Fede hullede jeans til kvinder

De hullede jeans til kvinder har været moderne i mange år, og hvorfor ikke bruge et par af de fede ripped jeans der kan gå an til både den feminine, stilfulde eller måske rå stil her i 2019?

Hvis du søger inspiration til et par fede jeans til kvinder, så har vi her fundet et udvalg af fede jeans der kommer med huller eller slid, hvor priser, styles og størrelser kommer i et bredt udvalg.

 

Only Tonni jeans

Køb de billige ripped Only dame jeans

Find bukserne til 208,- kr. her

Only giver dig disse dejlige jeans med slidmærker og broderi på forsiden. Bukserne kommer i boyfriend fit med to lommer både fortil som bagtil. En par dejlige løse bukser til de varme måneder, hvor du både kan kombinerer med de høje hæle, sko med kilehæl eller med flade sneakers. Modellen kommer også i den mørke denim uden broderi, hvis du ønsker den mere enkle stil i modellen.

 

 

77thFlea med udklip ved knæ

fede sorte jeans med huller på knæ

Find bukserne til 209,- kr. her

Hvis du leder efter sorte bukser med huller, så er dette populære par fra 77thFlea, måske bukserne som du bare må eje. Et par flotte jeans med huller på knæene, der kommer i en dejlig elastisk kvalitet og normal talje. Bukserne til 309 kr. er samtidig også i den gode billige ende indenfor fede jeans til kvinder.

 

 

Jacqueline de Yong jeans

hvordan laver man huller i bukser

Find bukserne til 259,- kr. her

River Island laver fede kollektioner i både det meget feminine og det mere afslappet modetøj, og disse Boyfriend jeans er et par lækre casual jeans med dekorativt slid sammen med et par sneakers.

 

 

Only Corel ankel jeans

køb de fede ripped jeans til kvinder

Find bukserne til 139,- kr. her

Only laver smarte og billige jeans til unge kvinder, og denne ripped jeans model i blå med slid elementer, er ingen undtagelse. Et par lækre ankel jeans der kommer med afklippede kanter forneden i bukserne. Kombinerer bukserne med det lette sommertøj eller måske en af de flotte hvide striktrøjer til kvinder.

 

 

Only Tonni Boyfriend jeans

køb lækre Only boyfriend jeans med huller

Find bukserne til 239,- kr. her

En par klassiske 5 lommers jeans er denne Tonni boyfriend model fra Only. Et par lækre bukser i den klassiske blå stil, hvor du får et par pæne slidelementer der kan give det helt rigtige ripped jeans look.

 

 

Sorte Dr. Denim ripped jeans

køb de fede Dr. Denim jeans med huller

Find bukserne til 417,- kr. her

Hvis du leder efter et par sorte jeans med stretch og huller i, så kan dette par fra Dr. Denim måske være lige det. Et par slim bukser i den casual stil der kommer med indsnævrende ben og slitage foran på knæ.

 

 

Diesel Slady skinny fit

Brug de eksklusive Diesel ripped dame jeans

Find bukserne til 549,- kr. her

Diesel giver dig denne enkle femlommers model i skinny fit. Et par dejlige bukser med slid på knæene og den velkendte denim nuance. Modellen kommer i normalhøjde talje og med stretch, så du kan føle dig tilpas i bukserne. Kombinerer bukserne sammen med den lette dame sommerjakke og flotte sko.

 

 

Hvide Dr. Denim jeans

Køb de smarte hvide dame jeans med huller

Find bukserne til 429,- kr. her

Hvide hullet bukser er trendy især til forår og sommer, og hvorfor ikke et par lækre og billige hullet jeans som denne model fra Dr. Denim. Et par slim fit bukser med lynlåsgylp og og høj talje der kommer i den klassiske superstretch kvalitet.

 

 

Pieces Five Delly jeans

Køb de stramme ripped jeans til unge kvinder

Find bukserne til 379,- kr. her

Disse klassiske jeans i den stramme pasform kan være de fede feminine jeans der passer godt sammen med en af de rå læderjakker til kvinder og et par høje støvletter eller sandaler.

 

 

Gina Tricot ripped jeans

Køb de moderne lyseblå denim med huller

Find bukserne til 449,- kr. her

Gina Tricot slim fit jeans i forvasket denim og med ripped look. Bukserne med høj talje kommer med lidt elastik kvalitet og slid og rippede knæ som kan bruges sammen med pumps som de casual sneakers eller sandaler.

 

Se denne video på dansk hvor du kan lære at lave dine egne fede bukser med trendy huller i, så bukserne ikke går i stykker af det.


Alternativt kan du se denne video der dog er på engelsk, hvor du finder inspiration til at skabe din egne hullet bukser med tråde.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)