Find en lækker hvid sommerkjole til sommer

Søger du en ny flot kjole til sommerbrug? Her er de hvide sommerkjoler ganske velegnet både til hverdagen i det varme danske vejr, men også i kufferten med det andet sommertøj til ferien som måske går til syden.

Du kan finde rigtig mange lækre, søde, sexet, elegante og næsten jomfruelige sommerkjoler der bare emmer af sommer. Og her er den hvide farve velvalgt.Vi har fundet et udvalg af forskellige styles der forhåbentlig giver dig inspiration til at finde den helt rigtige, som du måske ikke kan leve uden.

 

Hvid Soyaconcept kjole

Køb den hvide sommerkjole til aftenbrug

Find kjolen til 350,- kr. her

Soyaconcept laver elegant tøj med inspiration fra de dyre designer mærker. Forskellen er prisen og materiale, hvor du for kun 350,- kr. finder denne sofistikeret og elegante kjole der kommer i et minimalistisk design. En rigtig flot kjole der kan bruges både med et par hvide stiletter til det finere brug, eller et par flade sandaler til en mere afslappet grill aften eller lignede.

 

 

Esprit Collection sommerkjole

Køb en lang hvid sommerkjole

Find kjolen til 800,- kr. her

Esprit giver dig denne off white sommerkjole med blomster mønster. En elegant kjole til hverdag og aftenbrug der også kommer i navy nuance. Materialet er 100% polyester med en komfortabel pasform.

 

 

Lauren Ralph Lauren

Brug flot hvid kort kjole til sommerfester

Find kjolen på tilbud til 1049,- kr. her

Lauren Ralph Lauren er populært for sin kvalitet og eksklusive design. Og hvis du leder efter en af de sexet og stilfulde korte festkjoler i udvalget af hvide sommerkjoler, kan denne kjole være måske være helt perfekt. Kjolen kan kombineres med både de casual flade sandaler som høje sko med hæl og stilfulde accessories.

 

 

Tommy Hilfiger kjole

Brug en let hvid kjole til sommer

Find Hilfiger kjolen til 1260,- kr. her

Et godt alternativ til en af de lækre blusekjoler til sommer, kan være denne Tommy Hilfiger kjole i hvid. Den lette kjole i 100% polyester kommet i hæklet blonde og transparent design. Enkel og charmerende design med v-hals.

 

 

Hvid Benetton sommerkjole

Brug en lang hvid sommerkjole til ferien

Find Benetton kjolen til 440,- kr. her

En forholdsvis billig og sød kjole til sommeren er denne hvide United Colors of Benetton. I udvalget af tøj til unge kvinder hører der sig selvfølgelig også kjoler til, og helt sikkert de lette kjoler til sommerens varme som denne enkle model. Kjolen kommer med svaj og i nylon materiale. Velegnet til afslapning som måske din hvide studenterkjole i den søde look.

 

 

Ellos Collection kjole

Køb den blomstret sommerkjole i hvid

Find kjolen til 499,- kr. ved Ellos her

Ellos Felicia er e sød blomstret sommerkjole i a-formet model. Kjolen kommer med afskæring med indsat elastik i taljen og knapper hele vejen ned. Der er slids i ryggen og kommer i almindelig pasform. Velegnet til både skole, arbejde, aften og sommerferien.

 

 

Maison Scott bomuldskjole

Køb en hvid bomulds sommerkjole til ferie

Find den lette kjole til 720,- kr. her

Søger du en let kjole til sommer brug, er denne luftige bomuldskjole måske det rigtige. En casual kjole i vævet luftig bomuldsvoile i den løse pasform. Kommer med lange ærmer med en tynd elastik kanten.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)