13 fede hullede jeans til kvinder der giver det helt rigtige look

De hullede jeans til kvinder har været moderne i mange år, og hvorfor ikke bruge et par af de fede ripped jeans der kan gå an til både den feminine, stilfulde eller måske rå stil her i 2018?

Hvis du søger inspiration til et par fede jeans, så har vi her på Le-reve.dk fundet 13 fede jeans der kommer med huller eller slid, hvor priser, styles og størrelser kommer i et bredt udvalg.

 

Only Tonni jeans

Find de fede Only bukser til 379,- kr. her

Only giver dig disse dejlige jeans med slidmærker og broderi på forsiden. Bukserne kommer i boyfriend fit med to lommer både fortil som bagtil. En par dejlige løse bukser til de varme måneder, hvor du både kan kombinerer med de høje hæle, sko med kilehæl eller med flade sneakers. Modellen kommer også i den mørke denim uden broderi, hvis du ønsker den mere enkle stil i modellen.

 

77thFlea med udklip ved knæ

fede sorte jeans med huller på knæFind de sorte 77thFlea jeans til 309 kr. ved Bubbleroom

Hvis du leder efter sorte bukser med huller, så er dette populære par fra 77thFlea, måske bukserne som du bare må eje. Et par flotte jeans med huller på knæene, der kommer i en dejlig elastisk kvalitet og normal talje. Bukserne til 309 kr. er samtidig også i den gode billige ende indenfor fede jeans til kvinder.

 

River Island boyfriend loose fit

hvordan laver man huller i bukserFind den løse blå buks med huller til 479 kr. ved Nelly

River Island laver fede kollektioner i både det meget feminine og det mere afslappet modetøj, og disse Boyfriend jeans er et par lækre casual jeans med dekorativt slid sammen med et par sneakers.

 

Elegante Guess bukser

køb de lækre slim fit jeans med slitageFind de lækre blå Guess bukser til 749 kr. her

Leder du efter de elegante blå jeans med slid, så er denne 7/8 model fra Guess måske de helt rigtige ripped jeans for dig. Et par elegante og feminine bukser i den gode kvalitet, der samtidig kommer i den korte version til de varmere tider på året.

 

Polo Ralph Lauren Astor Denim

Find de unikke bukser til 1499,- kr. her

Polo Ralph Lauren er det populære brand, hvor du ikke bare får høj kvalitet i materialer, men også i design. Disse ripped jeans i loose fit er ingen undtagelse. bukserne kommer med som løs femlommersmodel hvor der kommer indsnævring langs benene. Både foran og bagtil kommer bukserne med det unikke dekorative slid og print, hvor du kan tilsætte de moderne støvler som modellen.

 

Tommy Hilfiger skinny jeans

køb bukser med huller til kvinderFind de feminine blå Hilfiger jeans til 1199 kr. lige her

Disse klassiske jeans i den stramme pasform kunne være de fede feminine jeans der passer godt sammen med en af de rå læderjakker til kvinder og et par høje støvletter eller sandaler.

 

Hvide Only kneecut jeans

køb et par hvide ripped jeans til kvinderFind de hvide kneecut bukser til 259 kr. ved Nelly her

Hvide hullet bukser er trendy især til forår og sommer, og hvorfor ikke et par lækre og billige hullet jeans som Onlroyal modellen fra Only. Et par slim fit bukser med lynlåsgylp og og høj talje der kommer i den klassiske superstretch kvalitet.

 

Noisy May jeans

køb de lækre jeans med slid som kvindeFind de smarte Noisy May jeans til 459 kr. lige her

Noisy May ripped jeans i femlommersmodel, er hvad du får med dette par bukser med dekorative slid på lår og knæ. Bukserne kommer i den sædvanlige gode kvalitet fra Noisy May.

 

Only Corel ankel jeans

køb de fede ripped jeans til kvinderDu kan finde de fede blå ankel bukser til 299 kr. lige her

Only laver smarte og billige jeans til unge kvinder, og denne ripped jeans model i blå med slid elementer, er ingen undtagelse. Et par lækre ankel jeans der kommer med afklippede kanter forneden i bukserne. Kombinerer bukserne med det lette sommertøj eller måske en af de flotte hvide striktrøjer til kvinder.

 

NlyTrend superstretch Cut Denim

køb et par lækre sorte bukser med dekorativ slidFind de billige sorte jeans til kun 279 kr. ved Nelly lige her

Nelly har sit eget brand i NLY Trend, hvor du får lækkert tøj til meget billige penge, hvilket jo er noget, der passer de fleste. Disse sorte bukser med dekorative huller på knæene er et par klassiske sorte jeans der kan bruges samme med et par støvletter til den stilfulde, feminine eller måske den rå stil.

 

Only Tonni Boyfriend jeans

køb lækre Only boyfriend jeans med hullerFind Only Tonni jeans til 399 kr. ved Bubbleroom lige her

En par klassiske 5 lommers jeans er denne Tonni boyfriend model fra Only. Et par lækre bukser i den klassiske blå stil, hvor du får et par pæne slidelementer der kan give det helt rigtige ripped jeans look.

 

Sorte Dr. Denim ripped jeans

køb de fede Dr. Denim jeans med hullerDu finder de sorte Dr. Denim til 429 kr. ved Nelly her

Hvis du leder efter et par sorte jeans med stretch og huller i, så kunne dette par fra Dr. Denim måske være lige det. Et par slim bukser i den casual stil der kommer med indsnævrende ben og slitage foran på knæ.

 

 

Diesel Slady skinny fit

Find Diesel bukserne til 1195,- kr. ved Nelly

Diesel giver dig denne enkle femlommersmodel i skinny fit. Et par dejlige bukser med slid på knæene og den velkendte denim nuance. Modellen kommer i normalhøjde talje og med stretch, så du kan føle dig tilpas i bukserne. Kombinerer bukserne sammen med den lette dame sommerjakke og flotte sko.

 

Se denne video på dansk hvor du kan lære at lave dine egne fede bukser med trendy huller i, så bukserne ikke går i stykker af det.


Alternativt kan du se denne video der dog er på engelsk, hvor du finder inspiration til at skabe din egne hullet bukser med tråde.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending