Har du overvejet en smart blazer?

Kender du følelsen, at gå ned igennem gågaden og så kommer der en en yderst rank, selvsikker og stilfuld kvinde gående, eller nærmere svævende i overlegen stil ned igennem gågaden. Du passerer hende og tænker, det var dog en stilfuld kvinde, der kom der iført en blazer og smarte bukser?

Eller måske kigger du på nyhedsoplæseren på TV2-News og sidder og funderer over, hvordan det kan være, at hun både ser klog, smuk og samtidig yderst stilfuld ud, men der er også et neutralt snit over det hele?

 

Brug den smarte blazer for den gode stil

Grunden til, at kvinder både kan være smagfulde, intellektuelle, smukke og stilfulde alt sammen på samme tid skyldes, at tøjet de bærer, signaler disse ting og en smart blazer kan faktisk give dig sådan et look, så du finder din egen stil.

Har du overvejet en smart blazer, for ellers er det da på høje tid, at du gør det. Du kan finde de billige og smarte blazere, som vist nedenfor:

 

den hvide blazer er populære blandt de unge

elegant og afslappet kvinde blazer

find den lækre smarte blazer for kvinder

En blazer er noget, som mange kvinder enten overser eller opfatter som noget, kun forretningskvinder bruger. Det er noget, som man allernådigst kun skal bruge til en jobsamtale eller lignede, men en blazer er jo rent faktisk mange flere ting end lige det.

En blazer kommer i mange forskellige afskygninger og vi kender jo alle den klassiske sorte model, som nok er enten eller i smag for de fleste af os, for enten hader eller elsker vi den. Derudover findes der de gamle blazere med skulderpuderne, som gav et ret mærkeligt udtryk, men de er heldigvis udryddet i dag og erstattet af klassiske modeller med smukke snit og tilført moderne finesser.

Heldigvis kan man sige, at blazere kommer i alle afskygninger og stile, så hvis du gerne vil undgå lange ærmer og revers, er det heldigvis også muligt helt ligesom farver, stof og alt andet kommer i så mange forskellige slags, at du muligvis ved et kig på udvalget af blazere overvejer at købe en ret hurtigt.

Fordelen ved en blazer udover at man kommer til at se selvsikker, stilfuld og elegant ud, er noget så simpelt, at det kan være en afløser for en jakke, da en almindelig blazer jo sagtens kan afløse den lette sommerjakke og som en bonus, får du et meget mere elegant look ud af det.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
4 (1 vote)

Svar

Sending