Hvide striktrøjer til kvinder i casual stil

Hvide striktrøjer til kvinder kan bruges både sommer og vinter alt afhængig af materiale selvfølgelig. Ligesom alle andre farver og mønstre indenfor dame striktrøjer, finder du også mange forskellige styles i den hvide farve. Og her kan det være den varme trøje til vinteren sammen med vinterjakken som de tynde sommerjakker til kvinder.

 

Vero Moda striktrøje

køb en langærmet dame trøje fra Vero Moda

Find Vero Moda trøjen til 149,95 kr. her

En ganske billig hvid strikket pullover i lang model er, hvad du får med denne Vero Moda model i bomuld og akryl. Det er en af de lange striktrøjer med rund hals, der kan give det casual og feminine snit, alt afhængig af hvad du sammensætter trøjen med.

 

 

Hvid Only pullover

Køb den billige hvide Only striktrøje

Find den hvide trøje til 137,- kr. her

Only giver dig denne billige strik med høj hals. En enkel og elegant trøje til hverdag og aften brug. Trøjen kommer med kanter med rib og i polyacryl og polyester materiale.

 

 

Object Collectors Item

Køb det flotte strik fra Object Collectors Items

Find trøjen til 599,- kr. hos Nelly her

Flot trøje i offwhite fra Object Collectors Item i et lækkert materiale. Trøjen kommer i blødt uldmix der består af elastan, mohair, merinould og nylon. Sød trøje med rund halsudskæring som kan kombineres med de casual jeans til kvinder.

 

 

By Malene Birger trøje

Køb den hvide By Malene Birger strikpullover

Find trøjen til 1.895,- kr. her

Cropped striktrøje fra By Malene Birger i strukturstrikket udtryk. En flot uldtrøje der kommer med rund halsudskæring og ribbet kant i underkant, ærmegab og hals. Prisen er i den dyre prisklasse som vil tage sig ud til casual jeans og en af de flotte skindjakker til damer.

 

 

Hvid Pieces trøje

Brug den varme hvide striktrøje

Find den hvide trøje til 259,- kr. her

Pieces laver ungdommelig modetøj i den billige prisklasse. Og her finder du mange lækre styles som denne strikket trøje i en blød og skøn kvalitet. Trøjen kommer i 100% polyester med lange vide ærmer og rund halsudskæring.

 

 

Lauren Ralph Lauren trøje

Køb den eksklusive hvide striktrøje til vinter

Find den hvide trøje til 1.295,- kr. her

Ralph Lauren laver meget lækkert modetøj og accessories i de forskellige brands. Og her får du også denne kabelstrikket trøje i en løs og god pasform. En dejlig feminin trøje i bomuld, viskose, uld, cashmere og nylon der kan sammensættes både med jeans som et par rå læderbukser til kvinder.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)