Halstørklæder til mænd – 7 smarte herre tørklæder i kvalitet til 2018

Halstørklæder til mænd er nødvendig for både det praktiske formål, og selvfølgelig også for det smarte look. Det at have et godt halstørklæde helt ligesom et par herre læderhandsker, er ret praktisk. Især når vejret kan være noget køligt og blæsende som det danske vejr. Derfor gælder det om at have et der ikke kun varmer, men selvfølgelig også ser godt ud, for du kan godt være smart og holde varmen samtidig.

Derfor har vi her på Tøjlisten fundet forskellige halstørklæder der kan passe til mænds tøj, da disse smarte herre scarfs her i 2018/2019 sæsonen, alle kommer i forskellige farver, priser og stile.

 

Polo Ralph Lauren tørklæde

Køb det eksklusive herre scarfsFind tørklædet til 500,- kr. ved Kaufmann

Hvis du ønsker den eksklusive stil, så er det populære Polo Ralph Lauren brand blandt kandidaterne til at give denne. Dette brune halstørklæde fra Polo Ralph Lauren kommer i det enkle materiale og design som er kendetegnet ved det populære brand.

 

 

Grå Bally halstørklæde

 køb de fede tørklæder til mændFind Bally tørklædet til 1.395,- kr. her

Et eksklusivt5 halstørklæde i uld er hvad du får med det fede Bally tørklæde. Det er et perfekt halstørklæde til ham der har alt, hvis du f.eks. leder efter en eksklusiv og god gaveide; Med mindre det er til dig selv, du søger det fede tørklæde.

 

 

Mads Nørgaard tørklæde

brug de lækre silketørklæder til mændFind halstørklædet til 550,- kr. ved Boozt

Det fede Mads Nørgaards tørklæde kommer i fire forskellige farver, så hvis du foretrækker navy eller sort farve, har du mulighed for at finde denne nuance også. Et halstørklæde til den unikke stil der gør sig både til blazeren, herre læderjakken eller den varme vinterjakke til mænd.

 

 

Besos Cashmere halstørklæde

køb de smarte silketørklæder til mændFind det lækre tørklæde til 999,- kr. ved Besos

Til ham der ønsker fed kvalitet, er det koksgrå halstørklæde i 100% cashmere, et super fedt valg. Du finder flere forskellige farver i dette lette og bløde sildebensvævet tørklæde. En lækker italiensk model der kan styles med en af de fede blazere til mænd, eller måske styles med en lækker frakke.

 

 

Hugo Boss Orange

 et lækkert stilfuld tørklæde for mændFind det fede Hugo tørklæde til 499 kr. her

Hugo Orange halstørklædet i bomuld og uld er et smart stilfuld tørklæde til en mand. Du kan få dette varme Boss halstørklæde til 499,- kr. der er perfekt til vinteren. Dejlig kvalitet som du med fordel kan sætte sammen med et lækkert bælte til manden.

 

 

Eton silketørklæde

køb det eksklusive silketørklæde som mandFind det eksklusive Eton scarf til 850,- kr. her

Et elegant halstørklæde der giver den gode stil sammen med jakken eller frakken, er en af de lækre modeller fra Eton, som dette i den blå nuance. Et virkelig elegant halstørklæde der emmer af kvalitet og stil, og noget der vil skabe dig en fed stil f.eks. sammen med de eksklusive Eton skjorter.

 

 

Morgan herre halstørklæde

Køb det eksklusive og billige Morgan halstørklæde til mændFind tørklædet til 199,- kr. ved Tøjeksperten

Hvis du vil have den eksklusive stil til en billigere pris end de andre viste modeller, så er Morgan garant for dette. Du finder dette røde Morgan herre halstørklæde til kun 199,- kr. Modellen kommer også i andre farvevalg, ligesom du finder halstørklædet i ensfarvet hvis du mere er til dette.

 

 

Eksklusive og dyre halstørklæder

et eksklusive Paul Smith silketørklæde til manden med de dyre vanerSe udvalget af de eksklusive tørklæder her

Hvis du har det økonomiske råderum, og kun vil have de eksklusive mærker, så kan et lækker Paul Smith tørklæde der kommer både i silke og uld, være det helt rigtige valg. Du finder udvalget i en prisklasse der strækker sig fra 600,- kr. op til et par tusinde. Og så får du også det top eksklusive i den lækre stil. Et af de mange lækre halstørklæder til yngre mænd og selvfølgelig også de mere modne mænd.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
3 (1 vote)

Svar

Sending