Find de søde og flotte kjoler til teenagepiger

Leder du efter de flotte kjoler til teenagepiger, hvor aldersgruppen jo går fra ca. 14 års alderen og op, så har vi her på Tøjlisten fundet et par flotte kjoler til unge, der med garanti tiltaler hende.

Kjoleudvalget strækker sig over mange forskellige styles, for du både finder de lette, søde, festlige, udfordrende og ganske almindelige til enten sommer eller vinter brug. Denne variation er netop hvad indholdet her dækker over, for vi har prøvet at gøre det bredt, så det er noget for de fleste.

 

Hvid Sisters Point kjole

køb den hvide sisters point kjole til teenagere

En lækker sommerkjole i råhvid der koster 399 kr. ved Stylepit. Den søde kjole kommer med blondedetajler og rund halsudskæring.

 

 

Sort Erbs Danmark blondekjole

Erbs Danmark kjoler til teenagepiger er populært

Erbs Danmark er et populært mærke blandt de unge, og denne Anna dress der kommer i både sort eller hvid udgave, er ingen undtagelse. Blondekjolen kan du købe til kun 279 kr. hvilket jo må siges at være et helt godt køb, en en af de lækre billige kjoler til unge.

 

 

Vila Vitinny kjole

find den lette kjole til unge piger

En sød kjole der både er til fest og hverdag, er den lækre og billige Vila Vitinny dress der kommer i 5 forskellige farver. Til lige under 200 kr. kan du købe denne kjole der kan købes i xsmall til xlarge. En sød og let kjole der f.eks. kunne kombineres med en fed Hummel forårsjakke til unge.

 

 

Polo Ralph Lauren

en dejlig hverdags kjole til teenapigen

Ralph Lauren er det populære mærke blandt unge piger og drenge, og denne Polo kjole signaler klassisk stil til en ung pige. En sød kjole der kommer i 3 forskellige farve varianter, hvis nu den lyserøde udgave ikke lige er din stil.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Svar

Sending