10 par fede hvide sommersko til mænd i 2019

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2017, og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der skaber det seje outfit til de varme måneder?

Her på Tøjlisten har vi fundet 10 par fede sneakers i hvid. De nedenstående modeller kan alle vil være med at skabe det afslappet men trendy look gennem sommeren, og så skal det jo bare kombineres med det rette tøj og et par fede solbriller til mænd.

Fede hvide sommersko til dig som mand i det rette mærke er noget, der skaber den gode stil, og måske er en af disse fede modeller lige dig. D hvide sko kommer i forskellige brands og priser, så der mulighed for at hente inspiration for alle.

 

Tiger of Swedens

tilsæt de hvide sommersko med casual tøj som mandFind de fede Tiger of Sweden sko lige her

Hvis du elsker slip-on skoen, så kunne denne hvide Andover model fra Tiger of Sweden måske være din nye lækre sko til sommerbrug. En lækker sko i 100% læder og dobbelte elastiske paneller og selvfølgelig gummisåler med slidbanemønster så du står godt fast også.

 

 

Hvide Lacoste sneakers

køb de fede hvide Lacoste sneakers som mandDu finder de fede Lacoste sneakers ved Zalando

Lacoste er blevet et hit igen igennem de senere år, helt ligesom det især var i 80’erne. Mærket er associeret med eksklusiv stil, og disse hvide sneakers er ingen undtagelse. En stilren og eksklusiv udseende sko som giver det rene look, der bare skal kombineres med de rigtige bukser, et fede bælte og måske en let sommerskjorte? Skoen koster 899 kr. og kommer i 4 forskellige farver, så der er mulighed for at finde anden end hvid.

 

 

Converse All Star II

køb de hvide Converse sko som mandDu finder de helt hvide Converse sko lige her

En sneakers model i hvid, er denne Converse sko i det ungdommelige og friske brand. Skoen i tekstil kan du købe for 599,- kr. og som sådan, er det en okay billig pris for et par sko i det smarte brand. En simpel sko der kommer i stort set hvidt hele vejen igennem.

 

 

Hvid Ted Baker sko

Ted Baker laver de fede herresko til sommerFind den smarte sko til  1299 kr. lige her

Hvis du har en bred fod, så kunne denne hvide Ted Baker herresko måske være din nye sko. En let og elegant sko der kommer i bred fit og med almindelig snørelukning. Kan bruges gennem hele foråret og sommeren, hvor både skole, arbejde, grillfest og byturen er stederne hvor skoen er særdeles velegnet. Kombinerer skoen med en let læderjakke til mænd.

 

 

Fred Perry Kendrick herresko

Brug de fede Fred Perry sko i hvid farveFind de fede Fred Perry sko ved Stylepit her

Hvis du vil have et eksklusiv mærke, så kunne Fred Perry med denne hvide herresko være dit valg til sommeren. Et par elegante hvide sommersko til en mand, der samtidig kan købes til 650 kr. hvilket må siges, at være i det acceptable gennemsnitsniveau.

 

 

Hilfinger sommersko

køb de fede Hilfinger sko til mændDu finder de afslappet Hilfinger sko ved Zalando her

Hvis du leder efter de afslappet og elegante sko, så kan du købe et par Hilfinger Denim Vic sko til kun 499 kr. hvilket må siges at være en okay billig pris. Det kendte amerikanske brand laver modetøj, accessories og sko i deres velkendte afslappet stil, der er krydret med lidt æstetisk elegance også.

 

 

Hvid Emporio Armani Blueberry

et par lækre sneakers til mændKøb de fede hvide sneakers til mænd ved Stylepit her

Et par enkle og yderst stilfulde, er disse fede hvide sko i det italienske brand. Armani er kendt for den eksklusive stil, og disse sko er også i den velkendte enkle med samtidig yderst elegante stil. Skoen koster ca. 1000 kr. som måske er dyrere end andre af de viste brands, men det kunne være den helt rigtige sko for dig?

 

 

Polo Ralph Lauren

brug den populære preppy stil som modebevidst mandFind den fede sko i det populære mærke lige her

Polo Ralph Lauren er et populært mærke, hvor især den yngre generation blandt unge mænd og kvinder, sværger til det trendy brand. Du får nemlig den afslappet luksus med preppy stilen, hvor det karakteristiske logo pryder siden af skoen. En flot sko der giver et let casual udtryk med et par jeans og en Ralph Lauren kortærmet herreskjorte.

 

 

Lacoste Carnaby Evo

køb de fede sko til mændDu finder de fede hvide Lacoste sko lige her

Et andet par fede sko til mænd er denne Lacoste Carnaby herresko. En fed og enkel sko der udstråler den sko stil som Lacoste jo er forbundet med, og er en yderst populær sko især blandt de yngre mænd. Skoen der kommer i imiteret læder koster ca. 1100 kr. og kommer i en sort model også.

 

 

Vans U Authentic True

køb de fede vans sommersko til mændFind de hvide Vans sommersko til mænd her

Hvis du leder efter Vans sko i hvide, så kunne den fede enkle model med Vans logo på, være den helt rigtige hvide sommersko til dig som mand. Skoen koster ca. 550 kr. og er den fede model der kan kombineres med stort set alt lige fra de fede skjorter til unge mænd, til det mere afslappet sommertøj til de modne mænd.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending