Fede hullede jeans til kvinder

De hullede jeans til kvinder har været moderne i mange år, og hvorfor ikke bruge et par af de fede ripped jeans der kan gå an til både den feminine, stilfulde eller måske rå stil her i 2020?

Hvis du søger inspiration til et par fede jeans til kvinder, så har vi her fundet et udvalg af fede jeans der kommer med huller eller slid, hvor priser, styles og størrelser kommer i et bredt udvalg.

 

Freddy WR.UP shaping jeans

køb de slidte shaping leggings fra Freddy

Find bukserne til 969,- kr. her

Trendy og smarte hullede jeans med shaping-effekt fra Freddy. Du får et par flotte bukserne der er fremstillet i 80% bomuld og 20% elastan som giver en god stretchy kvalitet og er åndbar. Freddy bukserne er med normal talje, ankellange ben og er pyntet med perler.

 

 

Missguided ripped jeans

køb de store babby jeans med slid på knæ og lår

Find bukserne til 279,- kr. her

Missguided mom jeans i stone farve med høj talje. Bukserne er perfekte til de varme måneder hvor også sandalerne skal luftes for alvor. Du får en femlommers model med stropper i taljen, indsvævrende pasform og dekorativt slid på benene.

 

 

Only Tonni jeans

Køb de billige ripped Only dame jeans

Find bukserne til 115,- kr. her

Only giver dig disse dejlige jeans med slidmærker og broderi på forsiden. Bukserne kommer i boyfriend fit med to lommer både fortil som bagtil. En par dejlige løse bukser til de varme måneder, hvor du både kan kombinerer med de høje hæle, sko med kilehæl eller med flade sneakers. Modellen kommer også i den mørke denim uden broderi, hvis du ønsker den mere enkle stil i modellen.

 

 

77thFlea med udklip ved knæ

fede sorte jeans med huller på knæ

Find bukserne til 94,- kr. her

Hvis du leder efter sorte bukser med huller, så er dette populære par fra 77thFlea, måske bukserne som du bare må eje. Et par flotte jeans med huller på knæene, der kommer i en dejlig elastisk kvalitet og normal talje. Bukserne til 309 kr. er samtidig også i den gode billige ende indenfor fede jeans til kvinder.

 

 

Only Corel ankel jeans

køb de fede ripped jeans til kvinder

Find bukserne til 139,- kr. her

Only laver smarte og billige jeans til unge kvinder, og denne ripped jeans model i blå med slid elementer, er ingen undtagelse. Et par lækre ankel jeans der kommer med afklippede kanter forneden i bukserne. Kombinerer bukserne med det lette sommertøj eller måske en af de flotte hvide striktrøjer til kvinder.

 

 

Only Tonni Boyfriend jeans

køb lækre Only boyfriend jeans med huller

Find bukserne til 239,- kr. her

En par klassiske 5 lommers jeans er denne Tonni boyfriend model fra Only. Et par lækre bukser i den klassiske blå stil, hvor du får et par pæne slidelementer der kan give det helt rigtige ripped jeans look.

 

 

Sorte Dr. Denim ripped jeans

køb de fede Dr. Denim jeans med huller

Find bukserne til 246,- kr. her

Hvis du leder efter et par sorte jeans med stretch og huller i, så kan dette par fra Dr. Denim måske være lige det. Et par slim bukser i den casual stil der kommer med indsnævrende ben og slitage foran på knæ.

 

 

Diesel Slady skinny fit

Brug de eksklusive Diesel ripped dame jeans

Find bukserne til 549,- kr. her

Diesel giver dig denne enkle fem lommers model i skinny fit. Et par dejlige bukser med slid på knæene og den velkendte denim nuance. Modellen kommer i normalhøjde talje og med stretch, så du kan føle dig tilpas i bukserne. Kombinerer bukserne sammen med den lette dame sommerjakke og flotte sko.

 

 

Hvide Dr. Denim jeans

Køb de smarte hvide dame jeans med huller

Find bukserne til 419,- kr. her

Hvide hullet bukser er trendy især til forår og sommer, og hvorfor ikke et par lækre og billige hullet jeans som denne model fra Dr. Denim. Et par slim fit bukser med lynlåsgylp og og høj talje der kommer i den klassiske superstretch kvalitet.

 

 

Pieces Five Delly jeans

Køb de stramme ripped jeans til unge kvinder

Find bukserne til 151,- kr. her

Disse klassiske jeans i den stramme pasform kan være de fede feminine jeans der passer godt sammen med en af de rå læderjakker til kvinder og et par høje støvletter eller sandaler.

 

 

Gina Tricot ripped jeans

Køb de moderne lyseblå denim med huller

Find bukserne til 224,- kr. her

Gina Tricot slim fit jeans i forvasket denim og med ripped look. Bukserne med høj talje kommer med lidt elastik kvalitet og slid og rippede knæ som kan bruges sammen med pumps som de casual sneakers eller sandaler.

 

Se denne video på dansk hvor du kan lære at lave dine egne fede bukser med trendy huller i, så bukserne ikke går i stykker af det.


Alternativt kan du se denne video der dog er på engelsk, hvor du finder inspiration til at skabe din egne hullet bukser med tråde.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)