Den billige eller flotte kjole til julefrokost?

Lækre kjoler til julefrokost 2019? Dagene tager hinanden og snart er det december og jul. Juletiden er fyldt med hygge, familie og ikke mindst en helt masse begivenheder.

Du har måske en masse julefrokoster at se frem til, om det så er med venner, arbejde, familie eller skole/gymnasie m.m.

Har du overvejet, hvad for noget tøj du skal tage på? Det er næsten en uskreven regel, at du ikke har samme kjole på som sidste år. Og derfor skal du nok tage dig tid til at finde den perfekte korte kjole til julefrokosten?

Kjoler der vil hitte til julefrokosten, moderne og en kjole som veninderne måske ikke har nået at få fingrene i? Det kan du finde lige her, hvor vi har fundet 10 super flotter kjoler, der er perfekte til julefrokosterne. De forskellige styles kommer i både den helt billige pris på tilbud eller udsalg, og også i den modsatte prisende med et par dyre designer brands.

 

Den røde slå-om kjole

find en glamour kjole til jul

Find kjolen til 279,- kr. her

Dette må være julekjolen med den smukke røde farve, der om noget er farven til jul. En feminin kjole i velvet stretchy kvalitet. Slå-om kjoler med folder, giver et lækker udtryk. Og det gør sig også gældende ved denne røde festkjole, der udstråler stil. En festkjole der kan blive et hit til julefrokosten sammen med de flotte sko og den varme dame uldfrakke.

 

 

Happy Holly Camille kjole

Køb den billige Happy Holly festkjole til jul

Find kjolen til 299,- kr. her

En anden sød model i det stilrene festlook, kan være denne elegante Happy Holly kjole med v-udskæring. En dejlig kjole der både kan bruges til fest og til hverdag. Kjolen kommer i en blød stretchy kvalitet med 3/4-lange vide ærmer, og er uforet. Der er spænde med dekorative similisten og slids foran.

 

 

Sort NLY One Kropsnær festkjole

køb den figursyet sorte festkjole uden ærmer

Find kjolen til 249,- kr. her

Sort NLY One kjole med kropsnær pasform og firkantet udskæring. En billig sort kort festkjole der kan bruges til jul som til festen om sommeren. Kjolen er mellemlang i stretchy materialer der former, dobbeltfoldet ved buste og med slids bagpå.

 

 

Make Way Selena kjole

køb en løs slå-om kjole til julefrokost

Find kjolen til 349,- kr. her

Hvis du ønsker den unikke og tidløse festkjole, er denne Selena kjole fra Make Way måske lige dig. Du får en flot kjole med markeret talje og v-udskæring der giver dig et elegant og feminint udtryk. Brug kjolen til årets julefrokost i november eller december, hvor de varme vinterjakker til kvinder bliver nødvendige.

 

 

NLY Eve Something about her dress

køb de søde blonde festkjole til julefrokost

Find kjolen til 399,- kr. her

Med denne blå kjole fra Nellys egen brand; NLY Eve, får du en sød kjole i blå til julefrokosten. En sød festkjole der kan bruges til alle festlige lejligheder, og det gør sig selvfølgelig også gældende til de forskellige arrangementer i november og december. NLY Eve kjolen er med nederdel i chiffon og gennemsigtig overdel i mesh med blondedetaljer.

 

 

Rød Moments New York julekjole

køb den røde festkjole til årets julefrokost i firma

Find kjolen til 799,- kr. her

Hvis du søger den søde røde festkjole til julefrokosten, er denne smukke kjole med blondeliv måske det helt rigtige til dig. Du får en sød kjole fra Moments New York med blondeoverdel i let stretchy kvalitet. Der er afskæring i taljen og nederdel i stum plisseret kvalitet. En flot kjole sammen med de høje sko og tasken.

 

 

Chiara Forthi kjole i sort/sølv

køb en sexet kjole til fest

Find kjolen til 262,- kr. her

Chiara Forthi figursyet jerseykjole i det tidløse og elegante snit. En flot festkjole med glitrende effekt i et blødt og smidigt materiale. Du får en flot men også billig kort festkjole, der kan bruges både til julefrokosten men også som den billige nytårskjole.

 

 

Nly Eve pailletkjole til julefrokost

Brug en festlig pailletkjole til årets julefest

Find kjolen til 191,- kr. her

Hvis du søger en feminin, flot og billig festkjole til julefrokosten, kan denne pailletkjole i burgundy være perfekt. Kjolen er i plisseret materiale med pailletter. Kjolen kommer med dekorativ knude i taljen, rund halsudskæring og lange ærmer. Du kan gøre det gode billige køb ved at bruge den som årets festlige nytårskjole også.

 

 

Ida Sjöstedt Camilla glimmerkjole

brug en sexet festkjole til julefrokost med klassen

Find kjolen til 1.049,- kr. her

En flot kort festkjole med glimmer fra Ida Sjöstedt. Du får en kropsnær kjole i stretchy og fleksibel materiale. Brug kjole til julefesten og til nytåret som en af de elegante og feminine nytårskjoler med glimmer. Kombinerer med accessories, de flotte pumps og det varme overtøj.

 

 

Lauren Ralph Lauren kjole

Brug den røde festkjole til jul

Find kjolen til 739,- kr. her

Rød Lauren Ralph Lauren blondekjole til julefrokosten på arbejde, skole eller andet. Du får en kropsnær model med stretch der vil tage sig godt ud med et par hæle.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Review
5 (1 vote)