Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er tidspunktet for at alle studenterne bliver færdig med deres eksamer og skal have hue på.

Er du en af dem, der står overfor den glædelige ting at blive færdig med eksamen snart og springe ud som student?

Så skal du selvfølgelig have fundet en af de lækre hvide studenterkjoler, for helt ligesom traditionen foreskriver med hue og studenterkørsel, så er der også tradition for at en student har hvid kjole på.

Det med eksamen kan vi ikke hjælpe dig med, men vi kan vise dig 20 lækre modeller i studenterkjoler, der alle er både smukke, elegante og stilfulde så der burde være noget for dig også.

 

Lækre hvide studenterkjoler i forskellige styles

De nedenstående hvide kjoler i forskellige modeller kommer i forskellige stilarter og priser. Udvalget dækker måske over det helt rigtige, så du kan være heldigt at finde en flot kjole der passer lige til dig.

 

Ida Sjöstedt kjole

Køb den elegante kjole til studenterfestenFind den hvide kjole til 1649,- kr. her

Ida Sjöstedt giver dig den super søde hvide kjole. Den kommer i et trendy design i det fremstillet blonde som kjolen består af. En afslappet, sød og dejlig elegant kjole der emmer af høj kvalitet.

 

 

Scallop Lace Midi Bodycon

brug hvide kjoler til konfirmation og studenterfestFind den flotte festkjole til 379 kr. her

Hvis du ønsker en forholdsvis billige kjole i det feminine og elegante fest styles, så er denne hvide model frra Nellys eget mærke, det perfekte valg. En dejlig kjole til festen ved forældre eller en af de mange mange ture rundt i oplandet og byen selvfølgelig. En sød kropsnær og tætsiddende model fra NLY One i elastisk materiale med smalle skulderstropper.

 

 

Tiger of Sweden

brug de lækre designer hvide festkjolerFind den elegante kjole til 1659 kr.

En super elegant kjole til studenterfesten kunne være denne Tiger of Sweden model i viskose og polyamid materiale der er af elastisk kvalitet. En stilfuld kjole i det klassiske look der signaler stil, overskud og klasse. jolen kommer med en rund halsudskæring, stram pasform og drapering foran.

 

 

Lauren Ralph Lauren

find den søde hvide kjole med kjoler til studenterfestenFind kjolen til 1745 kr. hos Boozt

En sød kjole med blonder som denne fra det populære brand, kunne være den søde, elegante og feminine kjole der giver dig det helt rette udtryk i den fede tid. En lækker og elegant kjole der kan bruges sammen med en lækker blazer eller jakke, hvis vejret ikke arter sig til den gode side.

 

 

Goddiva skaterdress

En klassisk hvid kjole til studenterFind kjole til 449,- kr. lige her

Der findes mange klassiske hvide kjoler der er super velegnet til efter eksamen. Her kan denne hvide Goddiva Lace Trim skaterkjole med lange blondeærmer, måske være den rigtige for dig. Kjolen kommer i en god pasform, men stilmæssigt adskiller den sig ikke fra andre lignede mærker.

 

 

Hvid kropnær TFNC studenterkjole

brug en hvid kjole med blonder som studentFind den lækre korte kjole til 499 kr.

Er du til det korte og kropsnære look der signaler en sød feminin stil, så kan du for 500 kr. købe denne kjole fra det london baseret brand, TFNC. Den hvide korte kjole kommer med lange ærmer, dyb v-udskæring bagpå og blonde foroven.

 

 

Bodycon Mesh Dress

brug hvide kjoler med ærmerFind kjolen til 499 kr. ved Bubbleroom

En elegant og enkel kjole med flotte Mesh-detajler, er denne model fra Girl In Mind. Det perfekte valg til fest og studenten derønsker en elastik kvalitet. Kjolen er foret og kommer med en stram skæring, lyslås bagtil og flotte detaljer.

 

 

Sisters Point kjole

køb en elegant langærmet kjole til studenterfestenFind kjolen til omkring 400 kr. her

Hvis du er mere til det langærmet, men stadig med det søde og elegante snit, kunne denne langærmet kjole være det oplagte valg til den søde afsluttet studentertid der ofte er fuld med fest.

 

 

Boss Orange Vitalia

brug de flotte hvide kjoler til ungeFind den søde kjole til 1595 kr. her

Denne Boss Orange strikkjole kommer i normal talje fit, og næsten skriger kvalitet og stil i alt sin enkelthed. Et super sødt valg til studenten der ønsker kvalitet og elegance, samtidig med, at traditionen med den hvide kjole overholdes.

 

 

Hvid NLY One

Open Solid Shift studenterkjole til den livlige pigeFind den stilfulde hvide kjole her

Kjolen i Nellys egen mærke NLY One er en super elegant og let kjole med vid underdel. Der er dyb udskæring på ryggen og kommer med foret inderside. Kjolen der er af 100 % polyester koster kun 329,- kr. så absolut et godt køb som studenterkjole for dig.

 

 

Make Way Cora maxikjole

Brug den lange gallakjole til den store festFind den flotte lange kjole lige her

Hvis du leder efter den lange gallakjole, kunne denne feminine og flotte kjole fra Make Way være en en mulighed for dig. En dejlig feminin kjole der samtidig i sin enkelthed, giver den det helt rigtige strøg af elegance og klasse.

 

 

Chiara Forthi kjole

brug den stilrene kjole til studenterfesterFind denne søde kjole til 339 kr. her

Vil du have en enkel og stilren kjole der emmer af sommer, fest og farver, er denne fra Chiara Forthi måske lige præcist det du søger. En perfekt feminin kjole i det søde udtryk, og samtidig giver dig glans af dejlig varm sommer.

 

 

Hvid Natalia dress

Det lækre Chara Forthi laver lækre hvide kjolerFind den smukke Natalia kjole her

Chiari Forthi er mærket, der laver både sexet, stilfulde og elegante kjoler til kvinder. Denne hvide kjole til 599,- kr. er ingen undtagelse, for med de flotte blonde detaljer er det absolut en feminin og smuk kjole.

 

 

Swing Gallakjole

køb en elegant gallakjole til studenter afslutningDu finder den lange kjole her

Den lange kjole kommer i mange former, men denne hvide gallakjole med blomster mønster og bådhals er absolut godt valg, hvis stilen passer ind i din smag. En flot æstetisk kjole der udover elegance, også giver et dejlig frisk look af varme og sol.

 

 

Chiari Forthi Ellix kjole

Ellix studenterkjolen gør dig til midtpunktFind den super lækre kjole her

Hvis du vil have en absolut feminin kjole der gør dig til midtpunkt, så er denne model fra Chiari Forthi nok den mest sensuelle kjole du kan finde. Prisen for det gode køb ligger på 459,- kr. hvilket er en ganske god pris for blonde kjolen.

 

 

Molly Bracken maxikjole

En lækker maxikjole kan bruges som studentFind den søde maxikjole her

Hvis du leder efter noget lidt mere nobelt, så kan du bruge den lange blonde kjole fra Molly Bracken. Kjolen der koster 499,- kr. er både den stilfulde men samtidig også søde feminine kjole med de finde detaljer.

 

 

Young Couture by Barbara Schwarzer

Enkel og samtidig stilfuld hvid kort kjoleSe den enkle og stilfulde kjole her

Hvis du er vild med blonde detaljer, men ønsker den kortere version i en sød og enkel model, så er denne Young couture i den lækre mærke et godt valg. Kjolen er lidt dyrere end de andre, da den koster 1395,- kr. men man får også en super smuk kjole, der ikke bare kan bruges som studenterkjole, men bruges til alle slags festlige lejligheder og andet.

 

 

NLY Trend Graduation skaterkjole

NLY laver billige hvide festkjolerFind denne søde kjole til 549 kr. ved Nelly

Er du på jagt efter en kjole der signaler det søde look? Så er denne hvide skaterkjole fra NLY Trend absolut et godt valg for dig. En sød kjole med foret over og nederdel, og korte ærmer med det hvide blonde snit både forneden ved lår/knæ og lige over brystpartiet.

 

 

Cremehvid Swing cocktailkjole

køb en cremehvid Swing kjole som studineFind den lækre cremehvide kjole her

Swing laver elegante styles, og denne knælange cremehvide kjole er ingen undtagelse. En perfekt kjole til det unikke look, der kan kombineres både med det høje mørke stiletter, eller som modellen har par, en par sort hvide pumps til den varme tid, som afslutningen på studentertiden forhåbentlig bliver. kombinerer desuden med den lette sommerjakke, til de noget køligere aftner som juni ofte byder på.

 

 

Tommy Hilfiger sommerkjole

følg de udskrevne studenterkjole reglerFind den flotte kjole til 1595 kr. her

Less is more er et udtryk, som også kan bruges med den rigtige stil for mange. Denne kjole efterlever det, for den er super enkel, men netop dette gør, at kjolen udstråler top kvalitet, klasse og elegance. En super fed kjole der kan kombineres med stort set alt, hvad end du bruger et par seje Police dame solbriller, eller den stilrene business blazer.

 

 

Bubbleroom Alicia kjole

køb den sexet hvide studenterkjoleFind den hvide kjole til festen her

Denne feminine blondekjole kommer til en god billig pris på 300 kr. En dejlig foret kjole med stretch og slå om foran, hvor der også er rynket i siderne til at fremhæve figuren helt rigtigt. En dejlig feminin, sexet og billig kjole der står sig godt til studenterhun.

 

 

Vero Moda Lilly Lace kjole

find den helt rigtige kjole til studenterfesten som ung kvindeDu finder kjolen til kun 229 kr. her

Der findes mange lange og korte hvide kjoler der kan bruges til studenterfesten og festerne. Denne Vero Moda er i den billige ende, men dog også i den smarte og lækre ende, hvis du kan lide stilen. En lækker hvide blondekjole med små ærmer der kan bruges til festerne og hele sommeren igennem.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending