flotte Gestuz kjoler hvis du ønsker elegant & trendy design

Hvis du søger elegant design i stil og materiale, bør du se disse Gestuz kjoler. Vi har fundet et lille udvalg af forskellige kjoler i designer brandet Gestuz. Det danske brand der laver top kvalitet med deres Gestuz læderjakker og andre styles, har selvfølgelig også den varieret kollektion af kjoler til kvinder der ønsker kvalitet i tidløs stil.

 

Gestuz Aia kjole

Køb den lange Gestuz kjole til hverdag

Find kjolen til 625,- kr. her

Denne Gestuz Aia kjole er en elegant og feminin kjole med floral print. Kjolen kommer i en god pasform og kan bruges både til hverdag og aftenbrug med de rette sko.

 

 

Gestuz Elsie Wrap kjole

Køb den lange afslappet Gestuz hverdagskjole

Find kjolen til 625,- kr. her

En anden sporty model med det feminine islæt er denne Gestuz slå-om kjole med prikker. Du finder kjolen i den feminine nuance med bordeaux polka dot farver. En kjole der er velegnet til kvinder med kurver og som ønsker stilen.

 

 

Gestuz Rosana kjole

en farverige Gestuz nederdel til forår/sommer

Find kjolen til 1.446,- kr. her

En let sommerkjole til hverdag til fest er hvad du får med denne floral print kjole fra Gestuz. Perfekt til den varmere årstid hvor livet skal nydes udendørs. Kombinerer med en let top, et par feminine sandaler og måske flotte Bvlgari solbriller til kvinder.

 

 

Geztuz Natacha slå-om kjole

Køb den blomstret slå-om kjole fra Gestuz

Find kjolen til 771,- kr. her

Gestuz Natascha warp dress er en dejlig sommerkjole i lyseblå blomster print. Ydermateriale er i 100% silke og for i 100% viskose. Kjolen kommer med trompet ærmer og v-hals som giver det afslappet men også elegante og feminine udtryk.

 

 

Gestuz Leopard kjole

Køb den lette Gestuz sommekjole

Find kjolen til 288,- kr. her

Et godt alternativ til en sød Gestuz transparant kjole kan være denne dejlige sommerkjole. En tidløs og stilren kjole til hverdag, aftenbrug og selvfølgelig sommerferien.

 

 

Gestuz Anne kjole

Brug den elegante tidløse kjole fra Gestuz

Find kjolen til 577,- kr. her

En elegant figursyet kjole i det danske designer brand der blev skabt i Silkeborg. Kjolen kommer i en god pasform og giver dig et trendy og moderne udtryk i den elegante stil. Perfekt at kombinerer med et par flotte pumps, sandaler eller sko med hæle.

 

 

Gestuz Genova kjole

Køb den lange Gestuz maxi kjole

Find kjolen til 771,- kr. her

En lang maxi kjole i flot design med check print og slidser i siderne. Flot kjole til det fine brug sammen med pumps og taske. Helt ligesom du kan bruge den flotte lange kjole til casual brug gennem sommeren hvor der kan bruges sandaler med blokhæl eller flade sko.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)