5 hvide striktrøjer til kvinder i casual stil der holder dig varm

En af de lækre hvide striktrøjer til kvinder i casual stil, som dem vi har fundet her på Le-Reve.dk, kunne være den perfekte trøje der holder dig varm her til vinter.

Vinteren står nemlig snart og banker på døren, og så skal det varme tøj som vinterjakker, støvler og trøjer jo frem fra klædeskabet. Derfor kunne det tænkes, at du skal have fornyet lidt indenfor det varme modetøj, og her kunne en af de dejlige striktrøjer til kvinder i hvid, som du kan se lige her nedenfor, være det helt rigtige for dig.

 

Pinko Balikun strikpullover

køb en lækker hvid striktrøje som ung kvindeFind den lækre Pinko trøje ved Zalando til 1995 kr.

Pinko trøjen er en dejlig striktrøje i 70% uld og 30% polyakryl med kinaflip til at holde varmen gennem vinteren. En super dejlig og afslappet striktrøje der giver den gode stil i hverdagen.

 

 

B.Young turtleneck

køb lange striktrøjer til kvinderDu kan finde den lækre B. Young trøje til 349 kr ved Nelly

En lækker hvid trøje i akryl og polyester, er den lækre og billige B. Young striktrøje der går ned til bagen. En dejlig feminin trøje der både giver det praktiske formål, men også skaber den søde stil sammen med et par lækre jeans.

 

 

Vero Moda Vmvally striktrøje

køb de tykke striktrøjer til kvinderFind den lækre billige Vero Moda trøje lige her

En ganske billig hvid striktrøje er, hvad du får med denne Vero Moda model i bomuld og akryl. Det er en af de lange striktrøjer med rund hals, som kan give det casual og feminine snit, alt afhængig af hvad du sammensætter trøjen med.

 

 

Hvid Polo Ralph Lauren

brug den lækre hvide striktrøje med en lækker nederdelDu finder den smukke trøje til 995 kr. ved Nelly her

Ralph Lauren trøjen der kommer i 100% bomuld, kommer i en tidløs og elegant stil, der passer både til jeans eller måske en flot nederdel. Kan kombineres med rigtig meget forskelligt, alt afhængig af, hvad udtryk du ønsker. Selv om prisen ligger lige over mellemklasse priserne, så er den dog alle pengene værd., og den vil tage sig godt ud med en af de lækre varme skind eller læderjakker til kvinder.

 

 

Hvid Boss Orange striktrøje

brug den lækre hvide strik til vinter som kvindeFind den lækre hvide Boss Orange trøje til 1195 kr. her

En anden lækker hvid dame striktrøje, er denne dejlige varme Boss Orange. En super smart striktrøje i 100% uld der med garanti giver både varme og god stil til dig som modebevidst kvinde.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending