Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med deres eksamener og skal have hue på.

Er du en af dem, der står overfor den glædelige ting at blive færdig med eksamen snart og springe ud som student? Så skal du selvfølgelig have fundet en af de lækre hvide studenterkjoler. Helt ligesom traditionen foreskriver med hue og studenterkørsel, så er der også tradition for at en student har hvid kjole på.

Det med eksamen kan vi ikke hjælpe dig med. Men vi kan vise dig 10 lækre modeller i studenterkjoler der enten er smukke, elegante eller stilfulde. De nedenstående hvide kjoler i forskellige modeller kommer i forskellige stilarter og priser. Udvalget dækker måske over det helt rigtige, så du kan være heldigt at finde en flot kjole der passer lige til dig.

 

Hvid Yas studenterkjole

Køb den smukke studenterkjole

Find kjolen til 679,- kr. her

Y.A.S. hæklet kjole i det søde udtryk får du med denne model. Kjolen er perfekt til fest og også som studenterkjole hvor vejret som regel er dejlig varm. Den hvide kjole fra Y.A.S. har en god pasform og kommer i stum kvalitet.

 

 

Laurent Ralph Lauren

Køb den eksklusive Ralph Lauren kjole i hvid

Find kjolen til 598,- kr. her

En flot tætsiddende Lauren Ralph Lauren kjole i hvid. Elegant og stilfuld i slim-fit model der kan kombineres med pumps eller høje hæle. Kjolen kommer med korte ærmer og rund halsudskæring.

 

 

Ida Sjöstedt kjole

Køb den elegante kjole til studenterfesten

Find den hvide kjole til 1.319,- kr. her

Ida Sjöstedt giver dig den super søde hvide kjole. Den kommer i et trendy design i det fremstillet blonde som kjolen består af. En afslappet, sød og dejlig elegant kjole der emmer af høj kvalitet.

 

 

Hvid Missguided kjole

brug hvide kjoler til konfirmation og studenterfest

Find den flotte festkjole til 257 kr. her

Hvis du ønsker en forholdsvis billige kjole i det feminine og elegante fest styles, så er denne hvide model fra Missguided måske det perfekte valg. En dejlig kjole til festen ved forældre eller en af de mange mange ture rundt i oplandet og byen selvfølgelig. En sød kropsnær og tætsiddende model i elastisk materiale med smalle skulderstropper.

 

 

Make Way kjole i hvid

find de flotte og billige studenterkjoler til afslutning

Find kjolen til 449,- kr. her

Der findes mange klassiske hvide kjoler der er super velegnet til efter eksamen. Her kan denne hvide Make Way skaterkjole måske være den rigtige for dig. Kjolen kommer i en god pasform i stretchy kvalitet. Foroven finder du en flot scallop-formet blonde til det søde udtryk.

 

 

Hvid NLY One

Køb den hvide NLY One kjole

Find kjolen til 159,- kr. her

Kjolen i Nellys egen mærke NLY One er en super elegant og let kjole med vid underdel. Du får en kortærmet model med overlap ved busten og kommer med foret inderside. En billig studenterkjole til kun 159 kr.

 

Chiara Forthi kjole

Køb den flotte Chiari Forthi studenterkjole

Find denne søde kjole til 299 kr. her

Vil du have en enkel og stilren kjole der emmer af sommer, fest og farver, er denne fra Chiara Forthi måske lige præcist det du søger. En perfekt feminin kjole i det søde udtryk, og samtidig giver dig glans af dejlig varm sommer.

 

 

Hvid Ellix dress

Det lækre Chara Forthi laver lækre hvide kjoler

Find kjolen til 499,- kr. her

Chiari Forthi er mærket, der laver både sexet, stilfulde og elegante kjoler til kvinder. Denne hvide kjole til 499,- kr. er ingen undtagelse, for med de flotte blonde detaljer er det sød feminin og smuk kjole.

 

 

NLY Trend skaterkjole

NLY laver billige hvide festkjoler

Find den søde kjole til 479,- kr. hos Nelly

Er du på jagt efter en kjole der signaler det søde look? Så er denne hvide skaterkjole fra NLY Trend absolut et godt valg for dig. En sød kjole med foret over og nederdel, og korte ærmer med det hvide blonde snit lige over brystpartiet.

 

 

Chi Chi London

køb den trendy Chi Chi London kjole i hvid

Find kjolen til 279,- kr. på tilbud her

Chi Chi London Maja kjole i hvid er festlig og unik kjole. En unik og smart kjole der kan kombineres med stort set alt, hvad end du bruger et par seje Gucci dame solbriller eller den stilrene business blazer.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)