5 smarte huer til kvinder der kunne være det sikre hit i 2018

Søger du efter smarte huer til kvinder i 2018 nu efterår og vinteren står for døren?

En fed hue er dejlig praktisk men den må også gerne se smart ud, og her er udvalget af forskellige damehatte heldigvis stort. Du kan nemlig finde både den tynde elegante der står sig godt til et par nike sko, som den mere grove dame hue med kvast der er perfekt sammen med en af de dejlige varme vinterjakker.

Her på Tøjlisten har vi fundet et lille udvalg af forskellige strikhuer til damer i den unge som mere modne alder. Måske en af de nedenstående ideer er den perfekte hue du falder pladask for.

 

Odd Molly damehue

køb den eksklusive hue som modebevidst kvindeFind de søde Odd Molly hatte ved Miinto her

Der er brug for huer og venter til kvinder, og hvorfor ikke i den søde og unikke stil som Odd Molly kan skabe? Du får en ret sød hat, der kan være med til at give dig et unikt udtryk. Det er en hat som du kan kombinerer både med den lette dame læderjakke som den kraftige skijakke.

 

 

Rockandblue hue med kvast

find hatte og huer til kvinderFind den søde hat til 229,- kr. ved Bubbleroom her

Ved Bubbleroom finder du denne søde Rockandblue der står sig godt til en flot vinterjakke med pels. Den bløde hue er lavet i akryl og uld hvor kvasten kommer i kunstpels af polyester, som er med til at give dig en dejlig blød og varm hat. Perfekt til vinteren hvor stilen kunne kombineres med de varme Bumper støvler til kvinder.

 

 

Calvin Klein hue

køb de fede strikhuer til damerFind Calvin hatten til 349,- kr. ved Nelly her

Hvis du er til det lidt mere stilrene, men dog stadig i den søde vinterhue stil, er Calvin Beanie eksponent for netop dette. De søde Calvin Klein huer kommer i den lækre kvalitet og søde design der giver dig en feminin og flot stil.

 

 

Vero Moda strikket beanie

brug strikkeopskrifter huer til kvinderDu finder den søde hat til 99,95 kr. ved Betseller

Der findes mange lækre strikkede huer til kvinder, hvor Vero Moda er iblandt og samtidig også byder dig de lækre billige huer. Denne strikket hue i polyacryl er både billig, varm og giver det søde udtryk. Perfekt at kombinerer med meget forskellige dametøj, hvor den både står sig godt til gummistøvler, vinterstøvler og sågar et par sandaler.

 

 

Ash Rose Pieces hue

find huer til kvinder uden hårDu finder den søde hue til 129,- kr. ved Zalando

Pieces laver det lækre tøj der især er populært blandt de yngre kvinder. Prisen er samtidig ganske overkommelig, hvilket bare gør brandet bedre. Du får nemlig super lækre styles, hvor deres hatte kollektion giver dig rigtige søde huer. Der findes mange fede huer, hvor formålet er forskelligt da det strækker sig fra huer til kræftramte kvinder(og hvorfor) til de unge der ønsker en unik stil.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending