10 par hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe det seje outfit til de varme måneder?

Her har vi fundet 10 fede sko/sneakers i hvid. De nedenstående modeller kan alle skabe det afslappet men trendy look gennem sommeren, og så skal det bare kombineres med det rette tøj og et par fede solbriller til mænd.

Fede hvide sommersko til dig som mand i det rette mærke er noget, der skaber den gode stil. Og måske er en af de nedenstående  modeller er lige dig. De hvide sko kommer i forskellige brands og priser, så der mulighed for finde inspiration til alle.

 

Hugo slip-on sneakers

tilsæt de hvide sommersko med casual tøj som mand

Find skoene til 1.399,- kr. her

Hvis du elsker slip-on skoen, kan denne hvide Andover model fra Hugo måske være din nye lækre sko til sommerbrug. En lækker sko i 100% læder og dobbelte elastiske paneller og selvfølgelig gummisåler med slidbanemønster så du står godt fast også.

 

 

Hvide Lacoste sneakers

køb de fede hvide Lacoste sneakers som mand

Find skoen til 900,- kr. her

Lacoste er blevet et hit igen igennem de senere år, helt ligesom det især var i 80’erne. Mærket er associeret med eksklusiv stil, og disse hvide sneakers er ingen undtagelse. En stilren og eksklusiv udseende sko som giver det rene look, der bare skal kombineres med de rigtige bukser, et fed herrebælte og måske en let sommerskjorte? Skoen koster 900 kr. og kommer i 4 forskellige farver, så der er mulighed for at finde anden end hvid der skal stå sammen med den lette herre sommerjakke.

 

 

Converse All Star

køb de hvide Converse sko som mand

Find skoen til 399,- kr. her

En sneakers model i hvid, er denne Converse sko i det ungdommelige og friske brand. Skoen i tekstil kan du købe for ca. 400 kr. og som sådan, er det en okay billig pris for et par sko i det smarte brand. En simpel sko der kommer i stort set hvid hele vejen igennem og kan kombineres med både shorts som lange bukser.

 

 

Hvid Tiger of Sweden

Køb de populære Tiger of Sweden sneakers i hvidFind skoen til 1.499,- kr. her

Måske denne hvide Tiger of Sweden herresko skal være din nye sko. Klassisk lett og elegant sko med almindelig snørelukning der kan bruges gennem hele foråret og sommeren, hvor både skole, arbejde, grillfest og byturen er stederne hvor skoen er særdeles velegnet. Kombinerer skoen med en let læderjakke til mænd.

 

 

Fred Perry herresko

Brug de fede Fred Perry sko i hvid farveFind skoen til 699,- kr. her

Hvis du vil have et eksklusiv mærke til en “billig” pris, kan Fred Perry med denne hvide herresko være dit valg til sommeren. Et par elegante hvide sommersko til en mand, der samtidig kan købes til ca. 700 kr. hvilket må siges at være i et acceptabel prisniveau for kvaliteten og brand.

 

 

Hilfinger sommersko

køb de fede Hilfinger sommersko til mænd

Find skoen til 599,- kr. her

Hvis du leder efter afslappet og elegante sko, kan du købe dette par Hilfinger Denim Harlow sko til kun 599 kr. hvilket må siges at være en okay billig pris. Det kendte amerikanske brand laver modetøj, accessories og sko i deres velkendte afslappet stil der er krydret med lidt æstetisk elegance.

 

 

Hvid Emporio Armani

et par lækre sneakers til mænd

Find skoen til 1,239,- kr. her

Et par enkle og yderst stilfulde hvide sko i det italienske brand. Armani er kendt for den eksklusive stil, og disse sko er også i den velkendte enkle men samtidig urban og elegante stil.

 

 

Polo Ralph Lauren

brug den populære preppy stil som modebevidst mand

Find skoen til 735,- kr. her

Polo Ralph Lauren er et populært mærke, hvor især den yngre generation blandt unge mænd og kvinder sværger til det trendy brand. Du får den afslappet luksus med preppy stilen, hvor det karakteristiske logo pryder siden af skoen. En flot sko der giver et let casual udtryk med et par jeans og en Ralph Lauren kortærmet herreskjorte.

 

 

Lacoste Carnaby Evo

køb de fede sommersko til mænd

Find skoen til 785,- kr. her

Et andet par fede sko til mænd er denne Lacoste Carnaby herresko. En fed og enkel sko der udstråler den sko stil som Lacoste er kendt for. Modellen er en yderst populær sko især blandt de yngre mænd. Skoen der kommer i imiteret læder koster lige under 800 kr. og kommer i sort og blå model også.

 

 

Vans Authentic sommersko

køb de fede vans billige sommersko til mænd

Find skoen til 485,- kr. her

Hvis du søger Vans sko i hvid, kan denne enkle model med Vans logo på være den helt rigtige hvide sommersko til dig som mand. Skoen koster lige under 500 kr. og kan kombineres med stort set alt lige fra de fede skjorter til unge mænd, til det mere afslappet sommertøj til de modne mænd.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)