Fransa jakker til kvinder

Dansk Fransa tøj kommer i forskellige styles målrettet den moderne kvinde. Her finder du forskellige lækre kollektioner i mix’n’match stil. Det giver sig også udtryk i de forskellige Fransa jakker som du finder nedenfor. Vi har fundet forskellige flotte jakker til hverdag, aftenbrug eller generel fritid. Her finder du det feminine snit i både de formelle som casual styles.

 

Mørkegrå Fransa jakke

find fransa nyheder 2019

Find jakken til 599,95 kr. her

Hvis du søger en casual Fransa jakke, kan denne mørkegrå model måske være lige dig. En jakke i hip længde i almindelig pasform til de varme tidspunkter af året som forår, sommer og tidlige efterår. Jakken kommer i 100% polyester og er helforet. Kombiner jakken med casual dame sneakers og jeans.

 

 

Sort jakke fra Fransa

brug den lange sorte Fransa jakke til efterår

Find jakken til 499,95 kr. her

Denne sorte jakke fra Fransa kan være en let forårsjakke til kvinder eller som alternativ til blazeren. Du får en lang jakke i vævet kvalitet og normal pasform. Kombiner jakken med de feminine Tamaris ankelstøvler som de mere casual damesko.

 

 

Sort Fransa læderjakke

brug den sorte Fransa skindjakke dame

Find jakken til 1.499,95 kr. her

Hvis du søger den lette forårs- eller dame sommerjakke, hvorfor så ikke overveje en skindjakke? Her finder du denne sorte læderjakke fra Fransa med kort krave og rund hals. Skindjakken i 100% lammelæder er med nitte detaljer ved krave og bagpå.

 

 

Fransa dunjakke

køb den varme vinterjakke fra Fransa

Find jakken til 599,95 kr. her

Der findes mange lækre vinterjakker til kvinder, hvor denne dunjakke i quiltet look fra Fransa måske er lige dig. Jakken kan købes i mørkeblå, marineblå, grøn og orange farve. Fransa dunjakken er med høj hals og kantbånd i en tight fit pasform.

 

 

Sort/grå Fransa frakke

køb en billig Fransa dame frakke

Find jakken til 1.199,95 kr. her

Til vinter brug fortrækker du måske en dame uldfrakke. Her kan denne sort/grå frakke i uld måske være frakken til dig. Modellen kommer med høj hals i almindelig pasform og mellem længde.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)