Hvordan du finder din sommerstil? Få et par tips til det lækre rene tøj

Har du problemer med at finde en lækker sommerstil fuld af sexet, elegant og smukt sommertøj, der bare siger wow, på grund af den simple årsag, at du ikke har en plan for, hvad du skal gøre?

De fleste tager bare dankortet ud og kører det lystigt gennem terminalerne på en shoppingtur i centret eller ned af strøget. Her bliver der besøgt en masse forskellige butikker og dette er jo sjovt nok, men du kan spare dig selv for en masse besvær, tid og især penge.

Det tøj til os kvinder som vi mange gange køber på den spontane tur, er som regel også en masse modetøj, som man aldrig bruger og så kommer det bare til, at se smukt ud inde i klædeskabet.

Læs her hvordan du finder din sommerstil, så du både får styr på tøjet og sparer lidt penge.

Først find ud hvad

Er du til mange farver, få farver, feminine farver, stærke farver eller neutrale farver og hvordan har du det med det enkle i forhold til det lidt vildere modetøj?

Find ud af hvad du rent faktisk er til, for det hjælper dig ved fremtidige indkøb af tøj, som du så rent faktisk også kommer til at bruge.

Hold tøjet flot og rent

Når man køber tøj, så er det med materiale og vaskemærker måske lige hvad der bliver brugt tid på. Men du kan spare dig selv for en masse besvær, og måske fortvivelse fordi du har brugt forkerte vaskegrader eller midler. Det at vaske tøjet er ikke svært, det svære er at finde de rigtige vaskemidler der skåner og beskytter tøjet, som udvalget du kan finde her. At beskytte og vedligeholde sit tøj i den rigtige stand, sparer dig mange penge på sigt.

Skab et overblik

Når du ved hvad der er lige dig, og hvad du kommer til at bruge og gå i, så inden du går ud og køber nyt tøj, gennemgå din garderobe først.

Du vil have en masse tøj i klædeskabet, som du kan bruge denne sommer, så hvorfor bruge penge på tøj hvis du allerede har tøj nok?

Ryd op og smid alt det du ikke skal bruge ud, og så har du dannet dig et overblik over, hvad du skal bruge, hvilket du kan med snilde skrive ned på en indkøbsliste af modetøj og som en lækker bonus, så får du organiseret din garderobe.

Hvad du får brug for

Alle kvinder får brug for shorts om sommeren, for vejret er jo lækkert nu og det er stadig forår, så mon ikke vi kan fastslå, at shorts helt sikkert bliver noget, som du skal have på din liste, især fordi shorts er en af 2017 modetrends.

Hvis du kan lide lidt mønstre, så overvej om blomsterprints ikke er noget, der passer til dig og din stil, for moden er netop i år til blomsterprints, hvilket også gør sig gældende for pasteller.

Lækre sommerkjoler med blomsterprints eller pasteller er også en god ting til garderoben, så det er egentlig bare med at komme i gang inden sommeren lige pludselig er forbi.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending