Smarte gummistøvler til børn (2019) – Hvorfor ikke vælge de rigtige?

Gode gummistøvler til børn i 2018?

Vores omskiftelige danske vejr kræver praktisk og godt fodtøj. Især efterår og forår byder på sol, regn, frost, varme og kulde i en stor pærevælling, så her er både kondisko, støvler, sandaler og gummistøvler nødvendigt for de små. Det er især gummistøvlerne der er uundværlige for børn.

Der er ret vådt i Danmark, og man skal undgå våde strømper og fødder. Derfor har vi her på Tøjlisten fundet lækre modeller indenfor gummistøvler, der kommer i den høje kvalitet, men som samtidig ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Brug de nedenstående modeller som inspiration til at finde praktiske og smarte gummistøvler der kan kombineres både med vinter, sommer eller forårsjakken til dit barn eller børn.

 

Viking Jolly gummistøvle

Køb Viking jolly gummistøvle til børn

Find Jolly gummistøvlen til 299,- kr. lige her

Viking jolly gummistøvlen ligner en klassisk gummistøvle, der kommer med en god robust og stabil følelse. Prisen er ca. 300 kr. hvilket giver en støvle der kan holde til slid, og kommer med en god bund til at stå bedre fast med.

Klassisk god kvalitet der går igen i Viking sko, og hvis du undrer dig over, hvilket gummistøvler der er bedst egnet til børn, så kunne dette være en oplagt kandidat. Støvlen hører vel til de lange gummistøvler fremfor de mere lave gummistøvler, men højden virker dog til at være ret standard. Indersiden er dejlig rar og blød, men den er ikke foret, hvilket kan trække lidt ned. En anden ting der adskiller denne støvle fra en standard, er at den er lidt tungere end gennemsnits støvlen, men den er dog bedre til det dårlige vejr på grund af vægten.

 

 

Crocs gummistøvle

Køb de flotte gule gummistøvler til børnFind de smarte gule støvler til 299,- kr. her

En utraditionel men dog utrolig populær gummistøvle til børn, er den trendy amerikanske Crocs støvle. Du finder den i gul, lyserød, blå og grøn farve, som giver det flotte look på den anderledes udseende gummistøvle, der dog er super smart lavet, så den passer lige til foden på barnet.

De to håndtag der kommer i toppen, er et ret smart påfund, for det giver drengen eller pigen en chance for at kunne tage støvlerne af og på ret nemt. Støvlen er blevet udpeget som bedst i test flere steder online, hvilket jo absolut bare forhøjer kvalitetsstemplet på Handle it Boot modellen.

Eneste ulempe ved Crocs støvlen, er refleksen bag på støvlen der er meget lille, men så får man en støvle med god slidstyrke og super god vandtæthen i en let gummistøvle, så det må man jo opveje imod hinanden. De gule gummistøvler er et super godt køb for dig, og så finder du modellen til kun omkring 250 kr.

 

 

Romika Cosmos støvle

hvilke gummistøvler til børnFind Romika støvlen til 299,- kr. her

Disse smarte Romika gummistøvler i kunstof er varmt foret og kommer i både lilla, marine blå og denne sorte farve. et par varme gummistøvler der kan tilsættes en vinterjakke på de våde dage for barnet. Det sker jo, at vi har dage gennem vinteren hvor der er koldt om morgenen og aftenen men regnfuldt og ikke helt frost gennem dagen. Her kan disse foret gummistøvler være det smarte valg som kan kombineres med f.eks. en Mikk-Line flyverdragt og kan købes i størrelse 22 til 39.

 

 

Tretorn Kuling Neopren

Find den lyserøde støvle til 279,- kr. her

Tretorn er et svensk mærke der startede ud med at lave det praktiske arbejdstøj til blandt andet fiskere. Firmaet blev startet i 1891 og kan siges, at have rigtig mange års erfaring ud i praktisk vandtæt tøj. I dagens tidsalder finder du mærket indenfor alle typer kollektioner, hvilket også dækker gummistøvler til børn.

Denne Kuling Neopren model er en god og solid støvle som samtidig er foret. Udvalget i Trekorn kommer i mange forskellige typer og udtryk, så du vil næsten med garanti kunne finde noget til den lille pige eller dreng. Støvlen er helstøbt i gummi og skaft i smidig neopren så barnet kan røre sig.

 

 

Enfant støvler

Find gummistøvlen der er bedst i testFind den smarte blå støvle til kun 100 kr. her

Find de smarte gummistøvler der skal bruges sammen med regntøj, når vejret er vådt og sommerjakken måske er det dårlige valg. Enfant laver smarte støvler, hvor denne blå støvle med stjerner og prikker, absolut kunne være den smarte og praktiske støvle til drengen.

Støvlen er dejlig skridsikker, da den kommer med sål der er rillet i bølger som giver et godt skridsikker grundlag. Støvlen kommer på tilbud til kun 101 kr. så du får en god billig gummistøvle.

 

 

Hunter gummistøvler

hunter gummistøvler børnFind Hunter støvlen til tilbud til 374,- kr. her

En gummistøvle i den lidt dyre ende, er Hunter gummistøvlerne som ikke kun er forbeholdt som populær damestøvle, men nu også til børn i både den lange og korte støvleskaft udgave.

Støvlen der er fremstillet i gummi og nylon er ikke med foer, og kommer i sølv, sort, lyserød og grøn farve, så der er noget både for drenge og piger. Du får en støvle med rummelig åbning og materiale der både er blødt og tyndt, hvilket absolut er et plus for bevægeligheden.

Gummistøvlen kommer med to store reflekser bag på, hvilket absolut er et plus, men man betaler så også det dobbelte af f.eks. Crocs støvlen med du kan dog finde lækre billige hunter gummistøvler på udsalg både online, forretninger og engang imellem ved Intersport, Bilka, Føtex, Kvickly og lignede steder.

 

 

Color Kids kort gummistøvle

Køb de flotte korte gummistøvler til børnFind den korte støvle til 249,95 kr. lige her

Der findes en hel del lækre korte gummistøvler og hvorfor ikke de farverige? Color kids laver smarte og farverige støvler som denne røde koral model. Søde motiver i form af løver med en sjov hat på, gør bare støvlen super fed, for det er jo noget de små elsker.

Den obligatoriske strop bagtil er selvfølgelig på støvlen, så det er nemmere at komme i og ud af støvlen igen for drengen eller pigen. Den invendige sål kan tages ud til tørring, hvilket er ganske praktisk for at have en tør støvlen til næste dag i vuggestue eller børnehave.

 

 

Mikk-Line gummistøvle

hvilke gummistøvler til børn?Find støvlen på udsalg til 160,- kr. lige her

Til omkring 200 kr. kan du købe gummistøvler i det smarte Mikk-Line mærke. Støvlerne ligger i den billigere ende, men det betyder ikke, at du får en dårlig gummistøvle. Du får nemlig en let og praktisk gummistøvle, der samtidig kan holde tæt, hvilket jo er hovedformålet med gummistøvler.

En ganske klassisk gummistøvle der passer godt med en flyverdragt eller Mikk-Line termotøj. Du kan engang imellem finde det lækre mærke på udsalg eller tilbud i Kvickly eller Føtex, men hvis du ikke gider besøge forretninger, kan du tjekke online ved Kids-world.dk hvor du ofte finder de laveste priser.

Ulempen ved denne støvle er at den virker til at kunne blive hurtig slidt, hvilket giver en ret grim overflade, men det opvejes dog af at man får en gummistøvle der kan holde tørt og er relativ billig.

 

 

Bisgaard gummistøvler til børn

god gummistøvle med kort skaftFind den lyserøde støvle til 300 kr. her

Bisgaard er et andet populær mærke indenfor gummistøvler til drenge og piger. Den viste lyserøde model med stjernen på, er en smart støvle der virkelig kører det pigelige look, hvor logoet i stjernen ser ret godt ud.

En støvle der støtter godt om barnets ankel, og kommer med en god og fleksibel sål. Denne model med stjernen, er dog en slimmodel, hvilket betyder, at den er mindre omkring læggen end de andre mærker. Det gør sig dog kun gældende for denne model, og ikke et gennemgående tema.

Du får et par støvler med refleksstrop bagpå, hvilket kan hjælpe barnet med at få støvlerne på også. For at finde den rette størrelse, skal du overveje at lægge 1.5 cm voksetillæg på.

 

 

Celavi støvle med trucks på

køb de lange gummistøvler til børnFind de fede blå støvler til 249,95 kr. lige her

Celavi laver gode kvalitets gummistøvler, hvor denne blå støvle med monstertrucks absolut er en sjov støvle som drenge vil elske. Du får en god støvle der holder tørt og kommer med en praktisk refleks på hælen, som der bør og skal være på.

Hvis du har en dreng, der skal bruge nye gummistøvler i naturgummi, så kommer Celavi støvler i den gode kvalitet og pris. Støvlen er selvfølgelig vandtæt og er dejlig praktisk for drengen, for den kommer med dybe riller under den robuste gummisål til ordentlig fodfæste.

 

 

Didrikson Gummistøvler

Køb de varme forede gummistøvler til børnFind de forede støvler til 298,- kr. ved Babygear

Didriksons brand blev grundlagt i 1913 i Sverige som tøj til fiskerne. Lang historie kort betyder det, at du i får tøj og heriblandt gummistøvler, fra et firma med fokus på det vandtætte. At holde vandet ude er selvfølgelig første forudsætning for om en gummistøvle er god eller ej.

Du finder selvfølgelig Didriksons i både de lette gummistøvler til sommeren, og termostøvler som denne model, til de kolde tidspunkter, Her er denne forede Didrikson støvle dejlig praktisk, da den kommer med lækker cremefarvet uld, så fødder ikke bare er tørre men også varme.

Bunden kommer med riller til det ordentlige fodfæste når det er glat eller vådt, helt ligesom toppen kan strammes og sidde tæt.

 

 

Rosa Aigle gummistøvle

Find de gode vinter gummistøvler til barnetFind den søde Aigle støvle til 299,95 kr. her

En skøn støvle til den lille pige kunne være denne Rosa Aigle gummistøvle til den fornuftige pris på 300 kr. Det franske firma laver flotte og søde gummistøvler der selvfølgelig også kommer i farver og stilarter til drenge.

En lækker håndlavet kvalitet er, hvad du får med denne Baby Flac model i naturgummi. En støvle der giver den flotte stil sammen barnets overgangsjakke, for denne støvle er absolut både sød, tidløs og klassisk og selvfølgelig dejlig komfortabel at have på til leg.
Der findes rigtig mange andre lækre mærker som LEgo Wear, Merrell, Bogs, Sorel, Ilse Jacobsen, Pieces, Noa Noa, Hummel, Adidas, Giesswein, Seeland, Bogs, Tretorn og Danefæ gummistøvler til børn, der alle kan være helt lige så gode modeller, men vi har dog valgt at vise de ovenstående modeller.

Ligesom med mærkerne, så finder du også gummistøvler med foer, vintergummistøvler eller termo gummistøvler til børn, hvor disse kan være det gode valg. Et par gode vinterstøvler til børn er dog et bedre valg til vinter, for gummistøvler er ikke gode at gå i over lang tid for fødderne, og dette gør sig også gældende for børn.

 

Måleskema / størrelsesguide

Man skal selvfølgelig finde den rigtige størrelse, som du relativt nemt kan finde.

  • Placer dit barns fod ind mod en væg
  • Sæt en bog ved storetåen
  • Mål fra væggen til bogen, og så har du den mere eller mindre nøjagtige størrelse
  • Tilføj 1-1,5 cm til den målte længde, så er der også plads til strømper og vokse
Find skostørrelsen her
længde Skostørrelse

12,9      19
13,3      20
13,9      21
14,7      22
15,3      23
15,9      24
16,5      25
17,3      26
18,0      27
18,7      28
19,4      29
20,0      30
20,7      31
21,3      32
22,0      33
22,7      34

 

Hvilken gummistøvle er bedst til barnet?

Materialet skal helt klart være at naturgummi, for der er mange fordele forbundet med det mest anvendte materiale til gummistøvler. Du får nemlig den gode beskyttelse af foden samtidig med at naturgummiet giver den gode komfort.

Bredden på støvlen er logisk nok en ret vigtig ting, for ligesom med et par Adidas sneakers eller andet fodtøj, så skal gummistøvlen passe på barnets fod, og ikke være for små eller for store, for så ryger beskyttelsen mod miljøet også.

Undgå for store gummistøvler ved at hælen sidder relativt tæt, samtidig med at tæerne kan ligge side om side, og selvom ikke alle gummistøvler kommer med indersål der kan tages ud, så er det dog en ret god ting at tage med.

Med hensyn til størrelsen, så bliver det nødvendigt med et par tykke og varme strømper, for helt ligesom med regntøj til børn, så skal kroppen holdes varmt af andet end naturgummi, og her er det godt at lægge 1-1,5 cm. på størrelsen inden køb.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending