10 lækre hummel sommerjakker til børn i den praktiske og flotte stil til 2020

Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2020, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke til børn, til det mere lette kan man vel godt sige, så småt har indfundet sig. Derfor er det også på tide at kigge på barnets eller børnenes overtøj, hvor der måske skal tænkes i at investerer i en af de lækre og lette Hummel jakker til sommer brug.

Hummel er det velkendte danske brands, der fik et ordentlig dyk efter de glade dage, hvor den stod på høj cigarføring med f.eks. sponsorering af udenlandske topklubber indenfor fodbold. Hummel rejste sig dog, og er i dag blevet kendt for et lækkert brand til alle aldre indenfor både sportstøj og modetøj, og selvfølgelig også de fede softshell eller modejakker.

Vi har her på Tøjlisten fundet 5 forskellige lækre og fede modeller indenfor jakker til børn i forskellige aldre, som kunne være det helt rigtige overtøj for dit barn eller børn gennem sommeren, hvor vejret vil være køligt eller vådt til tider.

 

Hummel Rina let jakke

find den lette Humme børnejakke på tilbud

En lækker model til pigen kunne være denne Rina jakke i den lette stil. Jakken der er velegnet til sommer brug for piger, er vandafvisende og kommer i 100% polyester. Den kan også bruges som en af de lækre forårsjakker til børn på de varmere dage, men skal ikke tages som termo, hvor du står bedre stillet med f.eks. det billige og gode kvalitets mikk-line termotøj.

 

 

Blå softshell jakke Siri

Køb en lækker softshell sommerjakke til barnetDu finder den lækre blå softshell jakke ved Kids World

Hvis du vil have en lækker softshell jakke, så er den blå siri måske det helt rigtige til barnet. En sød jakke med prikket mønster, der er dejlig vandafvisende, hvilket også er ret nødvendigt i Danmark både til fritid, skole og børnehave for børnene. Du finder også modellen både i farver til piger og de mere neutrale unisex farver.

 

 

Nicco softshell børnejakke

køb den fede Hummel nicco jakke

En model indenfor Hummel softshell jakker, er denne grålige Nicco model. Jakken kommer med lommer og lynlås, og er ligesom andre Hummel jakker, selvfølgelig vandafvisende. Jakken kan købes til 4, 9, 10, 11 og 12 år gamle børn.

 

 

Boris Zip jakke til drenge

køb den lette drengejakke til sommer

Leder du efter en let jakke til drengen, så er denne fede Boriz Zip jakke måske lige præcist den rigtige til ham. Den er en sporty jakke med striber, ribkant og i knit 100% bomuld. Du kan selvfølgelig bruge den til piger også, men dog virker den mest drenget i stil og farverne.

 

 

Koral Hummel Sine jakke

find den søde Hummel Sine jakke til pigenDu finder en søde Hummel jakke til pigen her

En sød koral jakke til den lille pige, kunne være Sine modellen der kommer med et broderet mærke på venstre bryst, 2 lommer og gennemgående lynlås. Det er en super lækker jakke, som kommer med aftagelig hætte der tages af via tryknapper ved halsåbningen.

 

 

Lila Sytte softshell jakke

lækker let softshell jakke til børn

Køb en lækker softshell jakke der er i størrelse 3 år til 12 år som denne lette lila jakke til piger. Jakken er ikke i den billige ende, men dog i den lækre åndbare og vandtætte kvalitet som holder pigen varm og tør. En dejlig stilren og enkel jakke der med sin lilla farve, er oplagt til brug for piger.

 

 

Hummel Fashion Hansen sommerjakke

køb den fede Hummel Fashion hansen jakke til drenge

En fed model der kan bruges både af drenge og piger til de varme dage, eller måske som overtræk til sportspladsen eller andet, er denne smarte Hansen model fra Hummel Fashion. Jakken kommer i oliven og dark navy farve, så der er mulighed for at vælge den mørkere model til drenge.

 

 

Vindjakke til de helt små

køb den lækre blå sommerjakke til de helt små

En lækker lyseblå jakke til de helt små, er denne Hummel Fashion Bass model der kommer i størrelse 74 til 104. Vindjakken passer kun op til de 3/4 årige drenge, hvilket må være den primære gruppe med den lyseblå farve, selvom det dog er en ganske moderne nuance til begge køn. Modellen kommer i den dejlige åndbare og vindtætte kvalitet, som er særdeles egnet gennem sommeren i Danmark.

 

 

Dida jakke

køb den vandvisende sommerjakke til barnet

En anden lækker model til drengen eller pigen, er denne mørke vandafvisende jakke i 75% nylon og 25% polyester. Jakken kommer med reflekser, lynlås og justerbar talje. Du finder den i størrelse 98 til 152.

 

 

Hummel Fin jakke

køb den blå overgangsjakke til drengenFind den fede blå Hummel jakke lige her

En fed Hummel jakke er den blå seje model, der er som skabt til drenge med sin navy farve. Jakken med med lommer og lynlån på fronten, og kommer med en indvendig bomuldsforing, så den også holder barnet varmt på de mere kolde sommerdage. Det er en fed jakke som giver den gode stil, og så kan det samtidig også være en overgangsjakke til junior.

 

Gode råde om Hummel softshell jakker

Softshell er blevet populært til børnene fremfor termotøj i overgangsperioderne, hvor der både kan være varmt men samtidig også ret koldt. Fordelen ved Softshell er at du får både vind- og vandtæt materiale, samtidig med at det er mere åndbart end regntøj med tapede sømme.

Udover de gode egenskaber mod vejret, så er softshell også blødt i materialet og strækbart, hvilket er en hel del mere komfortabelt at bære fremfor det mere stive regntøj til børn, og så er det også ganske holdbart mod børns “test” af tøjets holdbarhed.

Man vinder meget med softshell materialerne fremfor termotøj og regntøj. Du behøver nemlig ret tit, kun at bruge softshell, for det holder godt mod det meste regnvejr, og det skal virkelig regne til, før rendyrket regntøj er nødvendigt. Så du slipper for at pakke begge sæt tøj med, hvis du holder dig til et sæt softshell.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending