Hvornår skal man købe vinterstøvler til børn? Få et par tips her

Hvornår skal man købe vinterstøvler til børn?

Det er et spørgsmål der er ret svært at besvare, for som sådan, kan man jo ikke købe vinterstøvler til børnene hele året rundt.

Børn vokser hele tiden, og i nogle perioder vokser de rigtig meget, hvilket også betyder, at de vokser fra deres tøj og støvler.

Når børn vokser med den fart, som rigtige mange gør, så kan du heller ikke købe støvler hele året rundt, som du kan til dig selv, for et par støvler der er købt i april måned, kan være for små når de skal bruges.

For at besvare spørgsmålet om hvornår du skal købe vinterstøvler til drengen eller pigen, så besvares det nok bedst ved at se på, hvornår børnene rent faktisk skal bruge vinterstøvlerne.

 

Hvornår skal børnene bruge vinterstøvler?

Her i oktober har vi ramt overgangsperioden, hvor det er koldt når solen er gået ned eller ikke kommet op. Midt på dagen kan der være ret varmt, så hvilket tøj og støvler skal børnene have på?

Hvis du allerede har købt f.eks. et par Ecco vinterstøvler, så kan barnet godt få dem på kl 7:00 om morgenen, hvor der er køligt, fugtigt og mørkt. Et par timer senere er de dog for varme, for der kan blive op til 15 grader og høj solskin.

Et godt udgangspunkt er, at støvlerne skal på når f.eks. den nye Mikk-Line flyverdragt skal tages i brug, og deter som regel ved frostvejr (hvis barnet opholder sig i en skovbørnehave eller er ude hele dagen, så kan der dog være brug for varmt vintertøj).

Lige nu er der nok bedre at bruge de vandafvisende sko og gummistøvler sammen med en overgangsjakke til junior. Husk huen og handskerne for der er faktisk ved at blive ret køligt, og fingrene er de første der bliver kolde.

 

Hvornår du skal købe og bruge vinterstøvler?

Køb vinterstøvlerne inden de skal bruges, hvor oktober måned er et rigtig godt tidspunkt, for det varer ikke ret længe med skiftet i vejret, til at barnet får brug for gode støvler til at holde sig varm og tør.

 

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending