Hvilket vinter overtøj skal du vælge som mand der også ønsker stil?

Hvilket vinter overtøj skal du vælge som mand?

Den kolde tid i efteråret, vinter og forår byder på ret omskiftelig vejr, for vi får jo stødvis både slud, sne, kulde og ikke mindst de ret vilde storme og kolde vinde. Det kræver selvfølgelig godt overtøj, og måske du er i tvivl om hvilket muligheder indenfor gode eller fede jakker og frakker til mænd?

Her på Tøjlisten har vi lavet en lille guide over de forskellige muligheder for dig som ung eller mere moden mand, så du kan få den helt rigtige jakke eller frakke.

 

Det varme herre overtøj

køb en smart og varm jakke som mandSelvfølgelig skal man have noget varmt, hvis man tror vinteren bliver super koldt, hvilket jo rent faktisk sker engang imellem.

Til den frost og den utrolige kolde vind er en parka eller frakke med dun, et af de populære valg blandt mange mænd. Det kan skyldes mange ting, men man må jo indrømme, at disse jakker ofte holder dig en del mere varm end standard uldfrakker.

Boss, Scotch & Soda eller måske Matinique laver nogle ganske flotte modeller der ikke har det store dunet udtryk, men mere ligner den klassiske herre vinterjakke. Hvis du skal have en jakke der er varm, og holder dig varm, så kunne du overveje at tage et kig på det Canadiske Pajar, der dog ligger i samme prisklasse som Canadian Goose – Se et par af de fede Pajar jakker ved Eshoes her.

Du kan heldigvis også finde mange andre jakker til vinteren der er noget billigere, og måske den perfekte sammensætning et par nye billige herre vinterstøvler?

 

 

Det funktionelle overtøj til mænd

køb det som funktionelle overtøj som mandFunktionelt overtøj er dejligt til de kolde tider, men stilen skal dog også helst være i orden. Der findes dog heldigvis efterhånden en hel del fede mærker der skaber flot funktionelt overtøj til mænd, for du finder mange fede parka eller pea coat.

En funktionel jakke skal holde dig varm og selvfølgelig også afgive varme, for vores danske vinter er jo ret varieret i både varme og kulde. Derudover, og en meget vigtigt ting når man bor i Danmark, så skulle den også gerne være beskyttende imod det fugtige og våde vejr.

Heldigvis kan du finde smarte funktionelle jakker i både det sporty, neutrale eller sporty look som f.eks. North Face der ikke kun dyrker udeliv og sports udtryk, der samtidig kan sammensættes med et par funktionelle læderhandsker til mænd.

 

 

 

Den klassiske uldjakke der giver stil

en klassisk uldfrakke er det gode overtøj til mændEn fed mørk eller lys frakke til mænd i form af en uldfrakke, er det klassiske overtøj der passer til stort set alt og alle.

En klassisk uldfrakke kan du kombinerer med alt, for den står sig godt til det elegante jakkesæt, det rå look eller måske det afslappet look med en af de afslappet skjorter herreskjorter, casual jeans og sneakers.

Udvalget af farver i uldfrakker dækker over stort set alt, hvor især den mørke eller camel er rigtig populær. Så du skal bestemme dig for hvilket farve der passer dig, helt ligesom du skal tage stilling til om frakken skal være med krave eller revers. Du finder uldfrakker med enten krave eller revers, hvor revers er den mere stilfulde model da snittet er kopieret fra det klassiske jakkesæt.

Hvis du ønsker en god klassisk stil, der giver dig snit at være voksen så skal du helt sikker købe en smart uldfrakke, hvor den sorte farve passer til alle mænd.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending