Smarte huer til kvinder der kan være det sikre hit

Søger du efter smarte huer til kvinder i gennem de forskellige årstider hvor huen gør gavn – og er moderne.

En fed hue er dejlig praktisk men den må også gerne se smart ud. Og her er udvalget af forskellige damehatte heldigvis stort. Du kan nemlig finde både den tynde elegante der står sig godt til et par Nike sko og sneakers generelt, som den mere grove dame hue med kvast der er perfekt sammen med en af de varme dame vinterjakker.

Her har vi fundet et lille udvalg af forskellige strikhuer til damer i den unge som mere modne alder. Måske en af de nedenstående ideer er den perfekte hue du falder pladask for.

 

Pink Canada Snow hat

køb hue med pelskvast dame

Find pink hue til 309,- kr. hos Bubbleroom

Der er brug for huer og venter til kvinder, og hvorfor ikke i den søde stil som denne hue fra Canada Snow. Du får en sød ribstrikket hat med kvast i kunstpels. Det er en hat som du kan kombinerer både med den lette dame læderjakke som den kraftige skijakke.

 

 

Puma beanie

Køb den bordeaux farvet Puma beanie til kvinderFind hatten til 209,- kr. her

En tidløs og enkel bordeaux hue fra Puma. Du får en fint strikket beanie der kommer med stor logoapplikation foran på den opsmøget kant. Huen er velegnet til både de lidt koldere som varmere tidspunkter sammen med casual sneakers og jeans til kvinder.

 

 

Rockandblue hue med kvast

find hatte og huer til kvinderFind hatten til 229,- kr. her

Ved Bubbleroom finder du denne søde Rockandblue der står sig godt til en flot vinterjakke med pels. Den bløde hue er lavet i akryl og uld hvor kvasten kommer i kunstpels af polyester som er med til at give dig en dejlig blød og varm hat. Perfekt til vinteren hvor stilen kan kombineres med de varme Bumper støvler til kvinder.

 

 

Calvin Klein hue

køb de fede strikhuer til damerFind hatten til 349,- kr. hos Nelly her

Hvis du er til det lidt mere stilrene, men dog stadig i den søde vinterhue stil, er Calvin Beanie eksponent for netop dette. De søde Calvin Klein huer kommer i den lækre kvalitet og søde design der giver dig en feminin og flot stil.

 

 

Vero Moda strikket beanie

brug strikkeopskrifter huer til kvinderFind hatten til 99,95 kr. hos Betseller

Der findes mange lækre strikkede huer til kvinder, hvor Vero Moda er iblandt og samtidig også byder dig de lækre billige huer. Denne strikket hue i polyacryl er både billig, varm og giver det søde udtryk. Perfekt at kombinerer med meget forskellige dametøj, hvor den både står sig godt til gummistøvler, vinterstøvler og sågar et par sandaler.

 

 

Ash Rose Pieces hue

find huer til kvinder uden hårFind huen til 129,- kr. hos Bestseller

Pieces laver det lækre tøj der især er populært blandt de yngre kvinder. Prisen er samtidig ganske overkommelig, hvilket bare gør brandet bedre. Du får nemlig super lækre styles, hvor deres hatte kollektion giver dig rigtige søde huer. Der findes mange fede huer, hvor formålet er forskelligt da det strækker sig fra huer til kræftramte kvinder(og hvorfor) til de unge der ønsker en unik stil.

 

 

Adidas Original beanie

hæklet hue dame opskriftFind huen til 249,- kr. hos Nelly her

Adidas Originals giver dig denne trendy Trefoil Beanie. En smart hue med opsmøget kant og broderet logo foran, hvor du også finder en broderet blomst til det fede og moderne udtryk.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)