fed jakke med mesh indvendigt der gør den velegnet til overgangsjakke eller til brug som den afslappet herre sommerjakke. Hvis du søger en casual vindjakke er denne i det italienske brand med sans for stil, måske den perfekte til dig i år?

 

 

Selected Femme læderjakke

køb en læderjakke i ægte læder til det fede lookFind Selected Femme jakken til 1.899,- kr.

Hvis du er selvbevidst og sætter pris på stil så kunne denne Selected Femme læderjakke måske være din nye jakke til forår og sommer. En fed biker model med inderfor og stilrene lynlås detaljer. Læderjakker til mænd og kvinder giver et helt specielt look, som tager sig godt ud ved de fleste og derfor kan skindjakken ofte være det velvalgte valg.

 

 

Burberry Jakeman vindjakke

Køb den eksklusive Burberry forårsjakkeFinder jakken hos Kaufmann her

Burberry er det eksklusive designer brand der kommer i høj kvalitet. Her finder du den navy blå vindjakke i almindelig pasform. Jakken er velegnet til dig der kun ønsker topkvalitet og logisk nok også vil betale den højere pris. En perfekt jakke til forår sammen med Eton skjorten, bukser og sko.

 

 

Cognac Oakwood læderjakke

Køb den casual herre læderjakke

Find den brune jakke til 1.423,- kr. her

Oakwood skindjakke til det varme forår kan måske være lige dig. Den korte jakke med kina krave kommer i både brun og sort læder. Den er foret med 100% bomuld og kan give den lidt rå kant i udtrykket.

 

 

Gant Quiltet forårsjakke

køb en quiltet jakke herreFind den fede Gant jakke til 2000 kr. her

Der findes mange lækre blå herre forårsjakker, og denne quiltet vindtætte Gant jakke er absolut blandt de fede modeller. En helforet jakke der kan holde dig varm på de kolde tidspunkter, der ofte kommer i foråret, og samtidig i den klassiske fede stil som Gant er garant for.

 

 

Jack Wolfskin hardshell

køb den smarte og varme jakke til foråretDu finder jakken til 2.495,- kr. her

Denne hardshell jakke med 3 lag vejrbeskyttelse, kan være den gode jakke til især de kolde forårsdage. Prisen ligger selvfølgelig i den højere ende, men du får dog samtidig en super fed jakke blandt de mange lyse frakker til mænd.

 

 

J Lindeberg Baily sportsjakke

Køb den eksklusive J.Lindeberg herre jakkeFind Bailey jakken til 1.900,- kr. hos Bestseller

Hvis du er til det sporty look er denne J.Lindeberg sportsjakke til mænd måske lige dig. Jakken kommer i navy, lys og sort nuance alt efter smag. Jakken er multifunktionel og kan holde dig dejlig varm og tør med vandafvisende elementer.

 

 

Peak Performance jakke

vindjakke herre tilbudFind den casual jakke til 1.900,- kr. her

En klassiske vindjakke i den korte længde som kommer i et stilrent design. Jakken har to stiklommer og ordinær lyslås lukning foran samt elastik i livet og ved ærmer. Perfekt jakke som overtøj gennem de dejlige forårs måneder og sommer, hvor et par fede herre solbriller selvfølgelig hører sig til.

 

 

Selected Femme frakke

køb en herre frakke til foråretDu finder den smarte frakke til 1.299,- kr. her

En lækker herre frakke kan give dig en utrolig flot stil, hvad end du søger det rå, cool eller stilfulde look. Denne Selected Femme frakke ligger i den billigere ende af fede sorte frakke til mænd, og er en yderst klassisk sort frakke sammen med de flotte skjorter til mænd.

 

 

Allan Clark Colombus frakke

Brug den klassiske lyse frakke til foråret og sommerFind frakken til kun 799,- kr. på tilbud

Hvorfor ikke vælge den klassiske lyse frakke til mænd gennem foråret og måske sommer? Denne Allan Clark frakke til mænd kommer i det stilrene og klassiske look, som giver dig et maskulint og stilrent udtryk der kan være skabt til halstørklædet og fede herre læderhandsker.

 

 

Quiltet Barbour jakke

Køb den vandafvisende Barbour vindjakke til mænd

Find jakken til 2.000,- kr. her

Hvis du ønsker det klassiske engelske udtryk kan denne quiltet Barbour jakke måske være perfekt. Jakken kommer med 2 brystlommer, inderlomme og 2 udvendige lommer. Jakken går til under lænden og kan udgøre den smarte overgangsjakke.

 

 

Georgio Armani læderjakke

Køb den elegante læderjakke til mænd

Find jakken til 1.799,- kr. her

Hvis du søger en smart læderjakke til det varmere forår, kommer denne Georgio Armani i imiteret læder og med kina krave. Den moderne og ungdommelige forårsjakke i det enkle udtryk med længden til lænden og to stiklommer. Jakken er ikke varm, så kun velegnet til det varme forårsbrug.

 

 

J.Lindbergh jakke

Købden flotte j.Lindebergh herre jakke til foråretFind jakken til 1.250,- kr. her

Grøn J.Lindbergh jakke i vandafvisende bomulds- og nylonmateriale med Primaloft Black Eco. Jakken kommer med broderet logo på venstre ærme og under lommeflappe. Du får også en hætte i kraven som kan være skabt til vejret i april, maj og juni.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4.5 (2 votes)